Lechia - Juventus 2015 (DPL)
- uno916
- Juventino
Czesc, mam pytanie czy jak jestem osoba niepelnosprawna i mam orzeczenie o niepelnosprawnosci od lekarza a nie posiadam karty inwalidy to bede mogl na to orzecznie kupic bilet za 40 zl dla tych wlasnie osob? z gory dzieki za odpowiedz 

''Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.''
Michel Platini
Michel Platini
- MANIEK1986
- Juventino
Jedzie ktoś z Wrocławia?? Bo jadę na tę chwile sam i szukam kogoś żeby było raźniej.
- juventini22
- Juventino
Jedziemy, a raczej lecimy Ja i Mrozzi z Wrocławia i pewnie jeszcze wiele innych osób 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jest nas jeszcze kilku, ponoć.juventini22 pisze:Jedziemy, a raczej lecimy Ja i Mrozzi z Wrocławia i pewnie jeszcze wiele innych osób

- Kruczenzo
- Juventino
Na pewno to z przemarszem wyłapią was kibole Lechiimrozzi pisze:Jest nas jeszcze kilku, ponoć.juventini22 pisze:Jedziemy, a raczej lecimy Ja i Mrozzi z Wrocławia i pewnie jeszcze wiele innych osóbFoty w biało-czarnym Ryanairze obowiązkowe.
A Twój pomysł z przemarszem po Gdańsku jest świetny.
Pytanie tylko, jak zareagowałyby na to władze i służby tego miasta. Na pewno pojawilibyśmy się w oficjalnej TV Juve.

- Danielpiero
- Juventino
Pomóżcie mi rozkminić te rzędy. Rozumiem że rząd 1 jest najbliżej murawy? Czyli np. Sektor I, rząd7, miejsca 84 i 83. To będą te najbliżej sektora J i w miarę blisko murawy?
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- PrzemasJuve
- Juventino
wszystko jest ładnie widać na planach biletowych, ale tak, będzie tak jak napisałeśDanielpiero pisze:Pomóżcie mi rozkminić te rzędy. Rozumiem że rząd 1 jest najbliżej murawy? Czyli np. Sektor I, rząd7, miejsca 84 i 83. To będą te najbliżej sektora J i w miarę blisko murawy?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Natan88
- Juventino
ToM.MaR pisze:Natan88 pisze:A zastanawiasz się nad wyjazdem pociągiem czy samochodem ?Natan88 pisze:
Obecnie bilety drożeją (nie wiem czy dlatego że będzie mecz ) . Jednak bus / pociąg ma ten plus że nie trzeba się martwić , można napić się piwka a po meczu odpocząć.
No ja tam bym był za pociągiem tylko pytam bo lepiej by było jechać w kilka osób niż samemu;)
- kulek87
- Juventino
Ja się wybieram z Czechowic w dwie osoby, pisz na privkonradrom pisze:Wybiera się ktoś na mecz z okolic Bielska/Czechowic?
- Majkel14
- Juventino
Głownie do ludzi, którzy wybierają się z okolic Krakowa - ile w ogóle nas jest? Bo jak by się zebrało tak 15- 20 osób to można by wynająć busa(tak kolo 250 zl kosztuje, by wyszło taniej)Pojechalibyśmy w nocy z czwartku na piątek, zwiedzanie miasta cały dzień(nigdy nie bylem) a spanie w jakimś tanim hostelu/schronisku. Powrót jakoś w godzinach południowych? Też zależy czy czy ktoś nie chce zostać dłużej. Ale ogólnie plan pasuje??Co myślicie? Bo zaczyna się sezon ,wiec szczególnie jakiś nocleg trzeba szybko organizować ,póki są miejsca (tanie!!).
pozdro)
pozdro)