Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- stf
- Juventino
Gazzetta donosi dzisiaj, że Adidas mocno naciska na Juve, żeby przyznało komuś "10"... wydaje mi się to mało prawdopodobne ale już różne rzeczy widziałem w życiu... Mam nadzieję, że Marchisio pozostanie przy "8", bo właśnie wczoraj przyszły nasze koszulki (moja i syna) - obie Marchisio i powiem, że jakość jest dużo lepsza niż Nike, wszystko od materiału do nadruków jest świetnej jakości, koszulka wogóle lepiej leży, a czarne doszycie z elementem stadionu powoduje, że koszulka idealnie się układa. Rewelacja.
- mnowo
- Qualità Juventino
Czy mógłbyś powiedzieć, jak jest z rozmiarówką? Konkretnie chodzi mi o to, czy jeśli np. z Nike kupowałeś/nosiłeś meczówkę M, to czy zmieniałeś rozmiar w przypadku adidasa, a jeśli nie, to czy wszystko jest OK.stf pisze:wczoraj przyszły nasze koszulki (moja i syna) - obie Marchisio i powiem, że jakość jest dużo lepsza niż Nike, wszystko od materiału do nadruków jest świetnej jakości, koszulka wogóle lepiej leży, a czarne doszycie z elementem stadionu powoduje, że koszulka idealnie się układa. Rewelacja.
Pytam, bo jak zobaczyłem tabelę adidasa, to wygląda na to, że z najkowskiej Mki musiałbym się przesiąść na adidasową Skę.
- Kamex22
- Juventino
Wg juventus.com prezentacja Mario ma się odbyć jutro (czwartek) o godzinie 17:00.Robaku pisze:więc teraz tylko pytanko jaki numer dla Zazy i Mario.
Kiedy ich prezentacje?
Natomiast Zaza kończy tydzień prezentacji w piątek również o godzinie 17:00.
- LeVi
- Juventino
- Damiankarol
- Juventino
Gdyby ktoś robił grupowe zamówienie z juvestore to także wyrażam chęć dołączenia. 
Niestety jak wyczytałem w Polsce dostępne są okrojone koszulki bez rozety i tarczy Mistrza Włoch...

Niestety jak wyczytałem w Polsce dostępne są okrojone koszulki bez rozety i tarczy Mistrza Włoch...

Forza Juve !! Forza Alex !!
- stf
- Juventino
A proszę! 8)

Jeśli chodzi o rozmiarówkę to Nike noszę L, Adidasa też wziąłem L i jestem zadowolony - nowe koszulki są bardziej szyte na miarę i lepiej przylegają do ciała. I jeszcze jedno - zdjęcia na pewno nie oddają piękna nowych strojów
Jeśli chodzi o rozmiarówkę to Nike noszę L, Adidasa też wziąłem L i jestem zadowolony - nowe koszulki są bardziej szyte na miarę i lepiej przylegają do ciała. I jeszcze jedno - zdjęcia na pewno nie oddają piękna nowych strojów