Kolejna śmierć na boisku!!!
- Juve1983
- Juventino
Ponownie wydażyla sie tragedia!
43-letni piłkarz Frank Albrecht zmarł na boisku podczas meczu niemieckiej ligi regionalnej w Lipsku.
Albrecht upadł na murawę w 23. minucie spotkania pomiędzy SSV Thallwitz i Mockrehnaer Blau-Weiss.
Według lekarza prawdopodobną przyczyną jego śmierci był atak serca.
Takich tragedii jest coraz wiecej co sie dzieje?
Czy to jakies fatum? Nigdy nie dochodzilo do takich częstych zjawisk?!
43-letni piłkarz Frank Albrecht zmarł na boisku podczas meczu niemieckiej ligi regionalnej w Lipsku.
Albrecht upadł na murawę w 23. minucie spotkania pomiędzy SSV Thallwitz i Mockrehnaer Blau-Weiss.
Według lekarza prawdopodobną przyczyną jego śmierci był atak serca.
Takich tragedii jest coraz wiecej co sie dzieje?
Czy to jakies fatum? Nigdy nie dochodzilo do takich częstych zjawisk?!
- Wojtom
- Juventino
1. źródło
2. jak dla mnie to zawodnicy ponad 40 lat nie powinni juz grać !! widocznie ktoś chciał na siłę żeby on zagrał i tak sie to kończy !! aż strach sie bać co sie dzieje w tych czasach z zawodnikami
niby sport to zdrowie a tu co ?? :? :?
2. jak dla mnie to zawodnicy ponad 40 lat nie powinni juz grać !! widocznie ktoś chciał na siłę żeby on zagrał i tak sie to kończy !! aż strach sie bać co sie dzieje w tych czasach z zawodnikami

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- hania
- Juventino
40 lat to rzeczywiscie duzo. a do tego liga regionalna to mogl nie byc odpowiednio przebadany. w powanej lidze pewnie musialby przejsc badania.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- kouba
- Qualità Juventino
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=16413
Odeszła kolejna osoba sportowa, nie wiem czy to jest jakiś rok śmierci, albo cos w tym stylu, ja w cały swoim wczesniejszym życiu nie slyszałem o tylu śmierciach na boisku i w sporcie
Miejmy nadzieje, że więcej juz nie będzie. Spoczywaj w spokoju....
[*][*][*] [/i]
Odeszła kolejna osoba sportowa, nie wiem czy to jest jakiś rok śmierci, albo cos w tym stylu, ja w cały swoim wczesniejszym życiu nie slyszałem o tylu śmierciach na boisku i w sporcie

[*][*][*] [/i]
- Reggie
- Juventino
[*]
Macie rację. 43 lata to za dużo nawet jak na ligę regionalną, ale to i tak nic normalnego, żeby 43-latek umierał na boisku na atak sreca, mam nadzieję że to ostatni taki przypadek, bo słyszy się o takich śmierciach coraz więcej i częściej
Macie rację. 43 lata to za dużo nawet jak na ligę regionalną, ale to i tak nic normalnego, żeby 43-latek umierał na boisku na atak sreca, mam nadzieję że to ostatni taki przypadek, bo słyszy się o takich śmierciach coraz więcej i częściej

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
2004 rok, mimo, ze jest to rok Mistrzostw Europy w Pilce Noznej i Igrzysk Olimpijskich zapisze sie jako czarny rok dla sportu. Tylu sportowcow juz zginelo... [*]
- juvek
- Juventino
To straszne, cikawe kiedy te wypadki dadza coś do myslenia panom rządzącym sportami i kiedy zaczna sie badania. Ale takie badania na serio, a nie czy po boisku zdolny jest biredać. Niech robia nawet miesięczne badania, ale rzeby były skuteczne.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- zIzKaCz
- Juventino
ciezko mowic dlaczego tak mlodzi ludzie umieraja w tak mlodym wieku bo przeciez 43 to nie jest pozna starosc, o ile w przypadku Vivien Foe ja moze pokusilbym sie jednak o te przemeczenie, bo moze faktycznie byl przemeczony i organizm nie wytrzymal to jednak w tym przyadku jak i tego Wegra, ktory ostatnio nie wytryzmal to trudno w ogole cokolwiek gadac. [`] im na droge...