POLSKA 6 - 0 WYSPY OWCZE
- miccoli
- Juventino
Tylko te silniejsze druzyny nie chcą gerac z nami, a ja sie ciesze ze zagralismy dzis z WO bynajmniej gracze z naszej ligi mogli pocwiczyc w takim ustawieniuasiunia pisze:Po co grac sparingi z tak słaba druzyną jak Wyspy Owcze (z calym szacunkiem dla WO)??? Ja tego nie moge pojąć :twisted: :evil: a może tylko po to aby nie "zepsuć" statystyk. Kolejne zwyciestwo (juz 7 z zrzedu wow) polskiej reprezentacji robi wrazenie. :? :?
Wedlug mnie powinismy grac sparingi z silniejszymi rywalami wtedy nasi zawodnicy nabiorą doswiadczenia.
...
- Johnny777
- Juventino
Oczywiście że mają sens! :twisted: Żeby trener mógł się pochwalić dobrą passą, żeby nasi kopacze popadli w samozadowolenie - jacy to oni nie są dobrzy....ech szkoda gadać... :? Nie wiem po co mecze z takimi przeciwnikami - jeszcze jakby nastrzelali po 4 bramki w kazdej połowie, ale na drugiej to już prawie szło zasnąć.... :?
- hania
- Juventino
Polka musi grac z lepzymi rywalami. Nie mowie o super druzynach, np włochy. ale w jakim celu gramy z wyspami owczymi? rozumiem mecz z usa i uwazam ze to dobry, nie za mocy rywal, w meczu z ktorym mozna sie sprawdzic.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- FOJM
- Juventino
grać piłkarzami z polskiej ligi i sprawdzać nowe ustawienie można też z Brazylią, a z Brazylią nawet lepiej bo mozna zobaczyć, czy te ustawienie na prawdę daje poządane wyniki... Fakt, ze Brazylia raczej "nie ma ochoty" z nami grać, ale myślę, ze nie powinniśmy grac ze słabszymi niż Grecja, Tunezja, Korea PŁD, Szkocja, Belgia itp. wtedy ma się jakotakie rozeznanie...miccoli pisze:Tylko te silniejsze druzyny nie chcą gerac z nami, a ja sie ciesze ze zagralismy dzis z WO bynajmniej gracze z naszej ligi mogli pocwiczyc w takim ustawieniuasiunia pisze:Po co grac sparingi z tak słaba druzyną jak Wyspy Owcze (z calym szacunkiem dla WO)??? Ja tego nie moge pojąć :twisted: :evil: a może tylko po to aby nie "zepsuć" statystyk. Kolejne zwyciestwo (juz 7 z zrzedu wow) polskiej reprezentacji robi wrazenie. :? :?
Wedlug mnie powinismy grac sparingi z silniejszymi rywalami wtedy nasi zawodnicy nabiorą doswiadczenia.
P.S.
najchetniej obejrzałbym mecz Polski z rywalem pokroju Francji, Czech lub chociażby Danii...

- booyak
- Juventino
Jak to po co... A w takich meczach 'młodzi' nie nabierają doświadczeniaasiunia pisze:Po co grac sparingi z tak słaba druzyną jak Wyspy Owcze (z calym szacunkiem dla WO)??? Ja tego nie moge pojąć :twisted: :evil: a może tylko po to aby nie "zepsuć" statystyk. Kolejne zwyciestwo (juz 7 z zrzedu wow) polskiej reprezentacji robi wrazenie. :? :?

★ ★ ★
- FOJM
- Juventino
jak młodzi mają nabierać doświadczenia to niech reprezentqacja U-21 gra ze słabymi... :-Dbooyak pisze:Jak to po co... A w takich meczach 'młodzi' nie nabierają doświadczeniaasiunia pisze:Po co grac sparingi z tak słaba druzyną jak Wyspy Owcze (z calym szacunkiem dla WO)??? Ja tego nie moge pojąć :twisted: :evil: a może tylko po to aby nie "zepsuć" statystyk. Kolejne zwyciestwo (juz 7 z zrzedu wow) polskiej reprezentacji robi wrazenie. :? :?
Wedlug mnie powinismy grac sparingi z silniejszymi rywalami wtedy nasi zawodnicy nabiorą doswiadczenia.Lepiej jest grać ze słabszym przeciwnikiem i atakować niż grać z lepszymi i tylko się bronić...
- Juverulez!
- Juventino
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Przeciwniki niezbyt wymagający, ale polacy przynajmiej pokazali, że potrafią bramki strzelać. Co do stylu gry trzeba jeszcze wiele zmienic...
Bravo dla Kryszałowicza, potrafił pokazać się w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze
Bravo dla Kryszałowicza, potrafił pokazać się w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze
- Walo
- Juventino
No napewno jakiś sens ma taki mecz :!:
Są one poto aby piłkaże mogli się ze sobą troche zgrać.
Nowej taktyki trener nie wpoji na chwilę przed meczem. Ten mecz jest po to aby zobaczyć jakie błędy jeszcze popełniają piłkiaże, a co już się udaje. :twisted:
Są one poto aby piłkaże mogli się ze sobą troche zgrać.
Nowej taktyki trener nie wpoji na chwilę przed meczem. Ten mecz jest po to aby zobaczyć jakie błędy jeszcze popełniają piłkiaże, a co już się udaje. :twisted:
- KowalFromStolica
- Juventino
W takim meczu trener może sprawdzić taktykę i wypróbować nowych zawodników którzy gdzieś przecież muszą się zgrać a kiedy będą grali z Francją to ile będą przy piłce i ile sobie pograją?? No własnie po to są słabi rywale.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.