Mercato (Lato 2016)
- pumex
- Juventino
Wiarygodne media coraz więcej piszą, że raczej nie będziemy pospiesznie intensyfikować starań o Gotze/Draxlera, o czym zresztą jest już na głównej JP. Chcemy na spokojnie przeanalizować sytuację, co wg mnie w pewien sposób ograniczy ryzyko wtopy w przypadku pozyskania któregoś z wymienionych, ale jednocześnie mocno zmniejsza nasze szanse właśnie na samo pozyskanie Gotze czy Draxlera. Coś w stylu: chcemy na spokojnie wybrać jak najlepiej, ale jak nam w międzyczasie towar zniknie z półki to nic strasznego się nie stanie. A zniknie, jeśli przegniemy pałę swoją opieszałością - albo do walki o jednego czy drugiego zwabiony zostanie któryś z angielskich/hiszpańskich potentatów, albo właściciele ich kart zawodniczych stracą cierpliwość i zdejmą piłkarzy z rynku.
To nie są zawodnicy, w przypadku których można w nieskończoność zastanawiać się i rozważać wszystkie 'za' i 'przeciw' do usranej śmierci. Także ten...
PS. Mam nadzieję, że nie przekierujemy swojego zainteresowania z Alexa Sandro na tego Babę, bo jestem wręcz przekonany, że to byłaby transferowa wtopa. Jeśli nie gracz Porto, to już prędzej Vrsaljko. Wprawdzie Chorwat nie jest do końca tym, kogo wyobrażałbym sobie w roli porządnego konkurenta dla Evry, ale tym bardziej nie jest nim Afrykanin.
To nie są zawodnicy, w przypadku których można w nieskończoność zastanawiać się i rozważać wszystkie 'za' i 'przeciw' do usranej śmierci. Także ten...

PS. Mam nadzieję, że nie przekierujemy swojego zainteresowania z Alexa Sandro na tego Babę, bo jestem wręcz przekonany, że to byłaby transferowa wtopa. Jeśli nie gracz Porto, to już prędzej Vrsaljko. Wprawdzie Chorwat nie jest do końca tym, kogo wyobrażałbym sobie w roli porządnego konkurenta dla Evry, ale tym bardziej nie jest nim Afrykanin.

- wojczech7
- Juventino
Gdzieś przeczytał, że Vidala - oficjalnie - sprzedaliśmy?alessandro1977 pisze:Najgorsze w tym wszystkim jest to, że szybka sprzedaż Vidala nie przekłada się na szybką finalizację transferu in...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Sebkovič
- Juventino
Żyje na tym świecie 30 lat i powiem Wam nie przypuszczałem że kiedyś Baba może grać w Juve ;-) ;-) ;-) Taki żarcik a tak poważnie zdecydowanie wolę tego grajka z Sassuolo.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie moge z tych doniesien.
LGDS mowi ze Goetze dogadal sie z nami na 6 mil plus bonusy,
a my.. wypozyczymy go na 2 lata z obligatoryjnym wykupem, a Bayern dostanie klauzule odkupienia jak w przypadku Moraty
Chyba trzeba witac Saponare.
LGDS mowi ze Goetze dogadal sie z nami na 6 mil plus bonusy,
a my.. wypozyczymy go na 2 lata z obligatoryjnym wykupem, a Bayern dostanie klauzule odkupienia jak w przypadku Moraty

Chyba trzeba witac Saponare.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Właśnie tego się obawiałem. Łysy na spokojnie będzie analizował sytuacje Mario i Juliana, aż zastanie nas koniec sierpnia i będziemy mogli sobie kupić najwyżej Saponare. Sprawę rozgrywającego powinniśmy załatwić jak najszybciej, żeby facet zgrał się z resztą drużyny.

- Wojtek
- Juventino
Nie przesadzajcie, wg mnie Beppe chce jak najszybciej ściągnąć Mario, max do końca lipca, bo wiadomo, że musi się z naszymi zgrywać więc z czekaniem do końca sierpnia na trequartiste nie ma mowy.
Alex Sandro i Gotze, klasa
Alex Sandro i Gotze, klasa

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To ciekawe, bo ja sledze ten temat i wiarygodne zrodla informuja, ze mocno dzialamy w temacie pozyskania Götze.pumex pisze:Wiarygodne media coraz więcej piszą, że raczej nie będziemy pospiesznie intensyfikować starań o Gotze/Draxlera, o czym zresztą jest już na głównej JP. Chcemy na spokojnie przeanalizować sytuację
Absolutnie sie z Toba nie zgadzam, ze jesli przegramy walke o ktoregos z pary Götze/Draxler, nic sie nie stanie. Jeden to kozak, a drugi ma papiery, by sie takim stac.
- pumex
- Juventino
Sky podaje, że owszem, próbujemy działać, ale o jakimś zagęszczeniu naszych ruchów nie ma mowy - raczej ze spokojem analizujemy sytuację i nie należy spodziewać się szybkich rezultatów. Jasne, nie ma co działać na złamanie karku, bo tym sposobem łatwiej będzie nas wydymać dziwacznymi warunkami podyktowanymi przez Bayern, ale z kolei takie 'wyczekiwanie' w przypadku Gotze jest jak taniec nad przepaścią. Chwila moment i sytuacja obróci się przeciwko nam, bo Niemiec to towar bardzo pożądany, niezależnie od okoliczności w innych klubach. Jak na razie ponoć brakuje konkretów z naszej strony.CavAllano pisze:To ciekawe, bo ja sledze ten temat i wiarygodne zrodla informuja, ze mocno dzialamy w temacie pozyskania Götze.pumex pisze:Wiarygodne media coraz więcej piszą, że raczej nie będziemy pospiesznie intensyfikować starań o Gotze/Draxlera, o czym zresztą jest już na głównej JP. Chcemy na spokojnie przeanalizować sytuację![]()
Źle mnie zrozumiałeś, mrozzi. Jak najbardziej jestem zdania, że w przypadku powrotu na tarczy z Niemiec przed nami będzie rysować się niezbyt kolorowa perspektywa, bo porządny rozgrywający to dla nas w tym momencie 'must have', a poza duetem Gotze-Draxler zostanie nam pewnie ostry zjazd typu Saponara/Praet. Chodziło mi o to, że wg mediów starannie rozważamy wszystkie 'za' i 'przeciw', ryzykując utratę szans na któregoś z omawianej dwójki, tak jakbyśmy działali właśnie w sposób: chcemy na spokojnie wybrać jak najlepiej, ale jak nam w międzyczasie towar zniknie z półki to nic strasznego się nie stanie.CavAllano pisze:Absolutnie sie z Toba nie zgadzam, ze jesli przegramy walke o ktoregos z pary Götze/Draxler, nic sie nie stanie. Jeden to kozak, a drugi ma papiery, by sie takim stac
Poza tym z wywiadem Gotze jest trochę nieścisłości i nie wiadomo, w które doniesienia wierzyć. Bo jedni mówią, że Mario faktycznie mówił tak, jakby wyraźnie coś sugerował, aczkolwiek inni mówią o części wypowiedzi wyrwanej z kontekstu bez znajomości konkretnie zadanego pytania przez dziennikarza, zaś jeszcze inni raczej są zdania, że wypowiedź Gotze była bardziej ostrzeżeniem dla Bayernu niż okiem puszczonym do Juve, gdyż piłkarz najchętniej zostałby w Bawarii.

- sebatiaen
- Juventino
Ja proponuje odpuścić cały ten temat z Goetze bo to celowo media pompują temat.
On gra w bogatszym i mocniejszym klubie, nie oszukujmy się brakuje nam trochę do nich a jeżeli Mario miałby odejść to zgłosi się United, City, Real, Psg.
Być może jeszcze inni poza tym ta klauzula odkupu jest beznadziejna, już teraz mam stresa co do Moraty i nie wiadomo co to będzie za rok i chcemy takie akcje co rok/dwa? że nam najlepszych będą zabierać a my praktycznie nie będziemy mogli tego zatrzymać?
On gra w bogatszym i mocniejszym klubie, nie oszukujmy się brakuje nam trochę do nich a jeżeli Mario miałby odejść to zgłosi się United, City, Real, Psg.
Być może jeszcze inni poza tym ta klauzula odkupu jest beznadziejna, już teraz mam stresa co do Moraty i nie wiadomo co to będzie za rok i chcemy takie akcje co rok/dwa? że nam najlepszych będą zabierać a my praktycznie nie będziemy mogli tego zatrzymać?
- D-Rose
- Juventino
Czy ty sie kiedykolwiek usmiechasz? Ile ty wydajesz pieniedzy na chusteczki?sebatiaen pisze:Ja proponuje odpuścić cały ten temat z Goetze bo to celowo media pompują temat.

- deszczowy
- Juventino
Mam wrażenie, że w ostatnim finale LM był Juventus a nie "United, City, Real". Idź popłakać się mamie w rękaw.sebatiaen pisze:Ja proponuje odpuścić cały ten temat z Goetze bo to celowo media pompują temat.
On gra w bogatszym i mocniejszym klubie, nie oszukujmy się brakuje nam trochę do nich a jeżeli Mario miałby odejść to zgłosi się United, City, Real,
- sebatiaen
- Juventino
Tak zgadza się tylko dla Bayernu kwota 45/50 mln euro za którą mogli by wykupić Mario po 2 latach była by bezproblemowa a my nic z tym nie zrobimy.
Zobaczymy jak to się rozwiążę ale uważam że bezpieczniejszą opcją jest Draxler.
Komentarze z płaczem i husteczkami nawet nie ma sensu komentować bo są na poziomie podstawówki.
Zobaczymy jak to się rozwiążę ale uważam że bezpieczniejszą opcją jest Draxler.
Komentarze z płaczem i husteczkami nawet nie ma sensu komentować bo są na poziomie podstawówki.