Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- Wojtek
- Juventino
Zapewne w pierwszych dniach zgrupowania odbędzie się prezentacja na piłkarzach.Mateuszello pisze:Jakaś prezentacja, np. z udziałem piłkarzy, wchodzi jeszcze w grę?
Koszuli mega, nawet wyjazdówka mi się podoba

- FelekJUVE
- Juventino
- Cabrini_idol
- Juventino
a to są spodenki Milanu ?? :rotfl: to już wolę te kwadraciki na naszym 3 komplecie 

- mateo369
- Juventino
Komiczne jest to, że wymagasz od strony adidasa, aby na bieżąco sprawdzała newsy dotyczące transferów Juve (i wszystkich innych klubów które sponsorują) a najlepiej aby śledzili ten temat :doh:mrozzi pisze:Komiczne jest to, że na polskiej stronie Adidasa można zamówić trykot z nazwiskiem Pirlo, podczas gdy Juvestore koszulki z Andreą już nie oferuje. To oczywiste, że chłopak odchodzi, ale polski oddział mógłby być bardziej skrupulatny.
Już pomijając fakt, że na koszulce z takim nazwiskiem jeszcze mogą się dorobić (a mogę się mylić ale po to i tylko po to właśnie prowadzą taką działalność) to dziwne, aby mieli tego nie robić, skoro Pirlo oficjalnie jest (jeszcze) naszym zawodnikiem. To tak jakby 19 czerwca rozpoczęli sprzedaż koszulek Milanu z nazwiskiem Kondogbii

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Cabrini_idol
- Juventino
mateo369 pisze: Komiczne jest to, że wymagasz od strony adidasa, aby na bieżąco sprawdzała newsy dotyczące transferów Juve (i wszystkich innych klubów które sponsorują)
EEE, oczywiście, że muszą, to jest Adidas a nie jakaś polska firma odzieżowa.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mi wyskakują nowe koszulki.Mateuszello pisze: Nie pomyliłeś linku? Po otwarciu jest tło z JuveStore, na którym są już stare koszulki.
Tutaj w innym linku.
mateo369 pisze: Komiczne jest to, że wymagasz od strony adidasa, aby na bieżąco sprawdzała newsy dotyczące transferów Juve (i wszystkich innych klubów które sponsorują) a najlepiej aby śledzili ten temat :doh:
Na Juvestore nie ma już także nazwiska Teveza i takie jest stanowisko klubu, że nie sprzedaje się oficjalnie nowych trykotów z nazwiskami graczy, którzy są na wylocie, chyba że się samemu ją tak spersonalizuje. Do tej pory brak któregokolwiek z nazwisk na Juvestore ZAWSZE oznaczał transfer z klubu.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Różowa będzie cacy dla narzeczonej 8)
- mrozzi
- Juventino
Co ciekawe pojawiła się też damska wersja trykotów, ale póki co jedynie w bieli i czerni. Wydaje mi się jednak, że niebawem doczekamy się także różowej wersji.

- Wojtek
- Juventino
Ciekawi mnie, że na tym zdj w pasiaku logo JEEP na czarnych prostokącie nie kończy się równo na czarnych pasach tylko wystaje na białe, a na tych co są w JuveStore logo jest dobrze wstawione, równo z czarnymi pasamimrozzi pisze:Tutaj w innym linku.

- mrozzi
- Juventino
To tylko takie moje gdybanie, ale być może ma to jakiś związek z oczekiwaną wielkością reklamy sponsora w trakcie meczów?Wojtek pisze:Ciekawi mnie, że na tym zdj w pasiaku logo JEEP na czarnych prostokącie nie kończy się równo na czarnych pasach tylko wystaje na białe, a na tych co są w JuveStore logo jest dobrze wstawione, równo z czarnymi pasamimrozzi pisze:Tutaj w innym linku.

- tabo89
- Juventino
Zawsze tak było że w juvestore wyglądało ładnie - bo to grafika a nie real foto a w rzeczywistości jest vlepa że aż szkoda patrzeć i już przestałem się łudzić że to się zmieni.
A jakie przychodzą z JS to musiałby powiedzieć ktoś kto zamawiał ostatnio z JS właśnie. Na stronie adidas.pl za tarczę scudetto dopłaca sie 10 pln, za piłkę LM na rękaw 35, za napis na plecach około 60 pln. Ponadto trochę asortymentu treningowego jest. Wysyłka 19 PLN, ceny produktów po przeliczeniu podobne więc jak ktoś chce zamówić to chyba lepsza opcja.
A jakie przychodzą z JS to musiałby powiedzieć ktoś kto zamawiał ostatnio z JS właśnie. Na stronie adidas.pl za tarczę scudetto dopłaca sie 10 pln, za piłkę LM na rękaw 35, za napis na plecach około 60 pln. Ponadto trochę asortymentu treningowego jest. Wysyłka 19 PLN, ceny produktów po przeliczeniu podobne więc jak ktoś chce zamówić to chyba lepsza opcja.