Scudetto 2004
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
no wiesz, Ancona wciągiu ostatnich kilu dni bardzo sięwzmocniła, więc kto wie... może będzą czarnym koniemfighter_juve pisze:na takie pytanie nie ma odpowiedz, jestes kibicem Juve to masz miec nadzieje ze Juve zdobedzie mistrzostwo. i jak juz odpowiadacie to nikt z gornego regalu, Ancona albo Siena

- KowalFromStolica
- Juventino
Jeśli nie Juve zdobędzie scudetto to ja bym wybrał do tego tytułu Romę.Dlaczego? Bo Włochy muszą mieć mistrza kraju który gra pięknie a we Włoszech moim zdaniem najładniej gra Juve i Roma

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Juverulez!
- Juventino
- Lypsky
- Juventino
teraz wiekszosc mowi ze roma ale z was dziwni ludzie ludzie jak milan gral z roma wy chcieliscie zeby wygral milan nie rozumiem was ja chce zeby wygralo juve ale jezeli nie udaloby sie to niech wygra roma 
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- DeeJay
- Juventino
Sprawa obrony scudetta powoli się oddala. Własciwie teraz możemy liczyć tylko na przychylność losu (oczywiście, jeśli my będzie wygrywać). Milan gra fenomenalnie nie wiadomo czy ktoś ich będzie w stanie powstrzymać. Jeśli Milan do końca sezonu utrzyma tą przewagę nad Juve i Romą, to naprawdę na to mistrzostwo zasłuży.
- booyak
- Juventino
Mam takie same uczuciakouba pisze:przed sezonem powiedziałbym, że ....Inter, bo nawet Ich lubie. Ale na dzień dzisiejszy liczą sie juz tylko 3 drużyny. Jednek stawiam na Rome, bo niecerpie jak Milan coś zdobywa :twisted:

★ ★ ★