Ciekawostki dotyczące Juventusu. Czyli pytania i odpowiedzi.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Również wklepywanie nie pomaga, ciągle uparcie twierdzi, że coś nie tak.mrozzi pisze:Może właśnie dlatego, że kopiujesz.Kimi pisze:Ktoś kiedyś rejestrował się na juventus.com? Mi ciągle wyskakuje, że mam niepoprawne hasło, mimo, że je kopiuję z tego co sami mi podaliNiektóre strony nie przyjmują kopiowanych haseł i samemu je trzeba wklepać.
Teraz próbuję to już nawet nie pokazuje, że coś jest nie tak, po odświeżeniu strony jest okienko do logowania jak gdyby nigdy nic się nie stało.
- Kamex22
- Juventino
To wiem, ale argument niestety nietrafiony, bo Marchisio był zawieszony na ten meczPush3k pisze:Na CI puchar wznosił Chiellini.

No także ok Giorgio, jakoś niesłusznie wydawało mi się, że to Markiz jest pierwszym wice, ale nie zgadzała mi się długość stażu w Juve.
- Donnie
- Juventino
- Patrol
- Juventino
Super! Trzeba tylko poczekać na to, aż film będzie dostępny gdzieś w internecie, bo na kino raczej nie ma co liczyć. Btw. dawno nie widziałem tak dobrej obsady!

- wloski
- Juventino
Ale może ten film jest gdzieś do wyjęcia http://www.filmweb.pl/film/L%27Allenato ... 008-456294Patrol pisze:Super! Trzeba tylko poczekać na to, aż film będzie dostępny gdzieś w internecie, bo na kino raczej nie ma co liczyć. Btw. dawno nie widziałem tak dobrej obsady!

- uszko_juve07
- Juventino
Mam pytanie. Czy wy macie jakąś pule biletów ????? Bo na ebilet już nie ma
(((((((( A chciałem mieć dwa bilety obok siebie, a takich już nie ma.... Proszę o szybką odpowiedź bo to bardzo ważne 

- Michael900
- Juventino
Juventus zaliczył wpadkę. Plakat promujący kupno abonamentu na stadion Juventusu na najbliższy sezon jest łudząco podobny do plakatu promocyjnego hiszpańskiego Badajoz(też biało-czarne barwy).
Agencja odpowiedzialna za tą reklamę (zarządzania przez Lapo Elkanna) tłumaczy się, że zdjęcia zostały po prostu kupione od odpowiedniej firmy (która jak się okazało wcześniej sprzedała je też Badajoz). Badajoz skomentował całość następująco: "Idziemy w dobrą stronę skoro taki klub jak Juventus nas naśladuje".
Tutaj porównanie plakatów:
http://s10.ifotos.pl/img/54daaa4a6_wahsrha.jpg
Agencja odpowiedzialna za tą reklamę (zarządzania przez Lapo Elkanna) tłumaczy się, że zdjęcia zostały po prostu kupione od odpowiedniej firmy (która jak się okazało wcześniej sprzedała je też Badajoz). Badajoz skomentował całość następująco: "Idziemy w dobrą stronę skoro taki klub jak Juventus nas naśladuje".
Tutaj porównanie plakatów:
http://s10.ifotos.pl/img/54daaa4a6_wahsrha.jpg
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- tabo89
- Juventino