Czy są tu jacyś metalowcy??!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
GRZYB!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 18:29

Czego sluchacie ludzie??
gothic??
black??
doom??
piszcie swoje ulubione zespoly
ja swoje tez pozniej napisze :wink:

Sadam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 18:34

Wszystkiego po trochu....
- Slipknot
- Marylin MAnson
- Machine Head
- Testament
- KoRn
- System of a Down
- Rage
- no i można by tak długo wymieniac.... :]
pozdrawiam fanów porządnej muzy!!!

by SADAM
Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 18:38

metalowcem to ja nie jestem ale metalu slucham :D
moje ulubione zespoły to Helloween i Children of Bodom, ale Black Sabbath, Pantera, Metallica i In Flame s też są extra 8) inna muzykę też słucham ale w duuuuuuuuuużo mniejszych ilościach - każdą byle nie biedaków :D

Sadam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 19:16

Gałcio może rozwiniesz swoją teze, bo narazie jest ona uboga niczym prostytutka w afganistanie... to tak jak bys powiedział "każdy polak kradnie auta" jesteś ograniczony... i to bardzo... pozdrawiam

by SADAM
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 19:33

Metalu słucham ale nie ubieram sie na czarno.
A słucham: Korna, Slipknota, System of a down, Biohazad, Metallice, Mansona, Rage

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 19:47

Ja jestem metalowcem - pracuje w hucie na 3 zmiane :-D (pozdro Aman)

A tak na serio to z ciezszej muzyki lubie posluchac sobie Metalliki i Iron Maiden... Co do muzyki death-metal i doom sie dyplomatycznie nie wypowiem... :roll: :roll: :roll:

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 20:15

Gałcio pisze:metalowcy (czyt.brudasy lub winiary) - no comment
Stary zastanów się zanim coś napiszesz... Na jakiej podstawie twierdzisz że metalowcy to brudasy czy winiary :?: (cokolwiek miałeś na myśli) Wiesz co to tolerancja :?:

★ ★ ★
Misza_18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 20:24

hmm metalowcem bym sie nie nazwal chociaz chetnie slucham Rage, System of a Down, Iron Maiden czy Metallice!!! 8) :twisted:
wg mnie ta muzyka jest wporzadku :!: i znam wielu ludzi ktorzy ja sluchaja :!: i szanuje ich wszystkich wiec Galcio zachowaj swoje uwagi dla siebie :evil:

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 20:30

Kiedyśsłuchałem Nightwisha i Iron Maiden. Obecnie z mocniejszej muzy to lubie LINKIN PARK. Po prostu szkodziła mi.

Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 20:32

O, tak metal to moje życie!! Lubie wszystkie odmiany metalu: death, gothic, heavy, black. A najbardziej lubie:
-Death,
-Fear Factory,
-Hellowen,
-Iced Earth,
-Cradle Of Filth,
-Metallica,
-Sepultura,
-Sevendust,
-Soulfly,
-Therion,
-Withtin Tempation.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 20:53

Hmm gałcio wiesz co?? jak dla mnie jesteś człowiekiem pustym i bardzo ograniczonym umysłowo. Na jakiej podstawie sądzisz, że metale (nie metalowcy, jak w temacie :wink: :? ) to brudasy czy tak nie wiem co sobie myślisz ?? A co powiesz o hip hopowcach, którzy siedzą pod blokami w grupach, cwaniaczki się rzucają, a jak przyjdzie co do czego to sekunda i wszyscy uciekają (mam tak bardzo często), chodzą w spodniach z krokiem w kolanach jak by mieli pełno w portach. Mam przykład brudasów: byłem na koloniach w Krynicy Górskiej 2 tygodnie i były dyskoteki, jako że był przymus żeby na nich być :evil: to niestety siedziałem tam, tyle że z discmanem na uszach ;), byli na tych dyskotekach tancerzy brake dance'u(słuchali też hip hopu), dyskoteka była co 3 dni, a oni na każdej dyskotece od początku do końca moich koloni byli w tych samych ciuchach, koszulki, bluzy i spodnie non-stop te same, żeby to były tylko dyskoteki to jeszcze nic, ale oni przychodzili do naszego ośrodka i też cały czas byli w tych samych ciuchach.
I co teraz powiesz :?:

Co do metalu to ja może nie jestem metalem w 100 %, ale oczywiście metalu słucham:
1. IRON MAIDEN
.(przepaść :wink: )
SOAD, Metallica, Helloween, Korn, Black Sabbath, Hammerfall, Disturbed, Running Wild, trochę Hunter.

Słucham też bardzo dużo Punk'a ;):
The Offspring, Blink 182, Sum 41, Ramones, Nirvana, NOFX, NFG, BCR, BFS, Alien Ant Farm, Green Day, No Use For A Name - oczywiście większość to NEO PUNK, ale to jest dla mnie ql ;)
To tyle :)
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2005, 00:18 przez Ironek, łącznie zmieniany 2 razy.

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 21:29

Chciałem przeprosić tych których tymi słowami uraziłem :oops:

Kiedyś miałem jedną "przygodę" którą z kuzynem dość nie miło wspominam a mianowice wracaliśmy z kawiarenki internetowej której kuzyn był właścicielem i jakieś 50 m za nami szła grupa metali sączących sobie wino taniej marki ;) którzy nas zaczepili i chcieli od nas kasę (było ich z 5 chudzi jak większość metali) a tak się składało że ją mieliśmy bowiem był niezły utarg wywiązała się bójka którą zresztą wygraliśmy ale potem były nie miłe konsekwencję tego których nie będe opisywał.

Właśnie dlatego mam jakiś uraz do metalów.

Jeszcze raz sorry tym których uraziłem bowiem zbyt ogólnikowo napisałem nie wszyscy metale są tacy :!:

P.S Marcin-IRONEK jak możesz mnie nazywać człowiekiem pustym i ograniczonym skoro mnie nie znasz.

PEACE :roll:

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 21:37

Marcin-IRONEK pisze:Hmm gałcio wiesz co?? jak dla mnie jesteś człowiekiem pustym i bardzo ograniczonym umysłowo. Na jakiej podstawie sądzisz, że metale (nie metalowcy, jak w temacie :wink: :? ) to brudasy czy tak nie wiem co sobie myślisz ?? A co powiesz o hip hopowcach, którzy siedzą pod blokami w grupach, cwaniaczki się rzucają, a jak przyjdzie co do czego to sekunda i wszyscy uciekają (mam tak bardzo często), chodzą w spodniach z krokiem w kolanach jak by mieli pełno w portach. Mam przykład brudasów: byłem na koloniach w Krynicy Górskiej 2 tygodnie i były dyskoteki, jako że był przymus żeby na nich być :evil: to niestety siedziałem tam, tyle że z discmanem na uszach ;), byli na tych dyskotekach tancerzy brake dance'u(słuchali też hip hopu), dyskoteka była co 3 dni, a oni na każdej dyskotece od początku do końca moich koloni byli w tych samych ciuchach, koszulki, bluzy i spodnie non-stop te same, żeby to były tylko dyskoteki to jeszcze nic, ale oni przychodzili do naszego ośrodka i też cały czas byli w tych samych ciuchach.
Zgodze się z tobą w 1000% z tymi "hip-hopowcami" :twisted: . Niewiem jak można chodzić w spodniach opuszczonych po kolana i jeszcze w tym samym przez cały miesiąc :?:. Jak widze takiego człowieka na ulicy to śmiać mi się chce.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 23:14

Gałcio pisze:
Jeszcze raz sorry tym których uraziłem bowiem zbyt ogólnikowo napisałem nie wszyscy metale są tacy :!:

P.S Marcin-IRONEK jak możesz mnie nazywać człowiekiem pustym i ograniczonym skoro mnie nie znasz.

PEACE :roll:
No właśnie napisałeś to ogólnie o wszystkich metalach, a nie patrzy się na to jak sie kto ubiera i jakiej słucha muzyki tylko jaki jest. A mówiąc to ogólnie o metalach obraziłeś bardzo dużo ludzi o których istenieniu nawet nie masz pojęcia więc, następnym razem taką wypowiedź lepiej przemyśl.
A co do hip hopowców to nic nie mam, tylko nie nawidze ich "muzyki", ale nienawidze za to drechów, którzy wszyscy się rzucają, takie cwaniaczki, których trzeba przytępić ;)

Peace of Mind ;)

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 23:44

Słucham głównie (czyt. najlepsze zespoły to) :
- Godsmack
- Disturbed
- Drowning Pool
- Soulfly
- System Of A Down