Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- Marian.
- Juventino
Oryginalna koszulka meczowa w JuveStore kosztuje 85euro. Za koszulkę z nazwiskiem trzeba dopłacić jeszcze 20 euro, czyli 105 euro. Przynajmniej tak było w tym sezonie. Nie wiem jakie będą ceny za koszulki Adidasa.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jakie to byly wersje koszulek? Nasi sprzedawali je bodaj w 3 i nie wiem, ktora masz konkretnie na mysli. Z tego co wiem, roznia sie one jakoscia, wyszywanym herbem itd.Marian. pisze:Oryginalna koszulka meczowa w JuveStore kosztuje 85euro. Za koszulkę z nazwiskiem trzeba dopłacić jeszcze 20 euro, czyli 105 euro. Przynajmniej tak było w tym sezonie. Nie wiem jakie będą ceny za koszulki Adidasa.
Zbiorowe zamowienie jak najbardziej, zwlaszcza ze dostanie u nas oryginalnej koszulki z konkretnym nazwiskiem (czy tez swoim) do latwych nie nalezy.
Ktos wie, ile wynosi przesylka przy wiekszym zamowieniu?
- kangurekm
- Juventino
Dwa sezony i sezon temu można było wykonać nadruk oryginalną czcionką Juve w KrakSporcie na stadionie Cracovii, ale to z racji tego że tam mają większość klubów spod egidy Nike. Teraz z Adasiem będzie mega trudno na terenie Polski, pozostanie internetowy sklep Adidasa gdzie koszt będzie się wahał między 300 a 400 złotych...
- Cabrini_idol
- Juventino
Sorry nie dam za koszulkę z numerem, która się spierze po roku ponad 400 zl. Bilet na mecz owszem ale nie za koszulkę. Chiny, nadchodzę:)

- Robaku
- Juventino
no własnie panie jak kupisz oryginalke to się tak szybko nie spierze. w tym caly ambaras.Cabrini_idol pisze:Sorry nie dam za koszulkę z numerem, która się spierze po roku ponad 400 zl. Bilet na mecz owszem ale nie za koszulkę. Chiny, nadchodzę:)
- Cabrini_idol
- Juventino
Kupiłem własnie w 2011 roku za 70 euro w postsprzedaży z 10 i Del Piero na plecach w sklepie Nike w Dusseldorfie, napisał się sprał i wlepa po niecałym roku.

- Cabrini_idol
- Juventino
Ja kupuje za 130-140 z napisami z przesyłka lotniczą. Nie ma różnic prawie żadnych lub żadnych wg mnie.

- mrozzi
- Juventino
Jak sie pojawia daj prosze znac - obadamy.Cabrini_idol pisze:Ja kupuje za 130-140 z napisami z przesyłka lotniczą. Nie ma różnic prawie żadnych lub żadnych wg mnie.
- Marian.
- Juventino
Były to najdroższe koszulki jakie można było kupić w stacjonarnym JuveStore. Wisiały też na manekinach. Wydaję mi się, że to były już oficjalne meczowe. Herb był na pewno taki jak na meczówkach, do tego po bokach posiadały taką siateczke jaką widać choćby na tym zdjęciu: http://i.eurosport.com/2014/09/24/13200 ... 00-900.jpgmrozzi pisze:Jakie to byly wersje koszulek? Nasi sprzedawali je bodaj w 3 i nie wiem, ktora masz konkretnie na mysli. Z tego co wiem, roznia sie one jakoscia, wyszywanym herbem itd.Marian. pisze:Oryginalna koszulka meczowa w JuveStore kosztuje 85euro. Za koszulkę z nazwiskiem trzeba dopłacić jeszcze 20 euro, czyli 105 euro. Przynajmniej tak było w tym sezonie. Nie wiem jakie będą ceny za koszulki Adidasa.
Tak jak piszę, wydaję mi się, że to były już "meczówki", ale głowy za to sobie uciąć nie dam - w każdym razie droższych już nie było.

- mrozzi
- Juventino
Z Twojego opisu jasno wynika, że na pewno były to trykoty meczowe. Jeśli się nie mylę tylko one mają tę "siatkę" po bokach. To samo tyczy się trykotów Adidasa. Z rzeczy wartych odnotowania jest też niższa waga i jakieś cuda przy szwach.Marian. pisze: Tak jak piszę, wydaję mi się, że to były już "meczówki", ale głowy za to sobie uciąć nie dam - w każdym razie droższych już nie było.
Wie ktoś jak się ma jakość nadruku w Bomasport? Wiem, że koszulki mają oryginalne i można je spersonalizować, przy czym sklep zapewnia indywidualne nadruki na wzór tych oryginalnych. Ktoś kiedyś wspominał o tym, że takie koszulki już zamawiał i fajnie byłoby się zorientować, czy dają one radę.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Słowo klucz - na wzór. Ja zamawiałem w bomasport koszulkę z pustymi plecami, bo z tego co pamiętam do czcionki nie mają praw i nie mogą drukować napisów i numerów takich jakie piłkarze noszą na plecach. A koszulka daje radę, nic się nie przeciera, nie spiera, nie odrywa, herb oraz scudetto się trzymają już dwa lata.mrozzi pisze:Wie ktoś jak się ma jakość nadruku w Bomasport? Wiem, że koszulki mają oryginalne i można je spersonalizować, przy czym sklep zapewnia indywidualne nadruki na wzór tych oryginalnych.

- mrozzi
- Juventino
I pomyslec, ze tylko tyle przecenili.Kamex22 pisze:Mrozzi może chcesz kupić tą koszulkę?mrozzi pisze:Wie ktoś jak się ma jakość nadruku w Bomasport?