Mercato (Lato 2015)
jakku1 pisze:Źródłem calego zamieszania jest podobno znow jakas chilijska gazeta, ktora napisala, ze Vidal przekazal rodzinie, ze swoja kariere dalej bedzie kontynuowal w Niemczech.
TS z kolei pisze o tej ofercie Bayernu. Powazne zrodla poki co milcza. Ale jesli Bayern zaoferowalby 40m to ja bym na to poszedł ;-). Vidal ma 28 lat, 2 lata do konca kontraktu, problemy z kontuzjami, w ostatnim sezonie gral mocno w kratke. Jesli za pieniadze zarobione na Ogbonnie, Vidalu, Lloretne i Isli kupimy jakiegos bardzo dobrego trequartiste to nie bede płakał. Serio. To jest dla nas idealny scenariusz. Na pozycje Arturo mamy w kadrze bardzo utalentowanego pilkarza, dzieki ktoremu przy odrobinie szczescia mozemy lada moment zapomniec o Chilijczyku.
A uważałem Cię za rozgarnietego gościa. Mocno w kratkę to grał na początku, po jednej (!) kontuzji, wówczas i tak był jednym z najlepszych, przynajmniej statystycznie. Druga sprawa to wiek, 28 lat, to jest tzw. prime dla piłkarzy. Nie na sprzedaż. PS. Kogo mamy na jego pozycję wg. Ciebie?
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Robaku
- Juventino
No własnie juz nie do końca Jakku. Agresti własnie sypnął 45 baniek oferuje Bayern. Test dla Juve, test dla Marotty. Mirko Graziano potwierdza zaintersowanie.jakku1 pisze:Źródłem calego zamieszania jest podobno znow jakas chilijska gazeta, ktora napisala, ze Vidal przekazal rodzinie, ze swoja kariere dalej bedzie kontynuowal w Niemczech.
TS z kolei pisze o tej ofercie Bayernu. Powazne zrodla poki co milcza. Ale jesli Bayern zaoferowalby 40m to ja bym na to poszedł ;-). Vidal ma 28 lat, 2 lata do konca kontraktu, problemy z kontuzjami, w ostatnim sezonie gral mocno w kratke. Jesli za pieniadze zarobione na Ogbonnie, Vidalu, Lloretne i Isli kupimy jakiegos bardzo dobrego trequartiste to nie bede płakał. Serio. To jest dla nas idealny scenariusz. Na pozycje Arturo mamy w kadrze bardzo utalentowanego pilkarza, dzieki ktoremu przy odrobinie szczescia mozemy lada moment zapomniec o Chilijczyku.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 20:23 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Skoro teraz jednak okazalo sie, ze jestem "nierozgarniety" to chyba dalsza dyskusja jest bezcelowa?;-)Cobra pisze: A uważałem Cię za rozgarnietego gościa.
Moze byc cos na rzeczy. Laudisa potwierdza zainteresowanie Bayernu. Tak samo Di Marzio.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 20:26 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pumex
- Juventino
Co tu się do jasnej cholery wyprawia? :x Tracimy Teveza - jednego z absolutnych liderów zespołu - w dość dziwacznych okolicznościach. Żegnamy Pirlo, który faktycznie ostatnio na boisku nie domagał, ale jeśli chodzi o aspekt szatni, był numero #2, zaraz po Gigim. I teraz co, tracimy Vidala? Niechże mi ktoś powie, że to nie prawda, zwłaszcza że 29-go chciałem zobaczyć w akcji przede wszystkim naszego Il Guerriero :?

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie tak miało wyglądać do końca to okienko. Tevez, Pirlo, teraz Vidal(?)
Szczerze wolę by Arturo pozostał z nami nawet za brak trequartisty.
Ten koleś może jeszcze wiele dać Juve.
Swoją drogą przypomina mi się sytuacja Allegriego w Milanie. Pierwszy sezon fajny, a w kolejnych sprzedaże Ibry, Thiago Silvy...
Swoją drogą przypomina mi się sytuacja Allegriego w Milanie. Pierwszy sezon fajny, a w kolejnych sprzedaże Ibry, Thiago Silvy...
- jakku1
- Juventino
Wlasnie przeczytalem! Szczerze, to juz nie nadazam, bo na VS w pare minut przybylo 10 stron ;/Robaku pisze: No własnie juz nie do końca Jakku. Agresti własnie sypnął 45 baniek oferuje Bayern. Test dla Juve, test dla Marotty. Mirko Graziano potwierdza zaintersowanie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Robaku
- Juventino
Pumi, już abstrachując od sprzedazy, serio wierzyles,ze najbardziej eksploatowany nasz zawodnik tego sezonu zagra z Lechią ? Tam się spodziewaj Perryery, Khediry, Sturaro.pumex pisze:Co tu się do jasnej cholery wyprawia? :x Tracimy Teveza - jednego z absolutnych liderów zespołu - w dość dziwacznych okolicznościach. Żegnamy Pirlo, który faktycznie ostatnio na boisku nie domagał, ale jeśli chodzi o aspekt szatni, był numero #2, zaraz po Gigim. I teraz co, tracimy Vidala? Niechże mi ktoś powie, że to nie prawda, zwłaszcza że 29-go chciałem zobaczyć w akcji przede wszystkim naszego Il Guerriero :?
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 20:29 przez Robaku, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale tam bez nich nie miał już kto graćMati1990 pisze: Swoją drogą przypomina mi się sytuacja Allegriego w Milanie. Pierwszy sezon fajny, a w kolejnych sprzedaże Ibry, Thiago Silvy...

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Robaku
- Juventino
Przyjscie Oscara tylko w wypadku dojscia Pedro do Chelsea.szymken pisze:Jeśli to prawda, to ja obstawiam atak po Oscara. Ale uwielbiam Arturo mam nadzieję, że się to nie stanie. :płaczę:
Ja uwazam, że jesli to dojdzie do skutku to tylko wformie wymiany za Gotze, co jest na tyle pozytywne, że wiecej podmiotów moze ten trasnfer zablokowac. Vidal, Juve, BM, Gotze to wiecej niż np. Juve, Vidal, BM.
Nasze zapytanie o Mario,podczas negocjacji ws. Vidala potwierdza LGdS.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015, 20:32 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Jestem tego samego zdania. odprawic szwabow z kwitkiem!Mati1990 pisze:Nie tak miało wyglądać do końca to okienko. Tevez, Pirlo, teraz Vidal(?)
- Wojtek
- Juventino
A czytałem, że ponoć Lechia jest dogadana z Juve, że wyjdziemy podstawowym składem.Robaku pisze:Pumi, już abstrachując od sprzedazy, serio wierzyles,ze najbardziej eksploatowany nasz zawodnik tego sezonu zagra z Lechią ? Tam się spodziewaj Perryery, Khediry, Sturaro.
Wymiana Vidal za Gotze nie byłaby zła, byłaby to przede wszystkim wymiana z myślą o przyszłości dla nas, lecz tak bardzo byłoby żal Arturo