ITI przejmuje władzę nad Legią !!
- Lypsky
- Juventino
Mowilo sie ze Real z takim skladem w Lidze Mistrzow tez nie jest do zatrzymania!!!A jednak!!!Uwazaj zebys przypadkiem ty sie nie przejechal ''chlopcze''.Co do stadionu pozyjemy zobaczymy.A do meczu Wisla-Legia jeszcze zobaczysz!!!Nie badz taki pewien tej twojej Wiselki, bo sie przejedziesz chlopcze.I ty chyba powinines sie obudzic bo Legia zmierza po tytul!!!!Szanse wszystkich sa jednakowe!!!!kouba pisze:z takim składem Wisła jest w lidze polskiem teraz niedozatrzymaniaDjJuve pisze:Co do mistrza to nie badz taki pewny ze Legia nie ma szans 8) 8) 8)jeszcze stadionu nie ma, zawodników też nie, więc jak Ich kupią, albo stadionik wybuduja to pogadamy, bo narazie to nie ma oczym.DjJuve pisze:a z ITI bedzie nowy stadion i nowi zawodnicy.owszem, Legia wtedy dobrze zagrała, ale w innych meczach nie błyszczeli :!: i mecz ten był w W-wie, a rewanż będzie w Krakowie i wątpie, żeby tam Legia wygrała tak gładko :!: wątpie w to, że wogóle wygralą ten mecz. Nie bądz taki pewnie tej twojej Ligiunii, bo sie przejedziesz chłopcze. Obudź sie :!:DjJuve pisze:Legia wcale nie wyglada prz Wisle mizernie.Jeszcze zobaczymy!!!Mecz Legia-Wisla juz niedlugo!Ostatnio bylo 4-1!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino
Widac ze nie jestes fanem Groclinu ani Wisly (nic nie mam do tych zespolow wiec nie wiem po co napisales ze nie jestes kibicem tych druzyn).Jestes kibicem Lecha takim ktory nigy nie chce sie przyznac do tego ze jego druzyna ukradla mistrzostwo!!!Ja tez bym sie wstydzil gdybym kibcowal druzynie ktora kradnie mistrzostwa Polski!!!Moze niech Lech przyzna sie ze kupil sobie mistrzostwo bo Legia nie ma sie do czego przyznawac bo nic nie kupowala!!!!Rybeq pisze:1. Szanse teoretycznie ma każdy...DjJuve pisze:Co do mistrza to nie badz taki pewny ze Legia nie ma szans 8) 8) 8) Jeszce nasza Legiunia was wszystkich zaskoczy ,a z ITI bedzie nowy stadion i nowi zawodnicy.Legia wcale nie wyglada prz Wisle mizernie.Jeszcze zobaczymy!!!Mecz Legia-Wisla juz niedlugo!Ostatnio bylo 4-1!!!
2.Niech nas zaskoczy i przyzna się że w 1994 kupili tytuł.
3.Za Dewoo (nie jestem pewien pisowni) też byli zawodnicy. Ale to wszystko
4.Widzę że u Legionistów posucha. Wciąż musicie się chełpić tym zwycięstwem. Zagraliście dobry mecz, by potem wtopić kilka innych.
Nie jestem fanem Wisły ani Groclinu
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Rybeq
- Juventino
Jestem kibicem Górnika Z. I w 1994 kupiliście tytuł, a dokładniej- sędziego.DjJuve pisze:Widac ze nie jestes fanem Groclinu ani Wisly (nic nie mam do tych zespolow wiec nie wiem po co napisales ze nie jestes kibicem tych druzyn).Jestes kibicem Lecha takim ktory nigy nie chce sie przyznac do tego ze jego druzyna ukradla mistrzostwo!!!Ja tez bym sie wstydzil gdybym kibcowal druzynie ktora kradnie mistrzostwa Polski!!!Moze niech Lech przyzna sie ze kupil sobie mistrzostwo bo Legia nie ma sie do czego przyznawac bo nic nie kupowala!!!!Rybeq pisze:1. Szanse teoretycznie ma każdy...DjJuve pisze:Co do mistrza to nie badz taki pewny ze Legia nie ma szans 8) 8) 8) Jeszce nasza Legiunia was wszystkich zaskoczy ,a z ITI bedzie nowy stadion i nowi zawodnicy.Legia wcale nie wyglada prz Wisle mizernie.Jeszcze zobaczymy!!!Mecz Legia-Wisla juz niedlugo!Ostatnio bylo 4-1!!!
2.Niech nas zaskoczy i przyzna się że w 1994 kupili tytuł.
3.Za Dewoo (nie jestem pewien pisowni) też byli zawodnicy. Ale to wszystko
4.Widzę że u Legionistów posucha. Wciąż musicie się chełpić tym zwycięstwem. Zagraliście dobry mecz, by potem wtopić kilka innych.
Nie jestem fanem Wisły ani Groclinu
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Yari
- Juventino
Kórcze dobrze że moje serce jest tylko dla Juve. Przynajmniej nie musze go dzielić z innym klubem . Dziwie się tym Waszym ,,rozmowom" , ale to nie moja sprawa.
Powiem tyllko że w tym sezonie Legia nic nie ździała. Natomiast przyszły sezon to już zupełnie inna bajka. Zapowiada się ostra walka między Legią , Wisłą i Groclinem.
Powiem tyllko że w tym sezonie Legia nic nie ździała. Natomiast przyszły sezon to już zupełnie inna bajka. Zapowiada się ostra walka między Legią , Wisłą i Groclinem.
- bleblok
- Juventino
Cieszy mnie że Legia wyjdzie z problemów. Może nie kibicuje temu klubowi, ale zależy mi na dobrze naszej piłki. Dług naszej ligi zmniejszył się o 30 mln zł (mogłem się pomylić ale z tego co pamiętam to o takich sumie zwykle się mówiło). Jak Legia zacznie grać lepiej to poprawią się nasze notowania w europie i może dostaniemy szansę wystawienia drugiego zespołu w eliminacjach ligi mistrzów.
- FOJM
- Juventino
ja tam bym wolał jedno miejsce gwarantowane - o to warto sie postarać...bleblok pisze:Jak Legia zacznie grać lepiej to poprawią się nasze notowania w europie i może dostaniemy szansę wystawienia drugiego zespołu w eliminacjach ligi mistrzów.

- kouba
- Qualità Juventino
o taki przywilej nie jest tak łatwoFOJM pisze:ja tam bym wolał jedno miejsce gwarantowane - o to warto sie postarać...bleblok pisze:Jak Legia zacznie grać lepiej to poprawią się nasze notowania w europie i może dostaniemy szansę wystawienia drugiego zespołu w eliminacjach ligi mistrzów.