Mercato (Lato 2016)
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
no super, dostajemy z powrotem gracza z przekreconymi kulasami, ktory myslami jest w innym klubie. Super sprawaalessandro1977 pisze:Ale podnieta u Niemców...ale jajca byłyby gdyby Arturo nie przeszedł pomyślnie testów...
- Cabrini_idol
- Juventino
Dawać newsy !!! bo mi się nie chce szukać ;p

- Robaku
- Juventino
No to zaczynam, nie wiem jakie źródlo, ale nic szczególnego - Llorente chce Arsenal i ManUtd.Cabrini_idol pisze:Dawać newsy !!! bo mi się nie chce szukać ;p
Berdanesschi ( młody zawodink Fiory,którym się mocno interesowalismy) przedłużył kontrakt do 2019, wiec raczej dla nas out.
- annihilator1988
- Juventino
Ale nowe newsy :!:Robaku pisze:No to zaczynam, nie wiem jakie źródlo, ale nic szczególnego - Llorente chce Arsenal i ManUtd.Cabrini_idol pisze:Dawać newsy !!! bo mi się nie chce szukać ;p
Berdanesschi ( młody zawodink Fiory,którym się mocno interesowalismy) przedłużył kontrakt do 2019, wiec raczej dla nas out.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Robaku
- Juventino
No ale wiesz dzisiaj doszedł jeszcze Arsenal, jaki dzień takie ploteczki.annihilator1988 pisze:Ale nowe newsy :!:Robaku pisze:No to zaczynam, nie wiem jakie źródlo, ale nic szczególnego - Llorente chce Arsenal i ManUtd.Cabrini_idol pisze:Dawać newsy !!! bo mi się nie chce szukać ;p
Berdanesschi ( młody zawodink Fiory,którym się mocno interesowalismy) przedłużył kontrakt do 2019, wiec raczej dla nas out.O Llorente media piszą już od dwóch tygodni. MU nie, Tottenham nie, cóż żaden wstyd mieć takiego 4 napastnika i radzę przywyknąć do tej myśli. Zresztą, za rok skruszeje to odejdzie za 5-8 mln. Tyle, by się zwróciło za jego pensję.
Mamy spotkanie z Cagliari ws. Donsaha.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Ale Donsah, Ferdek...nie, nie o takie newsy nam chodziło...ja już też nie szukam bo raz - mam dosyć tego kołowrotka a dwa - znowu pojadą po mnie jak po burej suce, że histeryzuję... 

- Morgesztern
- Juventino
Może by się coś napił przed testami?alessandro1977 pisze:Ale podnieta u Niemców...ale jajca byłyby gdyby Arturo nie przeszedł pomyślnie testów...
Strasznie bym się jarał gdyby Draxler do nas dołączył.

- pumex
- Juventino
Z medialnych pierdół znalezionych gdzieś głęboko w czeluściach internetu:
-wysłaliśmy zapytanie w sprawie Isco. Akcja i reakcja podobna jak w temacie De Bruyne'a - szanse na jego transfer wynoszą w przybliżeniu jakieś 0,0000000001%. Real nie chce go sprzedać i cena, która mogłaby zmienić stanowisko Królewskich jest dla nas nieosiągalna. Szczypek vs pumex 0:1
-Shaqiri powiedział 'jawohl!' i jest bardzo blisko Schalke, co zwiększa nasze na transfer Draxlera
-Draxler odrzucił ofertę Arsenalu, bo bardziej przekonuje go propozycja Juve
-Jeśli Drax do nas dołączy, raczej nie zagra z #10.
Źródła powyższego są wymieszane - od Sky, poprzez Agrestiego, po LGDS - ale już nie pamiętam co do czego jest przypasowane
-wysłaliśmy zapytanie w sprawie Isco. Akcja i reakcja podobna jak w temacie De Bruyne'a - szanse na jego transfer wynoszą w przybliżeniu jakieś 0,0000000001%. Real nie chce go sprzedać i cena, która mogłaby zmienić stanowisko Królewskich jest dla nas nieosiągalna. Szczypek vs pumex 0:1

-Shaqiri powiedział 'jawohl!' i jest bardzo blisko Schalke, co zwiększa nasze na transfer Draxlera
-Draxler odrzucił ofertę Arsenalu, bo bardziej przekonuje go propozycja Juve
-Jeśli Drax do nas dołączy, raczej nie zagra z #10.
Źródła powyższego są wymieszane - od Sky, poprzez Agrestiego, po LGDS - ale już nie pamiętam co do czego jest przypasowane

- mnowo
- Qualità Juventino
Jak nic, powinieneś wysłać CV do Bilda, Tutto czy innego Fijachesapumex pisze:Źródła powyższego są wymieszane - od Sky, poprzez Agrestiego, po LGDS - ale już nie pamiętam co do czego jest przypasowane

- pumex
- Juventino
Wysłałem i nawet byli skłonni mnie przyjąć, ale wybrałem bardziej lukratywną ofertę od redakcji JPmnowo pisze:Jak nic, powinieneś wysłać CV do Bilda, Tutto czy innego Fijachesapumex pisze:Źródła powyższego są wymieszane - od Sky, poprzez Agrestiego, po LGDS - ale już nie pamiętam co do czego jest przypasowane

Tak więc w ramach mojego kunsztu dziennikarskiego jeszcze dwie informacje:
1. Dyrektor Schalke ponownie potwierdził, że rozmawiamy z agentem Draxlera i mamy na to zgodę klubu, jednakowoż nie wystosowaliśmy jeszcze oficjalnej oferty
2. Sky podaje, że bardziej realny jest Draxler niż Gotze (który nadal jest niezdecydowany), staramy się o tę dwójkę, ale nie zamierzamy się usilnie śpieszyć z finalizacją transferu, więc pewnie ta plotka od gościa z VS o jutrzejszym done dealio nie ma w sobie wiele prawdy

- Cabrini_idol
- Juventino
pumex, widzisz jak Ci się chce to sypiesz informacjami z rękawa na zamówienie, tylko Ci się nie chce
działaj dalej :-D

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Zgadzam się z Tobą...są dwa pumexy - jeden marudzący i wiecznie niezadowolony ze wszystkiego pesymista według, którego przed każdym meczem LM nie powinniśmy wychodzić na boisko bo...
...jak zatrudniono Maxa, jego pesymizm sięgnął zenitu i zaczął przypominać nam czasy Del Neriego...drugi pumex jest konkretny i rzeczowy ale mam wrażenie, że taki jest wówczas kiedy jakiś szkiełko przechyli... :lol:
W takim razie pij więcej pumi...

...jak zatrudniono Maxa, jego pesymizm sięgnął zenitu i zaczął przypominać nam czasy Del Neriego...drugi pumex jest konkretny i rzeczowy ale mam wrażenie, że taki jest wówczas kiedy jakiś szkiełko przechyli... :lol:
W takim razie pij więcej pumi...

- Mehehehe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
pumex pisze:-Jeśli Drax do nas dołączy, raczej nie zagra z #10.
Już jeden był taki, co chciał 10, a dostał 12. Oby nasz nowy ewentualny nabytek lepiej sobie radził
- dp10
- Juventino
tekst mówi,że Draxler pożegnał się z kolegami z Schalke i oznajmił im, że przechodzi do Juve.Don Paolo pisze:
Moglibyście przetłumaczyć ten fragment o Draxlerze?
Czyżby z tą pożegnalną bibą po meczu towarzyskim w Gdańsku było coś na rzeczy?