Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- Damiankarol
- Juventino
Można nabyć te koszulki w jakimś stacjonarnym sklepie w Warszawie?
Forza Juve !! Forza Alex !!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam dziwne wrażenie, że z dostępnością koszulek w sklepach będzie mniej problemów niż miało to miejsce w przypadku trykotów Nike. Może ma to związek z przywróceniem blasku naszej marce po ostatnich wynikach we Włoszech i w Europie, może też faktem, że zadba o to sam Adidas.
Niemcy będą chcieli pochwalić się tak wielką marką jak nasza i z dniem 01. lipca możemy się spodziewać ciekawej kampanii promocyjnej. Tak mi się wydaje i taką mam nadzieję.
Złoty herb nie może dziwić, bo Adidas robi wiele koszulek wyjazdowych, na których to WSZYSTKIE dodatki są w jednym kolorze. Przyzwyczailiśmy się już do gadżetów, które mają jednokolorowy herb. Mam nadzieję, że będzie to wyglądało zacnie, ale ciężko na chwilę obecną stwierdzić, czy tarcza Scudetto i rozeta (które przecież będą "kolorowe") nie wyglądałyby lepiej z tradycyjnym herbem.
To jest element, który odróżnia kluby z Włoch od zespołów z innych lig europejskich, gdzie nie stosuje się takich dodatków.
Różowa mnie straszy. To zdecydowanie nie jest to, czego bym oczekiwał po koszulce w tym kolorze. Ten łosoś sprzed ładnych paru lat był genialny i całość prezentowała się zacnie. Już pomijam fakt, że na Jeepie pojawi się ten nieszczęsny czerwony pasek. Sam kolor koszulki do mnie nie przemawia, choć jako prezent dla dziewczyny jak najbardziej fajny pomysł.
Nie mam wątpliwości, że drugi komplet będziemy oglądać głównie wśród naszych Pań i bardzo dobrze - będzie im w nim cudnie.
Pasiak ląduje u mnie obowiązkowo. Od kilku lat nie kupowałem nowego, czekając na trzy gwiazdki. Teraz do wszystkiego dojdzie rozeta i Adidas, który ubóstwiam. Czarno-złota z kolei lux - z całą pewnością będzie świetnie wyglądać czy to na ulicy, czy też w jakimś klubie. Stonowana, a do tego włoskie elementy.
Nie zdziwi mnie, jeśli okaże się hitem sprzedaży.

Złoty herb nie może dziwić, bo Adidas robi wiele koszulek wyjazdowych, na których to WSZYSTKIE dodatki są w jednym kolorze. Przyzwyczailiśmy się już do gadżetów, które mają jednokolorowy herb. Mam nadzieję, że będzie to wyglądało zacnie, ale ciężko na chwilę obecną stwierdzić, czy tarcza Scudetto i rozeta (które przecież będą "kolorowe") nie wyglądałyby lepiej z tradycyjnym herbem.

Różowa mnie straszy. To zdecydowanie nie jest to, czego bym oczekiwał po koszulce w tym kolorze. Ten łosoś sprzed ładnych paru lat był genialny i całość prezentowała się zacnie. Już pomijam fakt, że na Jeepie pojawi się ten nieszczęsny czerwony pasek. Sam kolor koszulki do mnie nie przemawia, choć jako prezent dla dziewczyny jak najbardziej fajny pomysł.

Pasiak ląduje u mnie obowiązkowo. Od kilku lat nie kupowałem nowego, czekając na trzy gwiazdki. Teraz do wszystkiego dojdzie rozeta i Adidas, który ubóstwiam. Czarno-złota z kolei lux - z całą pewnością będzie świetnie wyglądać czy to na ulicy, czy też w jakimś klubie. Stonowana, a do tego włoskie elementy.

Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2015, 10:17 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No co Ty ? Dlaczego tak się podniecasz tym Adidasem ? Co ma w sobie Adaś czego nie ma Nike ?
A na serio - myśle podobnie w kontekście koszulki Adidasa kontra koszulka Nike ale wloski Cię za to zbura...
A na serio - myśle podobnie w kontekście koszulki Adidasa kontra koszulka Nike ale wloski Cię za to zbura...

- mrozzi
- Juventino
Zawsze po mojej stronie będzie argument w postaci Hello Kitty sprzed kilku sezonów.alessandro1977 pisze: A na serio - myśle podobnie w kontekście koszulki Adidasa kontra koszulka Nike ale wloski Cię za to zbura...
- Cabrini_idol
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tym bardziej jak po boku dojdzie tarcza CL i scudetto z przodu. Tym razem jednak kupię 8 z Marchisio. Tylko wydaje mi się, że herb będzie też w kolorze złotym, adidas ma to do siebie, że często robi w jeden deseń drugi lub trzeci komplet.

- Marian.
- Juventino
Panowie, to jak to w końcu będzie? Czarna będzie wyjazdówką, czy tylko alternatywną (3 komplet)? Ja mam nadzieję, że wyjazdówką, bo jest naprawdę kozacka. Też się skuszę, w moim przypadku na plecach albo Marchisio, albo Bonucci.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Bo wiadomo że nie odejdziealessandro1977 pisze:A dlaczego nagle Markiz taki pożądany jest ? Sam celuję akurat w niego...

- mrozzi
- Juventino
No, Pany, jesli herb bedzie tradycyjny.
Ze Scudetto, rozeta bedzie to najpiekniejsza jak dla mnie koszulka wyjazdowa od kilku ladnych lat.
Ja biore albo indywidualna, albo Vidala, albo Bonucciego.

Ja biore albo indywidualna, albo Vidala, albo Bonucciego.