Lechia - Juventus 2015 (DPL)
- M.
- Juventino
100% pewności nie ma. Jeśli zamawiałeś bilety przez Stowarzyszenie to napisz e-maila na club@juvepoland.com z danymi do zmiany, jeszcze nie będzie z tym problemu.
:roll:
- juventini22
- Juventino
laeti74 pisze:Kiedy pisałeś maila i z jakiego adresu?juventini22 pisze:Pisalem do was maila odnosnie potwierdzenia czy dotarly pieniadze do was, ale nie mam odpowiedzi. Możecie sprawdzić, potwierdzić, że doszło?
Przelew wykonany juz 18 czerwca, a wole miec pewnosc, ze doszlo
Z adresu olo386@wp.pl 2,3 dni temu
- laeti74
- Juventino
29 czerwca dostałeś odpowiedź, więc sprawdź może pocztę!!!!!!!!!!!!!juventini22 pisze:laeti74 pisze:Kiedy pisałeś maila i z jakiego adresu?juventini22 pisze:Pisalem do was maila odnosnie potwierdzenia czy dotarly pieniadze do was, ale nie mam odpowiedzi. Możecie sprawdzić, potwierdzić, że doszło?
Przelew wykonany juz 18 czerwca, a wole miec pewnosc, ze doszlo
Z adresu olo386@wp.pl 2,3 dni temu
- laeti74
- Juventino
Nadpłata zostanie zwrócona gotówką w dniu meczu, otrzymacie ją razem z biletem. Wiele osób płaciło w agencjach, szybkimi przelewami lub na poczcie więc nie mam numerów rachunków bankowych na jakie zwrócić pieniądze, dlatego wszystkie nadwyżki zostanie zwrócone gotówką.M. pisze:Uwaga:
1. Ostateczna cena biletu wynosi 70 PLN. O formie zwrotu 20 PLN za każdy bilet zostaniecie poinformowani przez laeti74;
Jeśli osoba płaciła np. za 5 biletów, otrzyma kwotę 100,- (5 x 20,-zł) i potwierdzenie KW na w/w kwotę.
Proszę o pilny kontakt osoby, które kupiły bilet dla dzieci poniżej 7 roku życia, z informacją, czy nadal chcą bilet (gwarantowane miejsce siedzące) czy decydują się zabrać dziecko bez biletu. W takim przypadku zwrot gotówki również na miejscu.M. pisze:Uwaga:
3. Dzieci do lat 7 wchodzą za darmo, ale nie mają gwarancji miejsca siedzącego.
- Nathan
- Juventino
Przelałem 210 zł na 3 bilety i wysłałem maila z nazwiskami osób. Bardzo proszę o potwierdzenie gdy kasa dojdzie. Nazwisko w tytule przelewu i mailu: Marcin Mazur.
Stupidity is immortal, so, some would live eternally.
Terribilis... Est... Locus... Iste...
Terribilis... Est... Locus... Iste...
- GamBit
- Juventino
poszła kasa i mail z danymi wszystkich 3 osób.
niestety transakcja jest w "oczekujących" dlatego screen z konta bankowego został dołączony do maila.
jutro z rana pewnie będę mógł pobrać potwierdzenie przelewu generowane przez bank.
jakby coś proszę o kontakt,doślę co trzeba
niestety transakcja jest w "oczekujących" dlatego screen z konta bankowego został dołączony do maila.
jutro z rana pewnie będę mógł pobrać potwierdzenie przelewu generowane przez bank.
jakby coś proszę o kontakt,doślę co trzeba
- iero10
- Juventino
Skoro każdy chciał kupić bilet za 90 zł, to przy takim upuście które otrzymało Stowarzyszenie, może warto część kwoty do zwrotu za bilet przeznaczyć na jakaś oprawę lub o ile byłaby możliwość pewnego spotkania z kimś z drużyny to na jakąś pamiątkę z pobytu w Polsce od polskich kibiców JUVE.
Taka moja propozycja.
Taka moja propozycja.
- STAN
- Juventino
Może dla wszystkich piłkarzy, którzy przyjadą Figurka Chrystusa Króla z Świebodzina ?iero10 pisze:Skoro każdy chciał kupić bilet za 90 zł, to przy takim upuście które otrzymało Stowarzyszenie, może warto część kwoty do zwrotu za bilet przeznaczyć na jakaś oprawę lub o ile byłaby możliwość pewnego spotkania z kimś z drużyny to na jakąś pamiątkę z pobytu w Polsce od polskich kibiców JUVE.
Taka moja propozycja.

LINK:
https://www.zwegrodzki.pl/pl/p/Figurka- ... odzina/878
- juve-del-pogba
- Juventino
witam mam pytanko czy jak juz mam bilet imienny to moge go zamienic zeby w zamian innej osoby ktos inny wszedł na mecz
michal.
- aadikk
- Juventino
1. Chciałem potwierdzić dokonanie wpłaty w dniu dzisiejszym, pisałem do Was meila w tej sprawie.
2. Najprawdopodobniej będę jechał samochodem z Nieporętu bądż Warszawy środa około godziny 14-15. Jak ktoś chętny PRIV.
2. Najprawdopodobniej będę jechał samochodem z Nieporętu bądż Warszawy środa około godziny 14-15. Jak ktoś chętny PRIV.
- laeti74
- Juventino
19:30??????? Uznam to za żart!Bury88 pisze:Czy wiadomo już coś o dystrybucji biletów pod stadionem (od której godziny do której)?
Nie wiem którym pociągiem jechać. Czy być na 17:30 w GD czy 19:30 wystarczy?
Naprawdę już teraz musisz wiedzieć, którym pociągiem pojedziesz za prawie 4 tygodnie??????????