Mercato (Lato 2015)
- Arbuzini
- Juventino
Powołując się na główną i możliwość wypożyczenia Cuadrado za 4 mln E to jestem bardzo na tak. Do samego wykupu nie jestem przekonany, ale w trakcie sezonu wiele może się zmienić. Dlaczego podoba mi się ten pomysł? Z tego powodu, że widziałbym Comana ogrywającego się gdzieś w Serie A. Sassuolo i kluby z Genui wydają mi się odpowiednie. Kolumbijczyk występował już w roli napastnika i radził sobie całkiem nieźle. Poza tym stanowi na pewno lepszą opcję na skrzydło, o wahadłowym w 352 nie wspominając. To byłaby genialna roszada, tym bardziej, że po sezonie moglibyśmy przygarnąć Comana z powrotem i dalej rozwijać u nas, a dredziarza odesłać do Anglii.
Sala na prawą obronę to dość dziwna kandydatura. Wystarczy przejrzeć transfermarkt i widać, że gość ma bogatką kartotekę medyczną. Jeden Caceres nam nie wystarczy?
Sala na prawą obronę to dość dziwna kandydatura. Wystarczy przejrzeć transfermarkt i widać, że gość ma bogatką kartotekę medyczną. Jeden Caceres nam nie wystarczy?
- Morgesztern
- Juventino
Kolumbijczyk może grać praktycznie wszędzie.Virgil pisze:A czy Cuadrado nie może grać na obronie?

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jesli nie ma szans na 10tke to lepszy Cuadrado, przejscie na 433 i wieksze szanse dla Berardiego w przyszlym roku. Tylko czy Cuadrado sobie poradzi na lewej stronie ?( prawa dla Dybaly) Niby pare meczy tam zagral, ale optymalna jest dla niego prawa strona.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
We Włoszech już huczy, że Vidal w Bayernie. Mam nadzieje, że to tylko ploty i ktoś da dementi
Nie wyobrażam sobie teraz Juventusu bez Vidala mimo jego wybryków.
Dziwne to okienko, jakieś takie smutne, jeszcze niech Pogbe sprzedadzą i zeskoczymy z piedestału.
Dziwne to okienko, jakieś takie smutne, jeszcze niech Pogbe sprzedadzą i zeskoczymy z piedestału.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
:C No jeszcze gdzie spadnie do SerieB.Mati1990 pisze:We Włoszech już huczy, że Vidal w Bayernie. Mam nadzieje, że to tylko ploty i ktoś da dementiNie wyobrażam sobie teraz Juventusu bez Vidala mimo jego wybryków.
Ciekawe tylko z kim Vidala negocjują z United,Arsenalem czy Realem bo już się pogubiłem:) Naprawdę cena 30mln nie wydaje Ci się śmierdzieć zwykłą plotą? Przecież jakby Beppe chciał za niego 30 baniek to dawno nie byłoby Arturo w Turynie:)
- mnowo
- Qualità Juventino
Beppe chce 40.AdiJuve pisze::C No jeszcze gdzie spadnie do SerieB.Mati1990 pisze:We Włoszech już huczy, że Vidal w Bayernie. Mam nadzieje, że to tylko ploty i ktoś da dementiNie wyobrażam sobie teraz Juventusu bez Vidala mimo jego wybryków.
Ciekawe tylko z kim Vidala negocjują z United,Arsenalem czy Realem bo już się pogubiłem:) Naprawdę cena 30mln nie wydaje Ci się śmierdzieć zwykłą plotą? Przecież jakby Beppe chciał za niego 30 baniek to dawno nie byłoby Arturo w Turynie:)
30 to propozycja Bayernu.
Z Vidalem są już dogadani na 6,5 bańki rocznie.
- PlanetJuve
- Juventino
Juventus odrzucił dzisiaj oferte 22 mln za Ruganiego, a zgodziłbym się na te 40 za Vidala...
i niech mi tu nikt nie porównuje pozycji, wieku itd
Beppe powiedzial, ze dla tych zawodników mercatto sie skonczylo.

Beppe powiedzial, ze dla tych zawodników mercatto sie skonczylo.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ta jasne...Arturo wygadał się swojej rodzinie, że niedługo będzie graczem Bayernu...nie wypaliły ploty z MU, nie wypaliły z Arsenalem, nie wypaliły z Realem to czas na Bayern...z tym, że akurat nie wierzę w to, że Arturo chciałby odejść do Bayernu teraz kiedy nie dzieje się tam najlepiej...kolejne ploty !
Do końca okienka daleko...upadną ploty z Bayernem bo skończą się pomysły to czas na Chelsea, MC i Barcelonę, która marzy o kolejnym Vidalu do kompletu... :-D
Do końca okienka daleko...upadną ploty z Bayernem bo skończą się pomysły to czas na Chelsea, MC i Barcelonę, która marzy o kolejnym Vidalu do kompletu... :-D

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Coś biedny ten Bayern zdaniem gazet bo jak go wciskali do United,Arsenalu czy Realu to tam pensja się kręcił w okół 10 baniek.mnowo pisze:Beppe chce 40.AdiJuve pisze::C No jeszcze gdzie spadnie do SerieB.Mati1990 pisze:We Włoszech już huczy, że Vidal w Bayernie. Mam nadzieje, że to tylko ploty i ktoś da dementiNie wyobrażam sobie teraz Juventusu bez Vidala mimo jego wybryków.
30 to propozycja Bayernu.
Z Vidalem są już dogadani na 6,5 bańki rocznie.
Ktoś z Bayernu kiedyś mówił,ze dla Vidala nie ma u nich miejsca jak ich wystawił i przyszedł do Turynu:)
- jakku1
- Juventino
Źródłem calego zamieszania jest podobno znow jakas chilijska gazeta, ktora napisala, ze Vidal przekazal rodzinie, ze swoja kariere dalej bedzie kontynuowal w Niemczech.
TS z kolei pisze o tej ofercie Bayernu. Powazne zrodla poki co milcza. Ale jesli Bayern zaoferowalby 40m to ja bym na to poszedł ;-). Vidal ma 28 lat, 2 lata do konca kontraktu, problemy z kontuzjami, w ostatnim sezonie gral mocno w kratke. Jesli za pieniadze zarobione na Ogbonnie, Vidalu, Lloretne i Isli kupimy jakiegos bardzo dobrego trequartiste to nie bede płakał. Serio. To jest dla nas idealny scenariusz. Na pozycje Arturo mamy w kadrze bardzo utalentowanego pilkarza, dzieki ktoremu przy odrobinie szczescia mozemy lada moment zapomniec o Chilijczyku.
TS z kolei pisze o tej ofercie Bayernu. Powazne zrodla poki co milcza. Ale jesli Bayern zaoferowalby 40m to ja bym na to poszedł ;-). Vidal ma 28 lat, 2 lata do konca kontraktu, problemy z kontuzjami, w ostatnim sezonie gral mocno w kratke. Jesli za pieniadze zarobione na Ogbonnie, Vidalu, Lloretne i Isli kupimy jakiegos bardzo dobrego trequartiste to nie bede płakał. Serio. To jest dla nas idealny scenariusz. Na pozycje Arturo mamy w kadrze bardzo utalentowanego pilkarza, dzieki ktoremu przy odrobinie szczescia mozemy lada moment zapomniec o Chilijczyku.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113