Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2015, 23:10

No albo Cuadrado z prawej strony obrony, podobnie jak Alves.
Lichy nie raz wchodził z boku, tak gra nowoczesny boczny obrońca a asekuracje po tej stronie przecież ogarnie jeden z naszych herosów;)
Cuadrado u Mourinho gra też w środku, może naszym o to chodzi?
ale chyba mu tam za dobrze nie idzie:(

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2015, 23:33

OK, mamy Berardiego w całości ...
i wypożyczamy go do Sassuolo na najbliższy rok. via DiMarzio. Mam nadzieję, że nam albo obniżą cenę, albo zapłacą.
Jutro kolejne spotkanie z Boca. I podobno kluczem do transakcji ma być jakiś skrzydłowy Vadala 18 lat.
https://es.wikipedia.org/wiki/Guido_Vadal%C3%A1

chyba o niego chodzi.

Chelsea chyba zwędziła biznes, z racji tego iloma ich zawodnikami się interesujemy i dołączyła do aukcji o Pogbę.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 01:16

Crunny pisze:Morata - Mandżukić - Dybala
Pogba - Marchisio - Vidal
Evra - Chiellini - Bonucci - Lichtsteiner
Buffon

Coman/Jovetić? - Zaza - Berardi/Salah?/Cuadrado?
Sturaro - Khedira - Pereyra
Asamoah - Rugani - Barzagli - Caceres
Neto
jestem oburzony!!...gdzie Padoin!?

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 01:23

Miejmy nadzieje, ze Marotta nie popelni wielkiego bledu, jakim niewatpliwie byloby oddanie Pogby do Barcelony juz w styczniu. Klub z Katalonii jest cwany i chcialby dogadac transfer gracza juz teraz, majac na uwadze nie tylko wybory zarzadu, ale z pewnoscia takze Euro we Francji. Niech Marotta nie da sie omamic kwotami < 100 mln. Przy takim zainteresowaniu jestesmy w stanie te trzycyfrowa kwote wyciagnac. Zadnych promocji, ktorych zreszta w przypadku tego gracza robic nie musimy.

- Tuttojuve podalo informacje, ze De Lamentiis zadzwonil do Empoli z nowa oferta za Saponare - 15 mln &#8364; ( :shock: ). Ostatnie doniesienia pokazaly, ze rzeczywiscie chcielismy jedynie podbic cene za Nainggolana, byc moze podobnie jest w przypadku gracza Empoli.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 06:56

Poranna kawka w pracy i przegląd prasy :

- stoczymy walkę o Cuadrado z Interem, cena ma oscylować około 25 mln
- znowu jesteśmy zainteresowani Baba z Augsburga (boczny obrońca)
- Vrsaljko wyceniony na 10 mln euro (podobno Napoli jest zainteresowane), obserwujemy chłopaka.

zródło - GDM

Wydaje mi się jednak, że zaatakujemy jeszcze jakiegoś AM na pozycje trequa dopiero po sprzedaży paru kart, Llorente Ogbonny i po wyjaśnieniu współwłasności których mamy dosyć sporo. Także raczej w lipcu możemy się spodziewać kogoś jeszcze a może i w sierpniu.

Obrazek
kd

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 08:06

Cabrini_idol pisze:Poranna kawka w pracy i przegląd prasy :

- stoczymy walkę o Cuadrado z Interem, cena ma oscylować około 25 mln
- znowu jesteśmy zainteresowani Baba z Augsburga (boczny obrońca)
- Vrsaljko wyceniony na 10 mln euro (podobno Napoli jest zainteresowane), obserwujemy chłopaka.

zródło - GDM

Wydaje mi się jednak, że zaatakujemy jeszcze jakiegoś AM na pozycje trequa dopiero po sprzedaży paru kart, Llorente Ogbonny i po wyjaśnieniu współwłasności których mamy dosyć sporo. Także raczej w lipcu możemy się spodziewać kogoś jeszcze a może i w sierpniu.

moja kawa dopiero zaparzona, ale fajnie że nie trzeba kopać internetu-dzięki;) ale swoją drogą, spora rozbieżność czy zmiana względem pozycji atakującej, skutkiem nawet taktyki, z Jovetica (trequartista, napastnik) przechodzimy płynnie na skrzydłowego jak Kolumbijczyk z Chelsea? Brakuje mi jakiegoś tropu, spójności między profilami tych piłkarzy, przecież jedno wyklucza drugie, a może Jovetic to tylko plota?

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 08:20

Zależy, czy Joveticia pozyskamy na zasadzie wypożyczenia, bo tylko taka opcja wchodzi w grę, wtedy będziemy mogli bez problemu zaatakować jakiegoś skrzydłowego.

Obrazek
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 08:36

Tyle że na prawe skrzydło jest już Dybała i może będzie Berardi. Bez sensu blokować Domenico, zakupem Cuadrado, a Jovetica może grać na lewym skrzydle. Chyba że chcą Cuadrado na prawą obronę rzucić.

tommy0

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 09:17

Alexinhio-10 pisze:Tyle że na prawe skrzydło jest już Dybała i może będzie Berardi. Bez sensu blokować Domenico, zakupem Cuadrado, a Jovetica może grać na lewym skrzydle. Chyba że chcą Cuadrado na prawą obronę rzucić.
Berardi nie przyjdzie do juve w tym sezonie, a Dybala ma zastąpić Teveza w ataku
Takie moje zdanie.

eastsider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 09:30

Mam nadzieje, ze oglądanie copa america i cuadrado. Typ z ta forma nie wywalczyłby sobie miejsca w zniczu Pruszków.zdecydowanie jeden z gorsszych zawodników i tak słabej Kolumbii a moim zdaniem najgorszy.

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 09:43

sts wystawił taką oto ofertę ;)

Obrazek

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
dawidm

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 10:01

Adi666666 pisze:sts wystawił taką oto ofertę ;)
patrząc na zainteresowanie PSG/Chelsea dobrą opcją wydaje się 'inny klub'. Niestety patrząc na obecny przebieg mercato, ciężko mi uwierzyć w pozostanie Paula... :think:

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 10:34

To już chyba wiadomo skąd mamy pieniądze na zakupy i dlaczego Marotta działa tak szybko. Tyle że w obliczu sprzedaży Pogby te obecne transfery jakoś szału nie robią, chyba że Marotta zaskoczy jeszcze Oscarem, czy Isco.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 10:36

Jeżeli Pogba odejdzie, to chyba tylko Isco by mnie pocieszył.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2015, 10:39

Pogba nie odejdzie, cały zarząd to powtarza, chyba, że sam Paul uprze się na odejście, a z tego co wiemy PAUL NIE CHCE ODCHODZIĆ w tym sezonie. Moratta jest typem dyrektora, który nie kłamie, przynajmniej ja odnoszę takie wrazenie. Jak już coś powie i powtórzy to 2,3 razy to jest to prawdą.

Przestańcie pieprzyć głupoty.

Obrazek
Zablokowany