Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:15

jakku1 pisze:Źródłem calego zamieszania jest podobno znow jakas chilijska gazeta, ktora napisala, ze Vidal przekazal rodzinie, ze swoja kariere dalej bedzie kontynuowal w Niemczech.

TS z kolei pisze o tej ofercie Bayernu. Powazne zrodla poki co milcza. Ale jesli Bayern zaoferowalby 40m to ja bym na to poszedł ;-). Vidal ma 28 lat, 2 lata do konca kontraktu, problemy z kontuzjami, w ostatnim sezonie gral mocno w kratke. Jesli za pieniadze zarobione na Ogbonnie, Vidalu, Lloretne i Isli kupimy jakiegos bardzo dobrego trequartiste to nie bede płakał. Serio. To jest dla nas idealny scenariusz. Na pozycje Arturo mamy w kadrze bardzo utalentowanego pilkarza, dzieki ktoremu przy odrobinie szczescia mozemy lada moment zapomniec o Chilijczyku.

A uważałem Cię za rozgarnietego gościa. Mocno w kratkę to grał na początku, po jednej (!) kontuzji, wówczas i tak był jednym z najlepszych, przynajmniej statystycznie. Druga sprawa to wiek, 28 lat, to jest tzw. prime dla piłkarzy. Nie na sprzedaż. PS. Kogo mamy na jego pozycję wg. Ciebie?

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:20

jakku1 pisze:Źródłem calego zamieszania jest podobno znow jakas chilijska gazeta, ktora napisala, ze Vidal przekazal rodzinie, ze swoja kariere dalej bedzie kontynuowal w Niemczech.

TS z kolei pisze o tej ofercie Bayernu. Powazne zrodla poki co milcza. Ale jesli Bayern zaoferowalby 40m to ja bym na to poszedł ;-). Vidal ma 28 lat, 2 lata do konca kontraktu, problemy z kontuzjami, w ostatnim sezonie gral mocno w kratke. Jesli za pieniadze zarobione na Ogbonnie, Vidalu, Lloretne i Isli kupimy jakiegos bardzo dobrego trequartiste to nie bede płakał. Serio. To jest dla nas idealny scenariusz. Na pozycje Arturo mamy w kadrze bardzo utalentowanego pilkarza, dzieki ktoremu przy odrobinie szczescia mozemy lada moment zapomniec o Chilijczyku.
No własnie juz nie do końca Jakku. Agresti własnie sypnął 45 baniek oferuje Bayern. Test dla Juve, test dla Marotty. Mirko Graziano potwierdza zaintersowanie.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 20:23 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:22

jakku1 pisze: Powazne zrodla poki co milcza
Di Mrazio potwierdza.... :cry:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:24

No to robi się poważnie...

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:24

Cobra pisze: A uważałem Cię za rozgarnietego gościa.
Skoro teraz jednak okazalo sie, ze jestem "nierozgarniety" to chyba dalsza dyskusja jest bezcelowa?;-)

Moze byc cos na rzeczy. Laudisa potwierdza zainteresowanie Bayernu. Tak samo Di Marzio.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 20:26 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:25

Football italia - idziemy po Gotze wzamian za Vidala. I mniemam, ze tak to się skończy wymiana z dopłatami .

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:27

Co tu się do jasnej cholery wyprawia? :x Tracimy Teveza - jednego z absolutnych liderów zespołu - w dość dziwacznych okolicznościach. Żegnamy Pirlo, który faktycznie ostatnio na boisku nie domagał, ale jeśli chodzi o aspekt szatni, był numero #2, zaraz po Gigim. I teraz co, tracimy Vidala? Niechże mi ktoś powie, że to nie prawda, zwłaszcza że 29-go chciałem zobaczyć w akcji przede wszystkim naszego Il Guerriero :?

Obrazek
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:28

Nie tak miało wyglądać do końca to okienko. Tevez, Pirlo, teraz Vidal(?)
Szczerze wolę by Arturo pozostał z nami nawet za brak trequartisty.
Ten koleś może jeszcze wiele dać Juve.

Swoją drogą przypomina mi się sytuacja Allegriego w Milanie. Pierwszy sezon fajny, a w kolejnych sprzedaże Ibry, Thiago Silvy...

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Robaku pisze: No własnie juz nie do końca Jakku. Agresti własnie sypnął 45 baniek oferuje Bayern. Test dla Juve, test dla Marotty. Mirko Graziano potwierdza zaintersowanie.
Wlasnie przeczytalem! Szczerze, to juz nie nadazam, bo na VS w pare minut przybylo 10 stron ;/

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pumex pisze:Co tu się do jasnej cholery wyprawia? :x Tracimy Teveza - jednego z absolutnych liderów zespołu - w dość dziwacznych okolicznościach. Żegnamy Pirlo, który faktycznie ostatnio na boisku nie domagał, ale jeśli chodzi o aspekt szatni, był numero #2, zaraz po Gigim. I teraz co, tracimy Vidala? Niechże mi ktoś powie, że to nie prawda, zwłaszcza że 29-go chciałem zobaczyć w akcji przede wszystkim naszego Il Guerriero :?
Pumi, już abstrachując od sprzedazy, serio wierzyles,ze najbardziej eksploatowany nasz zawodnik tego sezonu zagra z Lechią ? Tam się spodziewaj Perryery, Khediry, Sturaro.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 20:29 przez Robaku, łącznie zmieniany 2 razy.

szymken

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:29

Jeśli to prawda, to ja obstawiam atak po Oscara. Ale uwielbiam Arturo mam nadzieję, że się to nie stanie. :płaczę:

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:30

Mati1990 pisze: Swoją drogą przypomina mi się sytuacja Allegriego w Milanie. Pierwszy sezon fajny, a w kolejnych sprzedaże Ibry, Thiago Silvy...
Ale tam bez nich nie miał już kto grać :prochno: U nas wygląda to trochę lepiej, zwłaszcza, jeżeli w rozliczeniu przyszedłby Goetze :pray: Bo Vidala w pomocy zastąpi Khedira, co by nie było, b. dobry grajek. Wcale nie musimy jakoś strasznie na tym ucierpieć.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2015, 20:31

szymken pisze:Jeśli to prawda, to ja obstawiam atak po Oscara. Ale uwielbiam Arturo mam nadzieję, że się to nie stanie. :płaczę:
Przyjscie Oscara tylko w wypadku dojscia Pedro do Chelsea.
Ja uwazam, że jesli to dojdzie do skutku to tylko wformie wymiany za Gotze, co jest na tyle pozytywne, że wiecej podmiotów moze ten trasnfer zablokowac. Vidal, Juve, BM, Gotze to wiecej niż np. Juve, Vidal, BM.
Nasze zapytanie o Mario,podczas negocjacji ws. Vidala potwierdza LGdS.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 20:32 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mati1990 pisze:Nie tak miało wyglądać do końca to okienko. Tevez, Pirlo, teraz Vidal(?)
Szczerze wolę by Arturo pozostał z nami nawet za brak trequartisty.
Ten koleś może jeszcze wiele dać Juve.

Jestem tego samego zdania. odprawic szwabow z kwitkiem!

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Robaku pisze:Pumi, już abstrachując od sprzedazy, serio wierzyles,ze najbardziej eksploatowany nasz zawodnik tego sezonu zagra z Lechią ? Tam się spodziewaj Perryery, Khediry, Sturaro.
A czytałem, że ponoć Lechia jest dogadana z Juve, że wyjdziemy podstawowym składem.

Wymiana Vidal za Gotze nie byłaby zła, byłaby to przede wszystkim wymiana z myślą o przyszłości dla nas, lecz tak bardzo byłoby żal Arturo :(

Zablokowany