Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Znajomy z Vecchiasignora donosi, że jakość użytych materiałów w tym trykocie za 80 € jest świetna. Jednocześnie sprzedawca zapewnił go, że sprzedaż koszulki za 120 € (authentic) jest możliwa jedynie w sklepie online, nie zaś w sklepie stacjonarnym. Ogółem koszulki ponoć znakomicie się sprzedają.

:shock:

- Cabrini_idol
- Juventino
80 euro kosztuje ale bez napisu i doszywki. Z napisem nazwiskiem i doszywka za scudetto cena rosnie do 110 euro. Szok. ja juz znalazlem na chinskim ,,EBAYU,, za 35 euro z przesylka .
110 euro
ile to bedzie 470 zl?
110 euro

- ISS-sport.pl
- Juventino

Nie możemy jeszcze opublikować wyglądu całej koszulki, ale przecieki są dobre.

- LordJuve
- Juventino
Nie przesadzasz?wloski pisze:Bezczeszczenie herbu ukochanego klubu. Czekam jeszcze jak zamiast zebry pojawi się sarna albo petro dolar.

Mi się podobają nasze nowe koszulki. Domówka dla mnie, a różowa dla dziewczyny (chociaż pewnie woli pasiaka

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dajcie już spokój z tym herbem. To jest akurat norma u adidasa: Real, Chelsea, Valencia, wszyscy tak mieli w poprzednim sezonie i będą mieli w nadchodzącym, to samo spotka MU. Zamiast narzekać, cieszcie się, że taki "zmieniony" herb będziemy mieli tylko na trzecim komplecie i nie będziecie musieli patrzeć na różowo czarne logo.
- wloski
- Juventino
Mają tak wszyscy, więc uznajmy to za normalność. Nie. Herb Juventusu jaki jest każdy wie, więc robienie go całego w złocie to spieprzenie herbu. Adidasek sobie może robić swoje logo jakie chce nawet tęczowe, ale od herbu Juve powinni się odwalićvitoo pisze:Dajcie już spokój z tym herbem. To jest akurat norma u adidasa: Real, Chelsea, Valencia, wszyscy tak mieli w poprzednim sezonie i będą mieli w nadchodzącym, to samo spotka MU. Zamiast narzekać, cieszcie się, że taki "zmieniony" herb będziemy mieli na trzecim komplecie, a nie jak niektóre drużyny na różowych wyjazdówkach.

- whitesignus
- Juventino
Może bylo, ale fajnie wyglada filmik od adidsa prezentujacy nasze stroje
https://www.youtube.com/watch?v=v738xPT9P-8
Zabijaki :C
https://www.youtube.com/watch?v=v738xPT9P-8
Zabijaki :C
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.