Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
andrzejkosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:11

SKY: KONDOGBIA PROSTO Z MECZU Z BALBANIĄ W DRODZE DO HOTELU W MONACO !!! Przebiliśmy Milan o 8 mln euro, sporo, mam nadzieję, że się opłaci. Wyglada na to, że Pogba out... :think:

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:19

Jesli to prawda z tym kondogbia, to znaczy, ze jeden z dwojki vidal-pogba juz opylony.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:20

andrzejkosik pisze:SKY: KONDOGBIA PROSTO Z MECZU Z BALBANIĄ W DRODZE DO HOTELU W MONACO !!! Przebiliśmy Milan o 8 mln euro, sporo, mam nadzieję, że się opłaci. Wyglada na to, że Pogba out... :think:
My tak serio z tym Kondogbią? Pytam bo nie jestem w temacie Kondogbii, a poza tym z ostatnich informacji nie wynikało, jakoby silny murzyn był dla nas priorytetem. Aczkolwiek ewentualna zacięta walka z Milanem o poważnych piłkarzy mile widziana, dawno tego nie było. :whistle:

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:21

fazzi pisze:Jesli to prawda z tym kondogbia, to znaczy, ze jeden z dwojki vidal-pogba juz opylony.
Ja się na tym temacie kompletnie nie znam, ale wydaje mi się, iż jeden z Nich jest odpalony już od dawna. W rozmowie np. podczas finału LM stawiałem na Francuza, no ale zobaczymy.

Prokson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:22

Coś mi tu śmierdzi najpierw Radja teraz Kondogbia. To nie wygląda na plan B. Raczej na to że jestśmy już dogadani albo porozumienie jest bardzo blisko. Porozumienie raczej w sprawie Vidala. Pogba to mimo wszystko trochę inny typ gracza.
Sam nie wiem którego wolałbym poświęcić. Obydwaj od dwóch lat miewają przebłyski. Pogba w ofensywie, Vidal w obronie. Za Pogbę wyciągniemy 2 razy tyle co za Chilijczyka więc chyba skłaniałbym się do tej opcji ale Vidal i Kondogbia w jednej linii? Musi być jeszcze ktoś kto podciągnie piłkę, zagra na klepkę. Jeden Markiz to za mało a Teveza prawdopodobnie żegnamy
Chyba że Geoffrey miałby być wciśnięty na lewą obronę...

Mam mętlik w głowie :? nie nadążam za Marottą...

Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:27

Jeśli Pogba ma odejść, to Kondogbia jest - przynajmniej moim zdaniem - jedynym zawodnikiem, który mógłby go godnie zastąpić bez wyraźnej straty jakości w środku pola. Może być też tak, że w przyszłym roku zagramy takim ustawieniem Pogba---Marchisio---Kondogbia i Vidal na trequartiście. Ale to mi się nie wydaje realne na chwilę obecną, bo raczej nas nie stać na takie rozwiązanie, chyba że mamy jakieś zapasy gotówki, o których nie wiemy :think:
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2015, 20:36 przez Yaro417, łącznie zmieniany 2 razy.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:29

andrzejkosik pisze:SKY: KONDOGBIA PROSTO Z MECZU Z BALBANIĄ W DRODZE DO HOTELU W MONACO !!! Przebiliśmy Milan o 8 mln euro, sporo, mam nadzieję, że się opłaci. Wyglada na to, że Pogba out... :think:
Jakiś link? Nie mogę nic znaleźć.

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:29

Gdyby była wymiana Kondogbia-Vidal to mamy dwóch gości z 1993 w środku pomocy i to na najwyższym światowym poziomie :) młody atak i doświadczona obrona. Może w tym szaleństwie jest metoda...

A może nikogo nie sprzedajemy... Może w poprzednie okienko letnie nie wykosztowaliśmy całej floty? Albo Exor ma dorzucić coś? A może liczymy, że odbijemy sobie na kilku mniej znaczących graczach? Zobaczymy. Póki nie będzie oficjalek nie ma sie co napalać/stresować.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:39

Mysle ze ten kolo ktory wrzucil tu to info to trol. Milanista. To fake z tym kondogbia.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2015, 20:49 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:40

Kondogbia w Juve...chciałem kolesia gdy ten jeszcze błyszczał w Sevilli. Miniony sezon w jego wykonaniu - świetny. Pierwszy był słaby, ale teraz się ogarnął i gra rewelacyjnie. Oby tylko Vidal został. Stratę Pogby przeżyje, ale Arturo już nie.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 20:46

Przeciez to fake z kondogbia, nie wiem w zasadzie dlaczego nadal ten koles jest na forum i nie dostal bana, wyzywa, prowokuje i piepszy trzy po trzy. Cos tu nie gra panie moderatorze.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 21:16

Jak niektórym niewiele trzeba by sobie wymyślać swoje teorie, jeden wpis, jeden news i już gotowy plan.
Na razie nie ma ani Radji ani Kandogbii, jedyne transfery to Dybala i Khedira. Reszta to domysły gazet i bajkopisarzy tam zatrudnionych.

Ja tam ufam Marottcie jak mówi, że nie ma zamiaru nikogo sprzedawać, oczywiście każdy ma swoją cenę i w razie czego Vidal nie odejdzie za 25mln sugerowane przez pismakow i łyknięte przez niektórych tylko za dużo więcej. Na Pogbie też przy ewentualnym transferze zarobi Beppe krocie dla Juve😁

Prokson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 21:51

Cabrini_idol pisze:Przeciez to fake z kondogbia, nie wiem w zasadzie dlaczego nadal ten koles jest na forum i nie dostal bana, wyzywa, prowokuje i piepszy trzy po trzy. Cos tu nie gra panie moderatorze.
true. nie zwróciłem uwagi na nick. mediolański troll trolujący od kilku dni..., pewnie pracuje z Tadeuszem Norkiem i głosuje na PO. bana mu

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 22:04

Wrrr też się dałem wkręcić. Za takie rzeczy powinna być czerwona od razu. Człowiek kuje już 12h (z małą przerwą na mecz Polaków), łeb paruje, wpada na JP co jakiś czas w ramach przerwy i go perfidnie bez mydła.

No cóż będzie trzeba patrzeć na nicki uważniej, bo parapety są wśród nas.

A już bardziej transferowo, fajnie że ruszyły się jakieś info z bocznymi obrońcami.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2015, 22:30

W innym wątku wracałem już uwagę na tego Milanistę...weźcie wywalcie go z tego forum, najlepiej zablokujcie mu IP...niech się do książek weźmie !

Obrazek
Zablokowany