Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Marian.
- Juventino
Antichrist pisze:Hej,
Mam pytanie. Kupiłem bilety na Juve - Cagliari i wybrałem opcję Home Ticketing. Dostałem do wydrukowania jakiś PDF, ale wg mnie nie wygląda on jak bilet. Jest na nim Ticket ID, nr zamówienia, miejscówka, cena, itd., ale wygląda zbyt prosto. Czy to znaczy, że właściwe bilety odbieram na stadionie?

Tak wygląda bilet.

- Buri
- Juventino
Cześć, jakie są opcje zakupu biletu na Real-Juve.
Mieszkam w Hiszpanii i miałbym możliwość znalezienia się w Madrycie.
Jakie są ceny na LM, porady, doświadczenia?
Z góry dzięki
Mieszkam w Hiszpanii i miałbym możliwość znalezienia się w Madrycie.
Jakie są ceny na LM, porady, doświadczenia?
Z góry dzięki
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Wujekk
- Juventino
musisz wydrukować ten pdf i gotowe, na stadionie przykładasz do bramki kodem kreskowym i wchodziszAntichrist pisze:Hej,
Mam pytanie. Kupiłem bilety na Juve - Cagliari i wybrałem opcję Home Ticketing. Dostałem do wydrukowania jakiś PDF, ale wg mnie nie wygląda on jak bilet. Jest na nim Ticket ID, nr zamówienia, miejscówka, cena, itd., ale wygląda zbyt prosto. Czy to znaczy, że właściwe bilety odbieram na stadionie?

- Vinylside
- Juventino
Siemanko. Pragnę zwrócić się z uprzejmą prośbą do kibiców Juventusu, którzy mają jakiekolwiek pojęcie o Turynie.
Sprawa wygląda następująco. Zamówiłem bilety na mecz z Napoli. Dziś dowiedziałem się jednak o wstępnej zmianie terminu meczu (z 24.05 (15:00) na 23.05 (20:45)). Szczerze mówiąc mam farta, ponieważ mój samolot ląduje w Turynie 3 godziny przed meczem. Problem jednak polega na dotarciu do hotelu a następnie pod stadion. Orientuje się ktoś może czy można złapać taksówkę blisko lotniska ? Jeżeli tak to jaki byłby koszt odcinka 5km (10 minut jazdy samochodem) ? Powiedzmy, że najpierw chciałbym dotrzeć do hotelu i po zameldowaniu wyruszyć na mecz (także taksówką)...
Jeżeli ktoś ma już w tym jakieś doświadczenie to bardzo bym prosił o pomoc, ponieważ jadę pierwszy raz. Można napisać na co uważać, gdzie szukać ewentualnie taksówki firmy tańszej (u nas w PL też różnie sobie liczą jak wiadomo).
Sprawa wygląda następująco. Zamówiłem bilety na mecz z Napoli. Dziś dowiedziałem się jednak o wstępnej zmianie terminu meczu (z 24.05 (15:00) na 23.05 (20:45)). Szczerze mówiąc mam farta, ponieważ mój samolot ląduje w Turynie 3 godziny przed meczem. Problem jednak polega na dotarciu do hotelu a następnie pod stadion. Orientuje się ktoś może czy można złapać taksówkę blisko lotniska ? Jeżeli tak to jaki byłby koszt odcinka 5km (10 minut jazdy samochodem) ? Powiedzmy, że najpierw chciałbym dotrzeć do hotelu i po zameldowaniu wyruszyć na mecz (także taksówką)...
Jeżeli ktoś ma już w tym jakieś doświadczenie to bardzo bym prosił o pomoc, ponieważ jadę pierwszy raz. Można napisać na co uważać, gdzie szukać ewentualnie taksówki firmy tańszej (u nas w PL też różnie sobie liczą jak wiadomo).
- zahor
- Juventino
A gdybys mial zgadywac, to jak bys obstawial?Vinylside pisze:Orientuje się ktoś może czy można złapać taksówkę blisko lotniska ?
10-15€Vinylside pisze: Jeżeli tak to jaki byłby koszt odcinka 5km (10 minut jazdy samochodem) ?
Chociazby UberVinylside pisze:Można napisać na co uważać, gdzie szukać ewentualnie taksówki firmy tańszej (u nas w PL też różnie sobie liczą jak wiadomo).
- Vincitore
- Juventino
Osobiście bardziej polecam publiczną firmę transportową Sadem, która kursuje od lotniska, do stacji kolejowej Porta Nuova co 15-30 minut z przystankami po drodze. Za 12 euro można kupić bilet do centrum miasta i powrotny. Zaoszczędzasz ponad dwie dychy względem taryfy, więc możesz sobie kupić coś ładnego pod stadionem 
http://www.sadem.it/en/prodotti/collega ... rport.aspx
Punkt sprzedaży jest bodajże na parterze lotniska z tego co pamiętam, dość średnio oznakowany jak to we Włoszech bywa z większością rzeczy
O ile mnie pamięć nie zawodzi, to chyba w tym samym miejscu gdzie kolektura lokalnego Lotto.

http://www.sadem.it/en/prodotti/collega ... rport.aspx
Punkt sprzedaży jest bodajże na parterze lotniska z tego co pamiętam, dość średnio oznakowany jak to we Włoszech bywa z większością rzeczy

- Vinylside
- Juventino
Super. Dzięki chłopaki za odpowiedzi.
Co do wyjazdu mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zwiedzania całego obiektu (w Turynie będę od 23 do 27 Maja). Czy istnieje taka możliwość, aby wejść normalnie na stadion przy pustych trybunach, cyknąć sobie parę fotek ? Jeżeli tak to są jakieś na to wyznaczone godziny (ewentualnie koszt / jaki) ??
Co do wyjazdu mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zwiedzania całego obiektu (w Turynie będę od 23 do 27 Maja). Czy istnieje taka możliwość, aby wejść normalnie na stadion przy pustych trybunach, cyknąć sobie parę fotek ? Jeżeli tak to są jakieś na to wyznaczone godziny (ewentualnie koszt / jaki) ??
- mazitbg
- Juventino
Taka możliwość jest jak się wykupi pakiet zwiedzający muzeum Juventusu. Czy bez zwiedzania muzeum jest opcja sam stadion to szczerze nie pamiętam, na stronie powinno być wszystko opisane ile mnie pamięć nie myli.Vinylside pisze:Super. Dzięki chłopaki za odpowiedzi.
W każdym razie od siebie polecam zwiedzić muzeum i przy tym zobaczyć stadion, bo po prostu warto dla każdego Juventino

- kosciu88
- Juventino
Ja byłbym chętny ale teraz za późno już na organizacje takiego wypadu. Brak biletów i ciężko pewnie z biletami lotniczymi.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- MjAntoslav
- Juventino
Witam, witam. Czy wiecie może jak najkorzystniej dostać się do Turynu z Rzymu? Pozdro 

- tabo89
- Juventino
Żeby nie zaśmiecać tematu dyskusje na temat meczu Lechia - Juventus prowadzimy w osobnych tematach:
Dla osób korzystających z rezerwacji przez Drughi Polska (dla wszystkich kibiców): http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=24674
Oraz dla osób które się organizują na własną rękę: http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=24675
Dla osób korzystających z rezerwacji przez Drughi Polska (dla wszystkich kibiców): http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=24674
Oraz dla osób które się organizują na własną rękę: http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=24675
- TonySpontano
- Juventino
W połowie sierpnia jadę z narzeczoną do Włoch. Konkretnie wybieramy się do Genui, ale koniecznie musimy odwiedzić pobliski Turyn. W tym czasie Juve będzie grało swój pierwszy mecz w nowym sezonie Serie A z Udinese.
Bardzo chcielibyśmy spełnić marzenie o meczu Juve na własnym stadionie. Chcemy zakupić bilety. Na oficjalnej stronie z tego co widzę jeszcze nie ma. Kiedy mogą się pojawić? Czy bezproblemowo kupię je przez stronę? Jaki może być mniej więcej koszt? (w zależności od trybuny - bardziej prosta nas interesuje).
Z góry dziękuję za pomoc. FORZA JUVE!
Bardzo chcielibyśmy spełnić marzenie o meczu Juve na własnym stadionie. Chcemy zakupić bilety. Na oficjalnej stronie z tego co widzę jeszcze nie ma. Kiedy mogą się pojawić? Czy bezproblemowo kupię je przez stronę? Jaki może być mniej więcej koszt? (w zależności od trybuny - bardziej prosta nas interesuje).
Z góry dziękuję za pomoc. FORZA JUVE!
- froston
- Juventino
Podłączam się pod pytanie TonySpontano. Planujemy z żoną małe tournee po Włoszech i również będziemy w Turynie na meczu. Około 2 tygodnie przed meczem bilety powinny być w sprzedaży na stronie http://www.listicket.com/ticketing/home.html Orientujecie się jak szybko schodzą bilety, jaka jest pula? Wydaje mi się, że kupując bilety nawet w dniu meczu w kasie przy stadionie to powinny być jakieś 2 miejsca. Wiadomo, że tych najtańszych biletów może już nie być. Jaka jest rozpiętość cenowa biletów?
We Włoszech będziemy 2 tygodnie i akurat tak się złoży, że urlop kończymy w Rzymie. Tam też chcemy pójść na mecz. Orientujecie się jak wygląda cena, sprzedaż biletów na Stadio Olimpico? Wychodzę z założenia, że na tak duży stadion w dniu meczu też kupię bilety jednak wolałbym z wyprzedzeniem.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam !
We Włoszech będziemy 2 tygodnie i akurat tak się złoży, że urlop kończymy w Rzymie. Tam też chcemy pójść na mecz. Orientujecie się jak wygląda cena, sprzedaż biletów na Stadio Olimpico? Wychodzę z założenia, że na tak duży stadion w dniu meczu też kupię bilety jednak wolałbym z wyprzedzeniem.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam !