Milan 3-2 Inter :(
- kouba
- Qualità Juventino
w morde :!: tak frajersko wygrac to trzeba umieć
Inter juz prowadził 2-0, a tym czasem w II połowie Milan zdołał strzelić 3 bramki
Przeleciała taka okazja na odrobienie choćby 2 pkt
echhhh. Co tu duzo gadać.... 

- Nunez
- Juventino
nic dodac nic ujac,szczescie sprzyja lepszym :twisted: ,niom ale nie tracmy optynizmu,juve i tak wygra lige!!! :roll: ,ale aby wygrac 3:2,i to pod koniec meczu 3 bramki wbic to trzeba umiec :lol:
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- juvek
- Juventino
Milan ma więcej szczęścia w tym sezonie niż umiejętności. Zastanowiam się kiedy ten fart sie im skończy, oby nie za póżno.
Oby przegrali w nastepnym maczu.
Oby przegrali w nastepnym maczu.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Wojtom
- Juventino
nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wygrywając 2-0 przesrać 3-2 ??? jezusicku !! nie !!! nie . nie nie nie nie !! p.s ok Milan ma scudetto 2004
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Z posta zostały wycięte niecenzuralne wypowiedzi.
MODERATOR

MODERATOR
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Lypsky
- Juventino
Wezcie ten Inter!!!!!!!!2-0 wygrywali(ja mecz ogladalem przez neta)a w drugiej polowie pokazali co potrafia.Stracic trzy bramki w 45min.!!!!!!!wyspy Owcze lepiej by sobie poradzily!!!!!!Cieszylem sie patrze 1-0 dla Interu wiec wlaczylem tv i nagle 2-0!!!!Ale radosc a pozniej szkoda gadac jeszcze ta bramka Seedorfa w 85min. :shock: :shock: :shock: .Mialem nadzieje na odrobienie paru punktow ale tego mozna bylo sie spodziewac po Interze.Bedziemy sami musieli Milanowi pokazac.Wygrac z nimi(chyba gramy za 4 kolejki)i odrobic te punkty!!!
MODERATOR
MODERATOR
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino
CO????????????????????Milan ma scudetto2004?????Lepiej opusc ta strone i nie denerwuj mnie!!!!!!Jeszcze bedziesz to odszczekiwal.Sluchaj bo nie bede wiecej powtarzal JUVE MA SCUDETTO2004!!!!!!Nie ma tak ogromnej straty.Jestem pewien ze Milan zgubi gdzies punkty a w meczu z nami przegraja wiec bedzie spoko!!!!!!Jestem dobrej mysli!wojtom11 pisze:nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wygrywając 2-0 przesrać 3-2 ??? jezusicku !! nie !!! nie . nie nie nie nie !! p.s ok Milan ma scudetto 2004:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Yari
- Juventino
Ale jestem wściekły!!!!!!!!!!. Jak tak można było. Jaaaaaaaaaaaa.
Ale tak to jest jak się patrzy na innych a samemu nic nie robi. MUSIMY wygrywać teraz wszystkie mecze. Nie ma innej możliwości. i liczyc na przynajmniej dwa potknięcia milanu plus pokonanie ich na Delle Alpi.
Ale tak to jest jak się patrzy na innych a samemu nic nie robi. MUSIMY wygrywać teraz wszystkie mecze. Nie ma innej możliwości. i liczyc na przynajmniej dwa potknięcia milanu plus pokonanie ich na Delle Alpi.
- KwiAtek
- Juventino
Taka wygrana niewatpliwie jeszcze bardziej zmotywuje Milan do lepszej gry w nastepnych meczach
Eh, szkoda gadac, powadzic dwoma bramkami i przerznac, tak tylko Inter potrafi. Szkoda, bo Rossoneri mieli naprawde dobra okazje do potkniecia, teraz trzeba wygrac z Bologna, zeby nie powiekszyc do nich straty :roll:

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Miolli
- Juventino
Jak sie wku..... nie no jak można prowadzić 2-0 i zrobić coś takiego!!
Alem znam takie przysłowie : "Umiesz liczyć? licz na siebie"
Więc nie ma co narzekać na Inter jak byśmy nie przegrali z Romą nie było by aż takich problemów.......
Alem znam takie przysłowie : "Umiesz liczyć? licz na siebie"
Więc nie ma co narzekać na Inter jak byśmy nie przegrali z Romą nie było by aż takich problemów.......
- MoreLL_FTL
- Juventino
Oj szkoda szkoda
... ale nie nalezy sie poddawac... byle nasi do konca sezonu zagrali dobrze to wtedy sie uda na bank! Juve Forza! 

- RadeKas
- Juventino
Po tym meczu doszedlem do wniosku: Inter Mediolan, to najbardziej zalosna druzyna jaka widzialem. Graja jak patalachy na podworku. Po prostu kpina nie druzyna. Jesooooooo. Jak tak mozna wogle zagrac. Paranoja !!!!!! Mniej niz zero..... Grrrrrrrrrrrr... po prostu totalna porazka. Zaczynam rozumiec tego kibica Interu co pare miesiecy temu rzucil sie z San Siro. Na miejscu kibicow Interu uczynilbym ten proceder masowym. Arghhh....dawo sie tak nei wkurzylem :[
srali muszki będzie wiosna
- Lypsky
- Juventino
Eeeeeeee....tam!!!!!Na poczatku tez tak myslalem ale to spotkanie nie przesodza o mistrzostwie.alex_DP pisze:moim zdanie ten mecz był po prostu sprzedany. Takie rzeczy nie zdarzają się w meczach o taką stawkę
MODERATOR