Mercato (Lato 2015)
- sebatiaen
- Juventino
No albo Cuadrado z prawej strony obrony, podobnie jak Alves.
Lichy nie raz wchodził z boku, tak gra nowoczesny boczny obrońca a asekuracje po tej stronie przecież ogarnie jeden z naszych herosów;)
Cuadrado u Mourinho gra też w środku, może naszym o to chodzi?
ale chyba mu tam za dobrze nie idzie:(
Lichy nie raz wchodził z boku, tak gra nowoczesny boczny obrońca a asekuracje po tej stronie przecież ogarnie jeden z naszych herosów;)
Cuadrado u Mourinho gra też w środku, może naszym o to chodzi?
ale chyba mu tam za dobrze nie idzie:(
- Robaku
- Juventino
OK, mamy Berardiego w całości ...
i wypożyczamy go do Sassuolo na najbliższy rok. via DiMarzio. Mam nadzieję, że nam albo obniżą cenę, albo zapłacą.
Jutro kolejne spotkanie z Boca. I podobno kluczem do transakcji ma być jakiś skrzydłowy Vadala 18 lat.
https://es.wikipedia.org/wiki/Guido_Vadal%C3%A1
chyba o niego chodzi.
Chelsea chyba zwędziła biznes, z racji tego iloma ich zawodnikami się interesujemy i dołączyła do aukcji o Pogbę.
i wypożyczamy go do Sassuolo na najbliższy rok. via DiMarzio. Mam nadzieję, że nam albo obniżą cenę, albo zapłacą.
Jutro kolejne spotkanie z Boca. I podobno kluczem do transakcji ma być jakiś skrzydłowy Vadala 18 lat.
https://es.wikipedia.org/wiki/Guido_Vadal%C3%A1
chyba o niego chodzi.
Chelsea chyba zwędziła biznes, z racji tego iloma ich zawodnikami się interesujemy i dołączyła do aukcji o Pogbę.
- PrzemasJuve
- Juventino
jestem oburzony!!...gdzie Padoin!?Crunny pisze:Morata - Mandżukić - Dybala
Pogba - Marchisio - Vidal
Evra - Chiellini - Bonucci - Lichtsteiner
Buffon
Coman/Jovetić? - Zaza - Berardi/Salah?/Cuadrado?
Sturaro - Khedira - Pereyra
Asamoah - Rugani - Barzagli - Caceres
Neto
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Miejmy nadzieje, ze Marotta nie popelni wielkiego bledu, jakim niewatpliwie byloby oddanie Pogby do Barcelony juz w styczniu. Klub z Katalonii jest cwany i chcialby dogadac transfer gracza juz teraz, majac na uwadze nie tylko wybory zarzadu, ale z pewnoscia takze Euro we Francji. Niech Marotta nie da sie omamic kwotami < 100 mln. Przy takim zainteresowaniu jestesmy w stanie te trzycyfrowa kwote wyciagnac. Zadnych promocji, ktorych zreszta w przypadku tego gracza robic nie musimy.
- Tuttojuve podalo informacje, ze De Lamentiis zadzwonil do Empoli z nowa oferta za Saponare - 15 mln € ( :shock: ). Ostatnie doniesienia pokazaly, ze rzeczywiscie chcielismy jedynie podbic cene za Nainggolana, byc moze podobnie jest w przypadku gracza Empoli.
- Tuttojuve podalo informacje, ze De Lamentiis zadzwonil do Empoli z nowa oferta za Saponare - 15 mln € ( :shock: ). Ostatnie doniesienia pokazaly, ze rzeczywiscie chcielismy jedynie podbic cene za Nainggolana, byc moze podobnie jest w przypadku gracza Empoli.
- Cabrini_idol
- Juventino
Poranna kawka w pracy i przegląd prasy :
- stoczymy walkę o Cuadrado z Interem, cena ma oscylować około 25 mln
- znowu jesteśmy zainteresowani Baba z Augsburga (boczny obrońca)
- Vrsaljko wyceniony na 10 mln euro (podobno Napoli jest zainteresowane), obserwujemy chłopaka.
zródło - GDM
Wydaje mi się jednak, że zaatakujemy jeszcze jakiegoś AM na pozycje trequa dopiero po sprzedaży paru kart, Llorente Ogbonny i po wyjaśnieniu współwłasności których mamy dosyć sporo. Także raczej w lipcu możemy się spodziewać kogoś jeszcze a może i w sierpniu.
- Vrsaljko wyceniony na 10 mln euro (podobno Napoli jest zainteresowane), obserwujemy chłopaka.
zródło - GDM
Wydaje mi się jednak, że zaatakujemy jeszcze jakiegoś AM na pozycje trequa dopiero po sprzedaży paru kart, Llorente Ogbonny i po wyjaśnieniu współwłasności których mamy dosyć sporo. Także raczej w lipcu możemy się spodziewać kogoś jeszcze a może i w sierpniu.

- kd
- Juventino
Cabrini_idol pisze:Poranna kawka w pracy i przegląd prasy :
zródło - GDM
moja kawa dopiero zaparzona, ale fajnie że nie trzeba kopać internetu-dzięki;) ale swoją drogą, spora rozbieżność czy zmiana względem pozycji atakującej, skutkiem nawet taktyki, z Jovetica (trequartista, napastnik) przechodzimy płynnie na skrzydłowego jak Kolumbijczyk z Chelsea? Brakuje mi jakiegoś tropu, spójności między profilami tych piłkarzy, przecież jedno wyklucza drugie, a może Jovetic to tylko plota?
- Cabrini_idol
- Juventino
Zależy, czy Joveticia pozyskamy na zasadzie wypożyczenia, bo tylko taka opcja wchodzi w grę, wtedy będziemy mogli bez problemu zaatakować jakiegoś skrzydłowego.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Tyle że na prawe skrzydło jest już Dybała i może będzie Berardi. Bez sensu blokować Domenico, zakupem Cuadrado, a Jovetica może grać na lewym skrzydle. Chyba że chcą Cuadrado na prawą obronę rzucić.
- tommy0
- Juventino
Berardi nie przyjdzie do juve w tym sezonie, a Dybala ma zastąpić Teveza w atakuAlexinhio-10 pisze:Tyle że na prawe skrzydło jest już Dybała i może będzie Berardi. Bez sensu blokować Domenico, zakupem Cuadrado, a Jovetica może grać na lewym skrzydle. Chyba że chcą Cuadrado na prawą obronę rzucić.
Takie moje zdanie.
- dawidm
- Juventino
patrząc na zainteresowanie PSG/Chelsea dobrą opcją wydaje się 'inny klub'. Niestety patrząc na obecny przebieg mercato, ciężko mi uwierzyć w pozostanie Paula...Adi666666 pisze:sts wystawił taką oto ofertę![]()

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
To już chyba wiadomo skąd mamy pieniądze na zakupy i dlaczego Marotta działa tak szybko. Tyle że w obliczu sprzedaży Pogby te obecne transfery jakoś szału nie robią, chyba że Marotta zaskoczy jeszcze Oscarem, czy Isco.
- Cabrini_idol
- Juventino
Pogba nie odejdzie, cały zarząd to powtarza, chyba, że sam Paul uprze się na odejście, a z tego co wiemy PAUL NIE CHCE ODCHODZIĆ w tym sezonie. Moratta jest typem dyrektora, który nie kłamie, przynajmniej ja odnoszę takie wrazenie. Jak już coś powie i powtórzy to 2,3 razy to jest to prawdą.
Przestańcie pieprzyć głupoty.
Przestańcie pieprzyć głupoty.