Juventus-Ancona
- Sarsik
- Juventino
W niedziele gramy z Anconą. Przeciwnik słaby(zajmuje ostatnie miejsce w lidze), ale jak wiadomo nie można nikogo lekceważyć. Zważywszy, że Juventus będzie po ciężkim boju z Deportivo. Ancona ma najsłabszy atak w lidze, więc znowu nie powinniśmy stracić gola. Z drugiej strony potrafili oni zremisować z Romą nie tracąc bramki. Jednak trzeba wieżyć w nasz atak i wynik 2-0 będzie co najmniej obowiązkowy. 

I need a girl that I can train.
- Ironek
- Juventino
Narazie to trzeba się skupić na Depor i nie myśleć co będzie z Ancona, tylko koniecznie osiągnąć dobry rezultat w La Coruni, trzeba strzelił ze 2 brameczki, oczywiście najlepiej nietracąc żadnej
:? .
Co do Ancony, to tu nie może być innego wyniku niż pogrom, tak 3-0, 4-0 przynajmniej, niech wkońcu nasi pokażą jak się gra, niech się obudzi te JUVE z poprzedniego sezonu :!:

Co do Ancony, to tu nie może być innego wyniku niż pogrom, tak 3-0, 4-0 przynajmniej, niech wkońcu nasi pokażą jak się gra, niech się obudzi te JUVE z poprzedniego sezonu :!:
- kouba
- Qualità Juventino
ma na jsłabszy atak, ale wkącu nam strzelili 2 bramki w pierwszy meczu 
Po meczu z Deport na pewno nie bedzie łatwo, ale skoro wygraliśmy 'rezerwamy' z Bologną, to z Ancona powinniśmy sobie poradzić, w dodatku, że gramy w sobie. Ja stawiam na 3-1.
P.S nie lepiej zakładać tematy o następnych meczach dotyczące tylko tego jedenego jedynego meczu przed nami
Ten temat mógłby byc załozony dopiero po meczu LM...to nie jest źle, ale uważam, że lepiej mogłobybyć tak jak napisałem

Po meczu z Deport na pewno nie bedzie łatwo, ale skoro wygraliśmy 'rezerwamy' z Bologną, to z Ancona powinniśmy sobie poradzić, w dodatku, że gramy w sobie. Ja stawiam na 3-1.
P.S nie lepiej zakładać tematy o następnych meczach dotyczące tylko tego jedenego jedynego meczu przed nami

- DeeJay
- Juventino
Wygramy ten mecz, ze 2-0. Nie ma innej opcji, w końcu mamy gonić lidera. Obawiam się jednak, że po meczu z Milanem wszystkie nadzieje zostaną pogrzebane. Od meczu z Milanem zacznie się prawdziwe zmierzenie naszej siły. Będziemy mieli okazje grać i w końcu wygrywać z najlepszymi (Milan, Inter, Lazio). To będzie jedyna okazja do pokazania: 1. czy zasługujemy na scudetto 2. czy zasługujemy na scudetto bardziej niż Milan.
Do meczu z Milanem nie powinno sie stać nic złego. A więcej będzie można powiedzieć po meczu z Depor.
Do meczu z Milanem nie powinno sie stać nic złego. A więcej będzie można powiedzieć po meczu z Depor.
- JUVEFANE_10
- Juventino
chciałbym przypomnieć że wygrywaliśmy z nimi 3-0 i zrobiło się 3-2 więc nie można ich lekceważyć. ale ja obstawiam na 6-0
JESTEM OSZUSTEM
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Najpierw trzeba się skupić na meczu z Depor, a tym samym popieram pomysł kouby, że nie ma sensu wybiegać z tematami dotyczącymi meczy 
Jeśli już jesteśmy przy meczu z Anconą. W 1 meczu jak pamięamy wszystko szło po naszej mysli, aż do czasu gdy wbili nam 2 gole :?
Natomisat jeśli chodzi o teraźniejszość to nie dopuszczm innej myśli niż efektowne zwycięstwo bez straty gola :twisted: Czas najwyższy by pokazać , iż potrafimy wygrywać w pięknym stylu.
Swoją drogą wydaje mi się, że Lippi da odpocząć zawodnikom po meczu z Depor i zagra rezerwami, chociaż tak być nie może. Wkońcu mamy walczyć o Scudetto! :twisted:
Jeśli już jesteśmy przy meczu z Anconą. W 1 meczu jak pamięamy wszystko szło po naszej mysli, aż do czasu gdy wbili nam 2 gole :?
Natomisat jeśli chodzi o teraźniejszość to nie dopuszczm innej myśli niż efektowne zwycięstwo bez straty gola :twisted: Czas najwyższy by pokazać , iż potrafimy wygrywać w pięknym stylu.
Swoją drogą wydaje mi się, że Lippi da odpocząć zawodnikom po meczu z Depor i zagra rezerwami, chociaż tak być nie może. Wkońcu mamy walczyć o Scudetto! :twisted:

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Mysle, ze ten mecz trzeba wygrac, ale Depor bedzie kosztowalo Juve wiele sil! To, ze Ancona grzeje tyl tabeli nic nie znaczy! Jesli Juve nie zdekoncentruje sie w obronie do 90 minuty to bedzie dobrze! Zyczylbym sobie zwyciestwa 3-0, ale jakos przeczuwam 2-1.
- BIANCONERI
- Juventino
Ancona to zdecydowanie najgorszy klub w lidze,ale mimo to nie można ich lekcwazyć,w końcu zdołali zremisować z Romą.Licze,że po meczu z Deportivo Lippi da odpocząć kilku podstawowym graczom i pozwoli na wystep od pierwszych minut np.Miccoliemu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Yari
- Juventino
Podobnie jak Ti_Amo uważam że MUSI byc pogrom. Ja innego scenariusza nie widze. Albo gramy o scudetto albo pyrkamy ciągle po 1-0 . Wiadomo , będziemy zmęczeni po meczu z depor , a więc skład rezerwowy będzie. I właśnie oni powinni pokazać się z jak najlepszej formy. Bardzo licze na bramkowy powrót Marco.
- juvek
- Juventino
Najpierw ładny mecz z deportivo, a póżniej podrom z Anconą, w roli głównej Di Vaio i Micolli, niech będie po 3 bramki. W końcu przecież muszą pokazać że potrafią strzelać więcej niz 1 czy 2 bramki na mecz.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .