POLSKA 6 - 0 WYSPY OWCZE
- FOJM
- Juventino
Polacy pokonali Wyspy Owcze 6 - 0 bez problemów drużyną "B", było to 7 z rzedu zwycięstwo podopiecznych Pawła Janasa... oby tak dalej :!: 
strzelali:
Paweł Kryszałowicz w 9, 40, 41 oraz 43 min.
Tomasz Kłos (k) w 60 min.
Mariusz Kukiełka w 87 min.

strzelali:
Paweł Kryszałowicz w 9, 40, 41 oraz 43 min.
Tomasz Kłos (k) w 60 min.
Mariusz Kukiełka w 87 min.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2004, 19:30 przez FOJM, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wojtom
- Juventino
tjaaaaa !! oglądało się mecz ,............. bardzo dobrze wypadli Zurawski - Kryszałowicz !! Kryszał 4 bramki , Kłos i Kukiełka po jednej !! mecze takie mają sens ponieważ drużyna sie zgrywa ze sobą i trener moze wypróbować nowych zawodników !! a im lepiej sie bedą rozumieć na boisku tym szybciej pokonają Anglię
:D:D:D:D 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- FOJM
- Juventino
nie moja wina, że od dziecka mam małą dysleksję... :?Virus[Mauro] pisze:słownik wzywaFOJM pisze:dróżyną "B",:!:![]()
a mecz był dla mnie nie ciekawy i nudny mimo 6 bramek polacy grali niestety słabo
już poprawiłem błąd... :-D
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Cieszy zwyciestwo, ale czy naprawde nie ma choc troche lepszych sparing partnerow? Ciesze sie, ze nie Polska nie stracila zadnej bramki w tych dwoch meczach... Meczu nie widzialem, ale gole na pewno beda dzis w TV...
Deportivo tylko remis... 

- FOJM
- Juventino
El_chico_a_Coruna pisze:Cieszy zwyciestwo, ale czy naprawde nie ma choc troche lepszych sparing partnerow? Ciesze sie, ze nie Polska nie stracila zadnej bramki w tych dwoch meczach... Meczu nie widzialem, ale gole na pewno beda dzis w TV...
Deportivo tylko remis...
El_chico mogłeś się wybrać na Polska - Słowenia, albo Wyspy Owcze, przecież mieszkasz w Hiszpanii...

- dawidpln
- Juventino
Oczywiście że mecze ze słabymi rywalami mają sens, w takich spotkaniach drużyna może sie zgrać, zawodnicy którzy są srawdzani w takich meczach muszą więcej pokazać jeżeli chcą na dłużej zadomowic sie w reprezentacji. Engel w wywiadzie który był pokazany przed meczem powiedział że dzięki spotkaniu Polski z Wyspami owczymi sprzed dwóch laty zabrał na MŚ Zurawskiego, Sibika, Głowackiego i Zielińskiego. oprucz tego wspólne treningi i sprawdzanie zawodników na dogodnych dla nich pozycjach w których będą mogli grać w następnych meczach.
P.S. Polacy grali słabo i z takim rywalem powinni wygrać 10-0 nawet kadrą "B".
P.S. Polacy grali słabo i z takim rywalem powinni wygrać 10-0 nawet kadrą "B".
Forza Juventus
- BIANCONERI
- Juventino
Prawde mówiąc rozmiary zwycięstwa Polaków były dla mnie zaskoczeniem..W końcu w eliminacjach do Mistzostw Europy Wyspy Owcze zremisowały ze Szkocja i minimalnie przegrały z Niemcami..Zawodnicy z polskiej ligi pokazali,ze bedą walczyć o misjce w kadrze,ale trzeba pokazać sie jeszcze z mocniejszymi rywalami.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Heh... Tylko, ze La Coruna i San Fernando leza praktycznie na przeciwleglych wybrzezach, wiec nie oplaca sie jechac kilkaset kilometrow po to, by zobaczyc Wyspy OwczeFOJM pisze:El_chico mogłeś się wybrać na Polska - Słowenia, albo Wyspy Owcze, przecież mieszkasz w Hiszpanii...
- FOJM
- Juventino
BIANCONERI pisze:Prawde mówiąc rozmiary zwycięstwa Polaków były dla mnie zaskoczeniem..W końcu w eliminacjach do Mistzostw Europy Wyspy Owcze zremisowały ze Szkocja i minimalnie przegrały z Niemcami..Zawodnicy z polskiej ligi pokazali,ze bedą walczyć o misjce w kadrze,ale trzeba pokazać sie jeszcze z mocniejszymi rywalami.
niestety ale wg. mnie to nie wygraliśmy 6 - 0 bo dobrze MY graliśmy, tylko dlatego, że WO grały SŁABIUTKO...

- Sarsik
- Juventino
Brawa dla:
Żurawia- 4 asysty
Kryszała- 4 gole
Kłosa- po prostu obrońca o klasie reprezentacyjnej
Kukiełki- gol i stabilna forma w obu meczach
Gwizdy dla:
Burkhardta- fatalne popisy, słaba celność podań, brak myślenia na boisku
Basałaja- kompromitujący komentarz
Żurawia- 4 asysty
Kryszała- 4 gole
Kłosa- po prostu obrońca o klasie reprezentacyjnej
Kukiełki- gol i stabilna forma w obu meczach
Gwizdy dla:
Burkhardta- fatalne popisy, słaba celność podań, brak myślenia na boisku
Basałaja- kompromitujący komentarz
I need a girl that I can train.
- juvek
- Juventino
Nich nasi graja duzo meczy toważyskich, bez r€znicy na klase, niech napieraja doswiadczenia i pewności siebie, bo bedzie im potrzebna w eliminacjach.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- asiunia
- Juventino
Po co grac sparingi z tak słaba druzyną jak Wyspy Owcze (z calym szacunkiem dla WO)??? Ja tego nie moge pojąć :twisted: :evil: a może tylko po to aby nie "zepsuć" statystyk. Kolejne zwyciestwo (juz 7 z zrzedu wow) polskiej reprezentacji robi wrazenie. :? :?
Wedlug mnie powinismy grac sparingi z silniejszymi rywalami wtedy nasi zawodnicy nabiorą doswiadczenia.
Wedlug mnie powinismy grac sparingi z silniejszymi rywalami wtedy nasi zawodnicy nabiorą doswiadczenia.
Dumni po zwycięstwie wierni po porażce

Bianconeri
Scuderia Ferrari
Visca el Barca

Bianconeri
Scuderia Ferrari
Visca el Barca