LUBLIN || wspólne wypady na mecze
- JaPs
- Juventino
Czołem.pumex pisze:Czołem ekipo lubelskaOd razu przepraszam, jeśli ta sprawa była już wielokrotnie poruszana w różnych wątkach, natomiast po pobieżnym przejrzeniu postów nie znalazłem konkretnych informacji, stąd pytanie: czy szykujecie jakiś zbiorowy transport z Lublina na mecz do Gdańska, a jeśli tak to mniej więcej kiedy chcielibyście wyjechać i kiedy wracać oraz czy macie jakieś wolne miejsca? W razie czego byłbym zainteresowany dołączeniem się do wesołego busa/samochodu, byle tylko wyjazd był w dniu meczu, zaś powrót niedługo po.
Z góry dzięki za jakieś informacje
Na początku przyszłego tygodnia się możesz spodziewać ostatecznych informacji, bo lekko to się przedłuża.
- STAN
- Juventino
poczekajmy do końca zlotu, ludzie wrócą, pupytam i podejmiemy decyzje.
Jeśli nie będzie wyjazdu np. z Warszawą, to zajme się rezerwacją busa, kilka osób z Lublina będzie, kiedyś jak dzwoniłem w sprawie busa do Berlina to gośc miał busika 8 osobowego plus kierowca, także coś na bank sie uda zarezerować nawet jak nie będzie dużo osób z Lublina
Ja osobiście wolałbym zarezerować nawet coś mniejszego z samego Lublina bo odejdzie nam kłopot dostania się do Warszawy, najgorzej tym przypadku będzie z powrtotem, bo po meczu dojedziemy w nocy do Wawy i nie będziemy mieli busa do Lublina bo startują chyba od 6 rano.
Także spokojnie mamy czas
Dla uspokojenia wszystkich- nie rezerwujcie nic na własną rękę, nie tankujcie auta pojedziemy wszyscy razem
Jeśli nie będzie wyjazdu np. z Warszawą, to zajme się rezerwacją busa, kilka osób z Lublina będzie, kiedyś jak dzwoniłem w sprawie busa do Berlina to gośc miał busika 8 osobowego plus kierowca, także coś na bank sie uda zarezerować nawet jak nie będzie dużo osób z Lublina
Ja osobiście wolałbym zarezerować nawet coś mniejszego z samego Lublina bo odejdzie nam kłopot dostania się do Warszawy, najgorzej tym przypadku będzie z powrtotem, bo po meczu dojedziemy w nocy do Wawy i nie będziemy mieli busa do Lublina bo startują chyba od 6 rano.
Także spokojnie mamy czas

Dla uspokojenia wszystkich- nie rezerwujcie nic na własną rękę, nie tankujcie auta pojedziemy wszyscy razem

- pumex
- Juventino
Dzięki za informacje, w takim razie jeśli mnie przygarniecie to jestem chętny, na chwilę wstrzymam się z planowaniem indywidualnej podróży i będę tutaj zaglądać. Wiadomo - wspólnie jakimś wynajętym busem łatwiej, pewnie tajniej, a i podziałać po drodze coś można
Byle tylko nie zwlekać nadmiernie żeby nie okazało się, że z grupowego wyjazdu nici, a w międzyczasie bilety pójdą w górę, bo wiadomo, że im bliżej terminu tym ceny wyższe.
Pozdrówki!
Pozdrówki!

- STAN
- Juventino
ZAINTERESOWANI WYJAZDEM Z LUBLINA NA MECZ DO GDAŃSKA
LINK ::
http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... 539#816539
LINK ::
http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... 539#816539
- Kimal
- Juventino
Witam Panie i Panowie, Zbliża się nam kolejny sezon 2015-2016. Kolejna walka o Scudetto oraz LM. Wiem że część naszej ekipy wyjechała z Lublina, chciałbym zorientować się więc ile osób było by w ogóle chętnych żeby chodzić na mecze w tym sezonie.
Zapraszam zarówno starą gwardię jak również nowe osoby. Wpisujcie się.
FORZA JUVE!!!
Zapraszam zarówno starą gwardię jak również nowe osoby. Wpisujcie się.
FORZA JUVE!!!
"Drugich nikt nie pamięta..."
- JaPs
- Juventino
Skład jest ten sam co w poprzednim sezonie. Póki co nikt nie ubył i nikt nie przybył zdaje się. Finał LM to jednak zbyt mało żeby skusić kogoś do przychodzenia na mecze.
10 osób dali byśmy radę osiągać na ciekawszych pojedynkach.
10 osób dali byśmy radę osiągać na ciekawszych pojedynkach.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jeśli coś będzie to będę się starał być
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- romek20.20
- Juventino
nie ma mnie
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- Kimal
- Juventino
Byliśmy w Tifosi było aż 4 osoby, trochę mało jak na taki mecz, w poprzednich sezonach na Udinese przychodziło koło 20 osób. Dlatego uważam że albo należy reaktywować, nasze spotkania w szerszym gronie, albo dać sobie z tym spokój, chociaż nie chce mi się wierzyć że w Lublinie nie ma więcej kibiców Juve. :juve:
"Drugich nikt nie pamięta..."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no ale to nie wiem jak się zebraliście...
dzwoniłem do Luźnego pół godziny przed meczem i z tego co zrozumiałem Cino odpadał więc z osób zadeklarowanych w tym temacie zostawaliśmy we 2 - trochę słabo więc dałem sobie spokój, czy Luźny też to już pewnie ty wiesz ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?