Mercato (Lato 2015)
- Sajan
- Juventino

Nie przejmuje sie Vidalem chłop wytrzezwieje gorzej martwi odejscie Teveza musi przyjsc klasowy napastnik za niego...
Licze ze Oscar wypali :-)
Licze ze Oscar wypali :-)
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Cabrini_idol
- Juventino

Czyli jak nie przyjdzie nikt na poziomie Teveza to 10 zostanie wolna do kolejnego sezonu tak ? Bo nie wyobrazam sobie Dybaly czy Oscara z 10 na plecach.

- wloski
- Juventino

Dlaczego sobie nie wyobrażasz?Cabrini_idol pisze:Czyli jak nie przyjdzie nikt na poziomie Teveza to 10 zostanie wolna do kolejnego sezonu tak ? Bo nie wyobrazam sobie Dybaly czy Oscara z 10 na plecach.
Zresztą Dybala podobno wziął 7, Berardi pewnie 10 jeśli przejdzie. Gorzej jak Zaza sobie ten numer weźmie, wtedy można myśleć o końcu świata. Berardi z 10 to dla mnie nie problem.
- Prokson
- Juventino

Nie weźmie. 10 we Włoszech jest zarezerwowana najczęściej dla absolwentów Hogwartu i Zaza o tym wie. O tym że jest mugolem takżewloski pisze:Dlaczego sobie nie wyobrażasz?Cabrini_idol pisze:Czyli jak nie przyjdzie nikt na poziomie Teveza to 10 zostanie wolna do kolejnego sezonu tak ? Bo nie wyobrazam sobie Dybaly czy Oscara z 10 na plecach.
Zresztą Dybala podobno wziął 7, Berardi pewnie 10 jeśli przejdzie. Gorzej jak Zaza sobie ten numer weźmie, wtedy można myśleć o końcu świata
Llorente - Mandzukic
Matri - Zaza
Dybala - Tevez
Morata
Berardi
Czyli nadal pozostajemy z dwoma wieżami i Moratą którego ciężko podpiąć jednoznacznie pod jakąś rolę. Widocznie takiego setupu chce Allegri i ja się z tym nie sprzeczam. Pewnie że chciałbym Cavaniego zamiast Chorwata ale jeżeli zamiast Urusa mamy mieć jego przyzwoitego zastępcę (przynajmniej w liczbach) i jeszcze kasę na dodatkowe wzmocnienia drugiej linii i boków obrony to jestem na tak.
- Łukasz
- Juventino

Berardi trochę za mało osiągnął, żeby dostawać z miejsca ten numer na zachęytę. A Zaza nic nie weźmie, dopóki zarząd mu tego numeru nie zaoferuje (a nie zaoferuje).wloski pisze: Berardi pewnie 10 jeśli przejdzie. Gorzej jak Zaza sobie ten numer weźmie, wtedy można myśleć o końcu świata. Berardi z 10 to dla mnie nie problem.
Tak to właśnie chyba wygląda.Prokson pisze:
Llorente - Mandzukic
Matri - Zaza
Tevez - Dybala
Morata
[Coman] - Berardi
Czyli nadal pozostajemy z dwoma wieżami i Moratą którego ciężko podpiąć jednoznacznie pod jakąś rolę. Widocznie takiego setupu chce Allegri
- wloski
- Juventino

Rok 2025. 10 sezon Berardiego w Juve, 3 razy król strzelców, 7 razy mistrz Włoch. Mistrz Świata. Oficjalna konferencja Agnelli, Domenico. Józek, dzieci Nedveda, dzieci Del Piero, Platini na łączu. Oficjalne ogłoszenie otrzymania dziesiątki dla Berardiego. Matka i ojciec płaczą, druga już jego żona wzruszona, pewnie będzie seks. Boże co za sytuacja, Agnelli sugeruje, że Berardi oficjalnie został godzien noszenia numeru, który wcześniej nosili tacy piłkarze jak Baggio, Platini czy Alex Del Piero, który jest wyznacznikiem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Łukasz pisze:Berardi trochę za mało osiągnął, żeby dostawać z miejsca ten numer na zachęytę. A Zaza nic nie weźmie, dopóki zarząd mu tego numeru nie zaoferuje (a nie zaoferuje).wloski pisze: Berardi pewnie 10 jeśli przejdzie. Gorzej jak Zaza sobie ten numer weźmie, wtedy można myśleć o końcu świata. Berardi z 10 to dla mnie nie problem.
- Prokson
- Juventino

3/10 na zachętęwloski pisze:Rok 2025. 10 sezon Berardiego w Juve, 3 razy król strzelców, 7 razy mistrz Włoch. Mistrz Świata. Oficjalna konferencja Agnelli, Domenico. Józek, dzieci Nedveda, dzieci Del Piero, Platini na łączu. Oficjalne ogłoszenie otrzymania dziesiątki dla Berardiego. Matka i ojciec płaczą, druga już jego żona wzruszona, pewnie będzie seks. Boże co za sytuacja, Agnelli sugeruje, że Berardi oficjalnie został godzien noszenia numeru, który wcześniej nosili tacy piłkarze jak Baggio, Platini czy Alex Del Piero, który jest wyznacznikiem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Łukasz pisze:Berardi trochę za mało osiągnął, żeby dostawać z miejsca ten numer na zachęytę. A Zaza nic nie weźmie, dopóki zarząd mu tego numeru nie zaoferuje (a nie zaoferuje).wloski pisze: Berardi pewnie 10 jeśli przejdzie. Gorzej jak Zaza sobie ten numer weźmie, wtedy można myśleć o końcu świata. Berardi z 10 to dla mnie nie problem.
- wloski
- Juventino

Daj więcej, bo jak nie to zgłoszę na kartkę (Twój post).Prokson pisze:3/10 na zachętęwloski pisze:Rok 2025. 10 sezon Berardiego w Juve, 3 razy król strzelców, 7 razy mistrz Włoch. Mistrz Świata. Oficjalna konferencja Agnelli, Domenico. Józek, dzieci Nedveda, dzieci Del Piero, Platini na łączu. Oficjalne ogłoszenie otrzymania dziesiątki dla Berardiego. Matka i ojciec płaczą, druga już jego żona wzruszona, pewnie będzie seks. Boże co za sytuacja, Agnelli sugeruje, że Berardi oficjalnie został godzien noszenia numeru, który wcześniej nosili tacy piłkarze jak Baggio, Platini czy Alex Del Piero, który jest wyznacznikiem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Łukasz pisze: Berardi trochę za mało osiągnął, żeby dostawać z miejsca ten numer na zachęytę. A Zaza nic nie weźmie, dopóki zarząd mu tego numeru nie zaoferuje (a nie zaoferuje).
Śmieszkuję z tego, że ktoś zasługuje na numer czy nie. Mieliśmy tyle wybitnych zawodników, że dzisiaj numery musiałby być trzy cyfrowe.
- Shadow Marshall
- Juventino

Panowie skończcie już proszę z tymi numerami i o tym kto zasłużył, a kto nie bo to robi się już nudne. Kibicuje Juve już tyle lat i nigdy tego nie rozumiałem. Są poważniejsze problemy. Del Piero też pewnie nie zasłużył jak przyszedł i wszyscy mieli to gdzieś. Na chwilę obecną najważniejszymi zawodnikami w Juve są Bonucci i Vidal, ale ich numerkami nikt się nie interesuje. Szkoda.
11 po Nedvedzie wziął Kutcher i świat się nie skończył. Bardziej bzdurnego problemu nie widziałem.
11 po Nedvedzie wziął Kutcher i świat się nie skończył. Bardziej bzdurnego problemu nie widziałem.
- Łukasz
- Juventino

Możesz się śmiać, ale to są fakty. A 10 to przecież nie jest zwykły numer...wloski pisze: Śmieszkuję z tego, że ktoś zasługuje na numer czy nie. Mieliśmy tyle wybitnych zawodników, że dzisiaj numery musiałby być trzy cyfrowe.
@Shadow -Alex nie od razu grał z "10". Najpierw była chyba "16", choć trzeba mieć na uwadze, że kiedyś czasy były inne i dany numer nie był przypisany danemu zawodnikowi w klubie, tylko po prostu koszulki z pierwszymi 11 numerami zakładali ci, którzy w danym meczu łapali się do składu....
- Cabrini_idol
- Juventino

Dla mnie 10 to liczba magiczna w Juve. Może dla niektórych to zwykly numer, dla mnie nie. Pierwsza koszulka Baggio z ,,10'' , pozniej Del Piero. Magiczny numer, szczególnie w moim klubie.

- Arbuzini
- Juventino

Sam sobie odpowiedziałeśzoff pisze:Cavani? Jest skrzydłowym w 4-3-3. Na 9 gra tylko wtedy, kiedy nie ma Ibry. Choć i tak pewnie się świetnie orientujesz.Arbuzini pisze: Zresztą tak przez wszystkich pożądany Cavani to niby na jakiej pozycji gra? Nie zapominajmy o Dybali i Berardim.
Generalnie odkąd Cavani poszedł do PSG to mam wrażenie, że jest to taka połowa gracza jakiego obserwowaliśmy we Włoszech. Jakiś niedokarmiony czy coś.
Pełna zgoda. Nie wygląda na to żeby był to dobry rok na kupowanie napstników i w pewnym sensie lukę po Tevezie powinien załatać Oscar lub inny trequartista. Szkoda, że tak to musi wyglądać, ale jeśli ma kwilić za Argentyną to niech idzie. Całkiem obiektywnie to po dwumeczu z BVB, który był rewelacyjny w jego wykonaniu, chłop bardzo spuścił z tonu i moim zdaniem Morata w dalszej fazie LM był od niego lepszy.Alexinhio-10 pisze:Dybala+Oscar+Berardi ok, ale nie Dybala, Zaza, Mandzukic.
Niemniej jeśli Mandzukic ma przyjść w miejsce Llorente to będę witał go z otwartymi ramionami, bo poza grą głową jest od niego we wszystkim lepszy. W powietrzu są porównywalni.