Lechia - Juventus 2015 (DPL) - dojazd z LUBLINA
- pumex
- Juventino
Jeśli o mnie chodzi, to ja tam mogę te 50 zeta dopłacić, trudno. Wspólny wyjazd przede wszystkim gwarantuje normalny powrót, o co w godzinach nocnych będzie trudno innymi środkami transportu, bo do Gdańska jakoś tam by się samemu dojechało, ale powrót to już gorzej. Wyjdzie drożej niż się początkowo planowało, ale odpada kombinowanie, sprawdzanie połączeń, kalkulowanie z czasem, z przesiadkami etc.
Także ja czekam na info i jestem chętny na wspólny wypad z Lublina. Tylko w miarę możliwości bardzo prosiłbym o jakąś szybką decyzję, bo po pierwsze muszę sobie jakoś zagwarantować dojazd do Lublina (a o to w środku nocy w wakacje może być trudno, bo z tego co wiem jest spore obłożenie na połączenia Zamość-Lublin), a po drugie im później okaże się, że jednak trzeba planować podróż na własną rękę, tym drożej ona wyjdzie, a to też lipa.
Także ja czekam na info i jestem chętny na wspólny wypad z Lublina. Tylko w miarę możliwości bardzo prosiłbym o jakąś szybką decyzję, bo po pierwsze muszę sobie jakoś zagwarantować dojazd do Lublina (a o to w środku nocy w wakacje może być trudno, bo z tego co wiem jest spore obłożenie na połączenia Zamość-Lublin), a po drugie im później okaże się, że jednak trzeba planować podróż na własną rękę, tym drożej ona wyjdzie, a to też lipa.

- romek20.20
- Juventino
Musi być atmosfera, nie wyobrażam sobie inaczej. Ja i małolat za busem, już ch w te 50 czy 40zl więcej, ludzie jedzieta na JUVENTUS!
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- STAN
- Juventino
Dragon moze bedzie na urlopie nad morzempumex pisze:A co z Dragonem? Nie ma go na liście, a coś mi pisał, że być może będzie dymał do Gdańska z nami
romek20.20 pisze:Musi być atmosfera, nie wyobrażam sobie inaczej
jesli nie to pewnie z nami
- Kamel
- Juventino
Ja także jestem za transportem busem. W moim przypadku mogę dopłacić 100zł. Możesz nas dopisać do listy.
Jeśli nie uda się zorganizować busa, to ja będę jechał swoim autem, jakby co będę miał 3 miejsca wolne.
Jeśli nie uda się zorganizować busa, to ja będę jechał swoim autem, jakby co będę miał 3 miejsca wolne.
- CinO
- Juventino
My też się nie wyłamujemy i możemy jechać Patobusem za dopłatą. W końcu musi mi się żona gdzieś z przyśpiewek podszkolić
Po za tym najwygodniej bo to bus sie do nas dostosowuje i można się w spokoju zaprawić do meczu.
Jak nie wypali to myślę że lepiej spróbować zorganizować 3 auta niż się bujać w jakiś transport z przesiadkami. No ale to wtedy 3 jest poszkodowanych.

Jak nie wypali to myślę że lepiej spróbować zorganizować 3 auta niż się bujać w jakiś transport z przesiadkami. No ale to wtedy 3 jest poszkodowanych.
- romek20.20
- Juventino
Dwunastak nam pyknął, więc tragedii ni ma, Stanisław ile wyjdzie przy tylu personach? JaPs razem z Lubą, czy z Lubą i on razy 2? 

- STAN
- Juventino
Wszystko zaklepane. Wyjazd wczesniej niz planowalem bo na trasie sa remonty. Postoje musi byc zapas. Tak ustalil przewoznik.
Wyjezdzamy 4:30 z Lublina. Smsem podam miejscr wyjazfu. Placimy 2.05 za Km. wiec latwo obliczyc. Widzimy sie w srode.
Prosze nie podawac na forum miejsca wyjazdu.
Wyjezdzamy 4:30 z Lublina. Smsem podam miejscr wyjazfu. Placimy 2.05 za Km. wiec latwo obliczyc. Widzimy sie w srode.
Prosze nie podawac na forum miejsca wyjazdu.
- JaPs
- Juventino
Był już kiedyś jegomość, który zasugerował jakobym swoją kubaturą zajmował dwa miejsca. Niedługo okrągła rocznica pogrzebu...romek20.20 pisze:Dwunastak nam pyknął, więc tragedii ni ma, Stanisław ile wyjdzie przy tylu personach? JaPs razem z Lubą, czy z Lubą i on razy 2?
Widzimy się na miejscu.
- STAN
- Juventino
wszystko masz w pierwszym poscie,iudex pisze:Jak tam, można dołączyć się do Was w W-wie?
Dajcie jakiś kontakt do siebie.
numer konta i adres e-mail
w wawie będziemy między 7 a 8 rano
Jak się zdecydujesz to w dwie strony z WaWy jakies 120zł
- romek20.20
- Juventino
Ludziska, a co Wy na to by wyjechać z wtorku na środę np. o północy? Raz, że nie trza wcześniej wstawać, 2 - do północy raczej wy3mata ze snem, kimać będziemy w busie..., a 3 - jesteśmy rano w Gdańsku, ciśniemy na plażę się porelaksować i Abiemu pomóć obrządki zrobić? Czekam na szybki odzew z Waszej strony.