Copa America 2015
- Push3k
- Juventino
Ludzie mają straszny ból dupy o kartę dla Cavaniego. Wyleciał słusznie, a kartek powinno lecieć jeszcze więcej. Że niby sędziowie gnębili piłkarzy Urugwaju? Ok, zaczepki słowne to jedno, ale niech ktoś policzy te wszystkie faule, niesportowe zachowania i doliczy do tego atak fizyczny na liniowego. Sorry, ale jakby sędzia sędziował sprawiedliwie to by Urugwaj przegrał walkowerem, bo drużyna została by zdekompletowana.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- gawron
- Juventino
:shock:Mrówa pisze:Ten Jara nie dość że pedał to jeszcze symulant...dp10 pisze:klepnął Jarę lewą ręką w twarz..co nie zmienia faktu, że ta kartka to śmiech.Wojtek pisze:ogladalem juz chyba trzy razy sytuacje w ktorej Cavani dostal druga zolta ale dalej nie potrafie zrozumiec za co ja dostał
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/A861AD ... fyz7hwe4li
- LordJuve
- Juventino
Cavani powinien się zastanowić dwa razy.
Zasada jest prosta: nie tykać typków, nie dawać sędziemu szansy na pomyłkę.
Urus dał się sprowokować, a zawodnik Chile zachował się jak chytry lis.
Oczywiście potępiam symulacje i uważam, że należy za coś takiego karać. Z drugiej strony piętnuję też boiskową głupotę, a takową "popisał się" Cavani w tej sytuacji.
Urus dał się sprowokować, a zawodnik Chile zachował się jak chytry lis.
Oczywiście potępiam symulacje i uważam, że należy za coś takiego karać. Z drugiej strony piętnuję też boiskową głupotę, a takową "popisał się" Cavani w tej sytuacji.
- kacopys
- Juventino
Cieszę się ze zwycięstwa Chile bo Urugwaj grał straszną padakę na tych mistrzostwach. No i oczywiście cena za Isle podskoczy bo ciągnie tą prawą stronę w reprezentacji praktycznie w pojedynkę
Co do Jary to gejowski recydywista i mam nadzieje, że dostanie od FIFY bana dłuższego niż Suarez.
Co do Jary to gejowski recydywista i mam nadzieje, że dostanie od FIFY bana dłuższego niż Suarez.
- Eric6666
- Juventino
Myślę, że w takich sytuacjach łatwiej powiedzieć, niż zrobić. Piłkarze nie powinni być narażani na takie "sytuacje", a sam Jara powinien pożegnać się z piłkarskim światem. Chyba nikt na boisku sobie nie pomyśli wcześniej "opanuj się i nie dostań żółtej kartki, nawet jak ktoś ci zrobi palca grzebalca", tylko "graj łagodniej i nie daj się sprowokować słownie". Zaczepki słowne to jedno, ale jeżeli takich "wynaturzeń" nie będzie się karać to może doprowadzić do jeszcze "ciekawszych" prowokowań.LordJuve pisze:Cavani powinien się zastanowić dwa razy.
.
Jeżeli atak w twarz innego zawodnika to naruszenie jego "cielesności" i gorszenie dla małych dzieci chodzących na mecze, to jak nazwać zachowanie Jary?
Przemyślane, chamskie i zasługuje na najwyższy wymiar kary.
- wagner
- Juventino
Najbardziej psychiczne ataki:
1. Suarez na Chiellinim
2. Jara na Cavanim
3. ?????????????????
Trzecie miejsce jest wolne. Czekam z niecierpliwością. W przypadku Suareza krzyczałem o bezwzględnej dyskwalifikacji z reprezentacji Urugwaju i pauzie od piłki klubowej przez X miesięcy. W przypadku Jary ? Sam nie wiem. Na pewno powinna być kara w formie pauzy reprezentacyjnej plus ew. kara $. Takie usługi niestety kosztują.
EDIT: Panowie brałem pod uwagę takie bardziej, że tak powiem, najświeższe skandale, wiadomo że było ich wiecej i znacznie lepsze niż ten cały Jara. Ale i tak Suarez to numero uno
1. Suarez na Chiellinim
2. Jara na Cavanim
3. ?????????????????
Trzecie miejsce jest wolne. Czekam z niecierpliwością. W przypadku Suareza krzyczałem o bezwzględnej dyskwalifikacji z reprezentacji Urugwaju i pauzie od piłki klubowej przez X miesięcy. W przypadku Jary ? Sam nie wiem. Na pewno powinna być kara w formie pauzy reprezentacyjnej plus ew. kara $. Takie usługi niestety kosztują.
EDIT: Panowie brałem pod uwagę takie bardziej, że tak powiem, najświeższe skandale, wiadomo że było ich wiecej i znacznie lepsze niż ten cały Jara. Ale i tak Suarez to numero uno
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2015, 22:01 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skibil
- Redaktor
Serio aż tak Cię ten "atak" Jary... jara? Przypomnę tylko nazwiska Gascoigne i Vinnie Jones - sami spokojnie zapełniliby top 5wagner pisze:Najbardziej psychiczne ataki:
1. Suarez na Chiellinim
2. Jara na Cavanim
3. ?????????????????
- LordJuve
- Juventino
Tu pełna zgoda, ale to nie zmienia faktu, że Cavani swoją reakcją dał sędziemu możliwość pomyłki... i wyleciał z boiska.Eric6666 pisze: Przemyślane, chamskie i zasługuje na najwyższy wymiar kary.
Został niesłusznie ukarany, a mógł tego uniknąć gdyby się opanował, a po meczu przedstawił odpowiednim służbom sytuację.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
fajne te mistrzostwa - tu ktoś palec włoży komuś w odbyt, tam prezenterka rozbierze się na ekranie bo reprezentacja jej kraju wygra mecz... aż szkoda, że nasz europejskie czempionaty takie smutne... ale najwyraźniej nie dorośliśmy to takiej rozrywki skoro jak jeden koleś ugryzie drugiego dyskwalifikujemy go na pół roku nawet od treningów czy wchodzenia na stadion jako kibic
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
Ludzilem sie na dobry mecz. Ale nie ma co, lepiej isc spac. Argentyna i Kolumbia sa cienkie jak sik pajaka.
Chile i Peru to jedyne zespoly na ktore mozna patrzec.
Chile i Peru to jedyne zespoly na ktore mozna patrzec.
- Cabrini_idol
- Juventino
eee chyba rzeczywiscie nikt nie oglada juz tych pseudo mistrzostw . Brazylia nie zasluguje na swoja nazwe. Zespol sklada sie z pozorantow cieci i slabych pilkarzy. Przykre.
Final Chile Argentyna. Potwierdzone info. Vidal mott. 30 mln Arseanal :rotfl:
Final Chile Argentyna. Potwierdzone info. Vidal mott. 30 mln Arseanal :rotfl:
- Karowiew
- Juventino
Cóż, Brazylia pod wodzą Dungi to pseudo-drużyna. Nigdy ich nie lubiłem, więc tym bardziej cieszy mnie awans Paragwaju
"(…) mówmy o przykrych rzeczach, ale… eee… musi… przejście na emeryturę musi być na tyle późne, że oczekiwany przeciętny oczywiście, oczekiwana przeciętna długość życia nie była bardzo długa" - Jacek Rostowski