Mercato (Lato 2015)
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Zazwyczaj w takich chwilach jedna druzyna sie cieszy, druga płacze.
Tutaj obie płacza.
Kibice Bayernu nie chca Vidala za jego olanie wczesniej plus wybryki.
Placza za Bastianem.
Alex Sandro,Draxler i Cuadrado badz ktos naprawde swietny to jedyne co moze ulzyc mi.
Tutaj obie płacza.
Placza za Bastianem.
Alex Sandro,Draxler i Cuadrado badz ktos naprawde swietny to jedyne co moze ulzyc mi.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Adrian27th
- Juventino
Zazwyczaj w takich chwilach jedna druzyna sie cieszy, druga płacze.
Tutaj obie płacza.
Placza za Bastianem.
Tutaj obie płacza.
Placza za Bastianem.
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Ivory
- Juventino
Dokładnie. Draxler obok Joveticia i Reusa to jeden z moich ulubieńców. Przede wszystkim jego zagrania na boisku są mega przemyślane.koki90 pisze:Taki moment po słabym sezonie to jedyna okazja do wyciągnięcia go po w miarę przyzwoitej cenie.
Odejście Vidala niespecjalnie mnie dziwi. Allegri podkreślał już nawet przed przyjściem do Juve, że najbardziej ceni Marchisio i to on jest zawodnikiem od którego Max zaczyna ustawianie drużyny. Myślę, że pewne ekscesy Vidala przeważyły, iż to jest ten właściwy moment by zarząd podjął decyzję o jego sprzedaży.
Na tak zacne tridente z przodu nie obraził bym się:
(L) Draxler - Mandżu (Morata) - Dybala (Quadrado) (R)
- Kucharius1
- Juventino
To nie jest tak że zarząd nie rozważa Isco. Ale można mieć nawet 100 mln na jego transfer a i tak go nie kupimy, jeśli nie ma do tego woli piłkarza i Realu.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jedyna nadzieja w tym że Benitez będzie grał swoim 4231 i Isco do podstawy się znów nie załapie, plus pewnie kogoś ofensywnego jeszcze kupią. CO do De Bruyne to jeśli Marotta ma 50-60mln na treque i chce je rozdysponować, dodatkowo budżet płacowy sporo uszczuplał to czemu nie ? Myślę że po tym sezonie można nas stawiać na równi z P$G i Bayernem.Kucharius1 pisze:To nie jest tak że zarząd nie rozważa Isco. Ale można mieć nawet 100 mln na jego transfer a i tak go nie kupimy, jeśli nie ma do tego woli piłkarza i Realu.
- Kucharius1
- Juventino
Nie do końca. Co prawda stać nas na pojedyncza pensję rzędu 10 mln netto (jaką Belg by dostał w tych klubach), ale jak by na to patrzyli nasi topowi gracze którzy dostają max 4 mln jak Markiz ? Taki komin spowodowałby lawinę niezadowolenia w zespole i prośby o podwyżkę. Może za dwa trzy lata, będziemy konkurencyjni i na tym polu.Alexinhio-10 pisze:Jedyna nadzieja w tym że Benitez będzie grał swoim 4231 i Isco do podstawy się znów nie załapie, plus pewnie kogoś ofensywnego jeszcze kupią. CO do De Bruyne to jeśli Marotta ma 50-60mln na treque i chce je rozdysponować, dodatkowo budżet płacowy sporo uszczuplał to czemu nie ? Myślę że po tym sezonie można nas stawiać na równi z P$G i Bayernem.Kucharius1 pisze:To nie jest tak że zarząd nie rozważa Isco. Ale można mieć nawet 100 mln na jego transfer a i tak go nie kupimy, jeśli nie ma do tego woli piłkarza i Realu.
Isco zarabia dość mało, ale pewnie będzie chciał powalczyć o miejsce w składzie Realu, jeśli się nie przebije to odejdzie za rok.
- Axel
- Juventino
Isco ach ten Isco...któż by go nie chciał. Obawiam się jednak, że po prostu jest to gracz niemalże nietykalny. Coś jak Pogba u nas - czyli trzeba by grubo przepłacić aby go sprowadzić.
Jeśli jednak, jakimś cudem a te się ponoć zdarzają, przeszedłby do nas to oby nie na zasadzie zapewnienia sobie przez Real pierwokupu przy sprzedaży Pogby (za rok).
Jeśli jednak, jakimś cudem a te się ponoć zdarzają, przeszedłby do nas to oby nie na zasadzie zapewnienia sobie przez Real pierwokupu przy sprzedaży Pogby (za rok).
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- pablo1503
- Juventino
Nie wierzę, że chodzi o aspekt ekenomiczny przy sprzedaży Vidala. Może sam poprosił o transfer, może Allegri nie widzi go na dłużej w zespole... kto wie
Bardzo ubolewałbym nad stratą Artka, ale jak słyszę nazwiska Draxler, Sandro i Cuadrado, to humor mi lekko powraca.
:rotfl: :rotfl: - To jest do osób mówiących o wiecznym, czy nawet niespełnionym talencie z Niemiec. Ludzie, to jest rocznik 93! Jak w ogóle można już go skreślać i gadać takie głupoty? Ktoś napisał, że Draxler jest od 3 lat talentem, a jakoś tego nie widać. Cholera, on ma 21 lat! Nie 24, 25 - czyli kolejny wieczny, młody talent.
Osoby krytykujące nie widziały go w akcji ani razu, bądź też oglądali jeden czy dwa słabsze mecze Draxa. Jestem o tym przekonany, bo inaczej nie mówilibyście o nim w takim tonie.

Bardzo ubolewałbym nad stratą Artka, ale jak słyszę nazwiska Draxler, Sandro i Cuadrado, to humor mi lekko powraca.
:rotfl: :rotfl: - To jest do osób mówiących o wiecznym, czy nawet niespełnionym talencie z Niemiec. Ludzie, to jest rocznik 93! Jak w ogóle można już go skreślać i gadać takie głupoty? Ktoś napisał, że Draxler jest od 3 lat talentem, a jakoś tego nie widać. Cholera, on ma 21 lat! Nie 24, 25 - czyli kolejny wieczny, młody talent.
Osoby krytykujące nie widziały go w akcji ani razu, bądź też oglądali jeden czy dwa słabsze mecze Draxa. Jestem o tym przekonany, bo inaczej nie mówilibyście o nim w takim tonie.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2015, 12:38 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- aras
- Juventino
Czyli faktycznie staliśmy się takim krótkim przystankiem dla piłkarzy.
I tak to będzie wyglądało, że co 2-3 lata będziemy wymieniać najlepszych piłkarzy i ciągle od nowa będziemy budować drużynę. A w lidze mistrzów ćwierćfinały będą sukcesem.
I tak to będzie wyglądało, że co 2-3 lata będziemy wymieniać najlepszych piłkarzy i ciągle od nowa będziemy budować drużynę. A w lidze mistrzów ćwierćfinały będą sukcesem.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
To nie o to chodzi ! Mamy już jednego ofensywnego młodziana, pozyskanego za sporo kasę, któremu trzeba dać czas żeby wystrzelił w dużym klubie i potrzebujemy kolejnego ofensywnego, ale takiego który da jakość NA JUŻ. Nikt nie odmawia Draxlerowi talentu bo ma ogromny, ale nie daje on gwarancji.pablo1503 pisze:Nie wierzę, że chodzi o aspekt ekenomiczny przy sprzedaży Vidala. Może sam poprosił o transfer, może Allegri nie widzi go na dłużej w zespole... kto wie![]()
- Zhx123
- Dortmundczyk
Na De Bruyne moim zdaniem nie macie co liczyc. Wladze Wolfsburga mowily juz co sadza na temat jego transferu i ani troche im sie nue dziwie. Kasy nie potrzebuja bo maja a czysto sportowo to ta druzyna oparta jest na nim - z 2 druzyny w Niemczech bez niego spadli by na 4,5 pozycje. Najlepszy ofensywny gracz w Niemczech. I sam tez dopiero co mowil ze swoja przyszlosc wiaze z Wolfsburgiem i chce z tym klubem zagrac w LM.
Ogolnie duze podchody robil do niego Bayern, ale z powodu powyzszych musieli obejsc sie smakiem, i zapewne nie tylko oni.
Ogolnie duze podchody robil do niego Bayern, ale z powodu powyzszych musieli obejsc sie smakiem, i zapewne nie tylko oni.
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- Virgil
- Juventino
Jednak na chłodno - moim zdaniem
Sandro + Draxler byłoby fajnie
Jak jeszcze dojdzie Cuadrado to Allegri będzie miał niespotykany ból głowy z bogactwa opcji.
Jeszcze dodać wiek tych zawodników to z najstarszej drużyny staniemy się jedną z młodszych przy tym zachowując nadal ogromną przewagę nad resztą Serie A.
Khedira,Sturaro,Marchisio, Pogba, Pereyera dadzą radę jest jeszcze Asa.
Sandro + Draxler byłoby fajnie
Jak jeszcze dojdzie Cuadrado to Allegri będzie miał niespotykany ból głowy z bogactwa opcji.
Jeszcze dodać wiek tych zawodników to z najstarszej drużyny staniemy się jedną z młodszych przy tym zachowując nadal ogromną przewagę nad resztą Serie A.
Khedira,Sturaro,Marchisio, Pogba, Pereyera dadzą radę jest jeszcze Asa.
- Krystek
- Juventino
Jeśli mamy tutaj wypisywać swoje fantazje, to ja najbardziej chciałbym Eriksen'a, przypomina mi trochę Del Piero, ale Tottenham go nie puści. Jeśli jest kasa, to można kupić Reus'a, z tego co mi się kojarzy, to on ma klauzulę 40 mln euro.
Forza Juve!
- Adrian27th
- Juventino
Z tego co czytam na VS to chyba naprawde mozemy zegnac Vidala i witac Draxlera.
Co to bedzie z nasza druzyna?
Jaka wizje maja Marotta i Paratici?
O ile ufam temu drugiemu, to pierwszy lubi fajnie zaskakiwac.
Coz, Grazie Arturo, cholernie tesknic bede.
Co to bedzie z nasza druzyna?
Jaka wizje maja Marotta i Paratici?
O ile ufam temu drugiemu, to pierwszy lubi fajnie zaskakiwac.
Coz, Grazie Arturo, cholernie tesknic bede.