Wszystko o Milanie
- annihilator1988
- Juventino
W regulaminie jest mowa o konieczności dołączania linków do wiadomości.
Swoją drogą ciekawi mnie skąd Milan ma tyle pieniędzy.
Swoją drogą ciekawi mnie skąd Milan ma tyle pieniędzy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Marian.
- Juventino
Hummels odrzucił ofertę Man Utd, ale zaakceptuje Milanu :roll:andrzejkosik pisze:Ktoś bardzo dobrze zaznajomiony z środowiskiem Milanu twierdzi, że oprócz pewnych już Martineza, Ibry i Kondogbii, kolejnymi transferami mają być ... HUMMELS i ISCO :shock:
Isco znalazłby miejsce w każdym zespole na świecie, ale wybierze Milan, który jest bez pucharów. Sorry Mistrzu, ale nie kupuję tego.
Na chwilę obecną jedynym 100% transferem jest Rodrigo Ely. Nawet Martinez nie został jeszcze potwierdzony, więc radze zbastować co do Isco, Hummelsow czy innych Kondogbii.

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Co do Kondogbii, jest tutaj pewne drugie dno, które może być decydujące. Przed transferem do Monaco jego karta należała do Doyen Sports. Taki tam nowoczesny biznes. Teraz łączymy fakty:
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... um-4073654
http://www.doyensports.com/en/players2.html
Polecam rzucić okiem na zakładkę "players represented"
.
Może chińczyki mają jakieś haki na ten transfer.
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... um-4073654
http://www.doyensports.com/en/players2.html
Polecam rzucić okiem na zakładkę "players represented"

Może chińczyki mają jakieś haki na ten transfer.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Cóż Martinez już praktycznie w Milanie, al;e przecież to taki bardziej bramko-wpychacz a delikatnie mówiąc pomoc Milanu zbyt kreatywna nie jest, kto niby mu ma te okazję stwarzać? Milan może wróci do Europy ale czy do LM? Szczerze wątpię.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Radzę nie czytać doniesień transferowych kogoś, kto na forum jest od zdaje się kilku tygodni, nie ma fejmu i rzuca nam wszystko, co GDZIEŚ zasłyszy...
Naczelny szejk PSG, niejaki Nasser Al Khelaifi, zapewnił dzisiaj, że Zlatan się nigdzie nie wybiera. W jego oczach nigdy nie było żadnego problemu, jeśli chodzi o przyszłość Szweda, gracz chce pozostać w Paryżu, a sam klub chce go zatrzymać.
Hiszpański portal fichajes.net informuje z kolei, że wraz ze zmianą ustawienia i przybyciem Beniteza do Realu, status Isco się zmienił i piłkarz ma być jednym z tych "nie na sprzedaż".
Naczelny szejk PSG, niejaki Nasser Al Khelaifi, zapewnił dzisiaj, że Zlatan się nigdzie nie wybiera. W jego oczach nigdy nie było żadnego problemu, jeśli chodzi o przyszłość Szweda, gracz chce pozostać w Paryżu, a sam klub chce go zatrzymać.
Hiszpański portal fichajes.net informuje z kolei, że wraz ze zmianą ustawienia i przybyciem Beniteza do Realu, status Isco się zmienił i piłkarz ma być jednym z tych "nie na sprzedaż".
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Porto to taki sam klub jak Atletico Madryt - tam byle napastnik strzela 20 goli w sezonie a tych ciekawszych rozpoznaje się o tym, że z łatwością przekraczają 30... to kluby żyjące ze sprzedaży napastników więc grają na nich tak by podrasowywać im wynik bramkowy jak tylko się da wmawiając kupcom, że to super grajkowie i brać po 40mln za głowę... jeśli Martinez w takim klubie nie dorównuje Hulkom, Falcaom czy innym Jardelom to nie ma się co dziwić, że nikt poważny go jeszcze nie kupił a jedynie dziennikarze od dobrych dwóch lat łączą go z takimi... jego lądowanie w Milanie tylko potwierdzi, że nikt poważny go nie chciał i tylko zdesperowany Milan mógł dać za niego takie pieniądze ;]
ogólnie nie rozumiem tak zachwytów jak i tych negatywnych opinii... ludzie jeszcze nawet nie otworzyło się okno transferowe a wy już wiecie jak będzie wyglądał Milan za dwa lata i co w nich zdobędzie :lol:
ogólnie nie rozumiem tak zachwytów jak i tych negatywnych opinii... ludzie jeszcze nawet nie otworzyło się okno transferowe a wy już wiecie jak będzie wyglądał Milan za dwa lata i co w nich zdobędzie :lol:
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Hypeman
- Juventino
Galliani chyba za dużo w FIFE gra i myśli że można zbudować potentata na samych napastnikach. Co im dają transfery dwóch typowych dziewiątek i jednego box2boxa skoro nie mają żadnego kreatywnego zawodnika na poziomie LM?
- Yaro417
- Juventino
a Jackson Martinez (vide nowy zbawca Milanu) rozpoczyna Copa Americę od ławki rezerwowych :rotfl:
Wiem, wiem... milaniści zaraz mi zarzucą, że w przypadku Teveza było tak samo, ale Tevez swój potencjał w Seria A i Champions League już pokazał :C :C
Wiem, wiem... milaniści zaraz mi zarzucą, że w przypadku Teveza było tak samo, ale Tevez swój potencjał w Seria A i Champions League już pokazał :C :C
- pablo1503
- Juventino
Hahahahahahahahhaha!Yaro417 pisze:a Jackson Martinez (vide nowy zbawca Milanu) rozpoczyna Copa Americę od ławki rezerwowych :rotfl:
Nasz 40 milionowy Dybala nawet nie został powołany! To jest dopiero siara!!!111 :rotfl: :rotfl: :rotfl:
To akurat niczego nie dowodzi. Sorry, ale skoro Falcao z taką formą gra w pierwszej jedenastce, to podejrzewam, że w reprezentacji Kolumbii są równi i równiejsi.
U Nas na przykład Lewandowski z miejsca dostawałby pierwszy skład bez względu na to, jaką kupę by grał. Możliwe, że u Kolumbijczyków jest podobnie.

- Yaro417
- Juventino
Ale zwróć uwagę na fakt, iż Dybala ma dopiero 21 lat i na to jaka jest konkurencja w ataku Argentyny (Messi, Aguero, Tevez, Di Maria, Higuain, Lavezzi)...a to też robi różnicę. Zresztą J. Martinez to koleś, który jest aktualnym królem strzelców ligi portugalskiej. Co do niepowołania Dybali - Tevez przez ponad 3 lata też nie był powoływany...gdybyśmy mieli możliwość powołania takiego gracza do polskiej repy, to myślisz żebyśmy go nie powołali...to tylko pokazuje jakie bogactwo w ataku ma Argentyna. I na koniec - to był tylko taki mały pstryczek w nos dla milanistów, który (choć mam do nich oczywiście szacunek), to jednak trzeba pamiętać o ich zachowaniu, gdy rywalizowaliśmy z nimi w sezonie 11/12 o scudetto. Dlatego to było tylko takie swobodne stwierdzenie rzucone w eterpablo1503 pisze:Hahahahahahahahhaha!Yaro417 pisze:a Jackson Martinez (vide nowy zbawca Milanu) rozpoczyna Copa Americę od ławki rezerwowych :rotfl:
Nasz 40 milionowy Dybala nawet nie został powołany! To jest dopiero siara!!!111 :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Edit. podobno City przebiło ofertę Milanu za J. Martineza!
WIarygodne źródło to nie jest, ale i tak wrzucam http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzen ... ineza.html
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale na ostatnich MŚ to Martinez grał tak dobrze,że go jakiś no-name usadził na ławce :C
35 baniek za 29 latka, który poza Porto nie widział jeszcze inne poważnej piłki to dość ryzykowne wyjście.
35 baniek za 29 latka, który poza Porto nie widział jeszcze inne poważnej piłki to dość ryzykowne wyjście.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Spoko, zza czasów terroru Pablo Escobara tam były większe cyrki ze składem.pablo1503 pisze:podejrzewam, że w reprezentacji Kolumbii są równi i równiejsi. .
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- bendzamin
- Redaktor
Z ostatnich doniesień wynika, że Ibra raczej zostanie w Paryżu, a w wyścigu po Kondogbię prowadzi Arsenal. Milan oficjalnie wylał dzisiaj Inzaghiego i zatrudnił Mihajlovicia, stając się klubem, który opłaca trzech trenerów na raz. Mają rozmach skurczybyki, ale ich kibice pewnie rwą sobie włosy z głowy, jak widzą, że nawet na takich fantazyjnych grafikach z LGdS straszy się ich parą stoperów Alex - Mexes.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dwóch, bo Inzaghi uniósł się dziś honorem i nie przyjął odprawy.bendzamin pisze:Milan oficjalnie wylał dzisiaj Inzaghiego i zatrudnił Mihajlovicia, stając się klubem, który opłaca trzech trenerów na raz.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Z tego co czytałem na forum Milanu, to owszem, uniósł się honorem i nie przyjął odprawy, a co za tym idzie nadal jest opłacany, a nie tak, że honorowo odszedł.mrozzi pisze:Dwóch, bo Inzaghi uniósł się dziś honorem i nie przyjął odprawy.bendzamin pisze:Milan oficjalnie wylał dzisiaj Inzaghiego i zatrudnił Mihajlovicia, stając się klubem, który opłaca trzech trenerów na raz.
Także ciągle można liczyć trzech.