Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Wojtek
- Juventino
Cena jest taka sama jak na juvestore. Wiadomo, że z nike masz pewniak, że dostajesz oryginałevmer pisze:Panowie, ktoś tutaj kupował czy orientujcie się czy to oryginał?
http://store.nike.com/pl/pl_pl/pd/2014- ... d-10928031
Cena bardzo kusząca

O dziwo, ja tego nie dostałem, więc jak to dokładnie mam prać?Kimi pisze:Dodatkowo, do koszulki jest dołączona instrukcja prania, bodajże ręcznie w max 40 stopniach i nie prasować.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Na pewno? Ja dostałem do koszulki masakrycznie długą instrukcję w kilkudziesięciu językach. Sprawdź może metkę na koszulce - liczba kropek na ikonie żelazka to jego moc, przekreślone znaczy, że nie prasować. Przekreślone kółko w kwadracie oznacza nie prać w pralce, a ewentualna liczba temperaturę prania, przekreślona miska oznacza, że nie prać nawet ręcznie.Wojtek pisze:O dziwo, ja tego nie dostałem, więc jak to dokładnie mam prać?Kimi pisze:Dodatkowo, do koszulki jest dołączona instrukcja prania, bodajże ręcznie w max 40 stopniach i nie prasować.
W ostateczności daj mamie

- Kamex22
- Juventino
Wiem, że offtop, ale kurde skąd wiesz takie rzeczy? Lasce ubranie rozwaliłeś i pod groźbą głodu i kanapy kazała się nauczyć?Kimi pisze:Na pewno? Ja dostałem do koszulki masakrycznie długą instrukcję w kilkudziesięciu językach. Sprawdź może metkę na koszulce - liczba kropek na ikonie żelazka to jego moc, przekreślone znaczy, że nie prasować. Przekreślone kółko w kwadracie oznacza nie prać w pralce, a ewentualna liczba temperaturę prania, przekreślona miska oznacza, że nie prać nawet ręcznie.Wojtek pisze:O dziwo, ja tego nie dostałem, więc jak to dokładnie mam prać?Kimi pisze:Dodatkowo, do koszulki jest dołączona instrukcja prania, bodajże ręcznie w max 40 stopniach i nie prasować.

Btw lepiej kupić za duży pasiak czy odpowiedni rozmiar wyjazdówki? Te niebieskie jednak podobają mi się w opór dzięki tym gwizdom wokół herbu. Ale klasyczny pasiak to jednak klasyka

- Wojtek
- Juventino
No też mam taką długą instrukcję w kilkunastu językach, ale tam nic niema o praniu bo to jest instrukcja naprasowania tarczy scudettoKimi pisze:Na pewno? Ja dostałem do koszulki masakrycznie długą instrukcję w kilkudziesięciu językach. Sprawdź może metkę na koszulce - liczba kropek na ikonie żelazka to jego moc, przekreślone znaczy, że nie prasować. Przekreślone kółko w kwadracie oznacza nie prać w pralce, a ewentualna liczba temperaturę prania, przekreślona miska oznacza, że nie prać nawet ręcznie.Wojtek pisze:O dziwo, ja tego nie dostałem, więc jak to dokładnie mam prać?Kimi pisze:Dodatkowo, do koszulki jest dołączona instrukcja prania, bodajże ręcznie w max 40 stopniach i nie prasować.

Wg mnie lepiej kup wyjazdówkę, bo pasiaka to masz w każdym sezonie, a wyjazdówka to nie zawsze trafi się taka ładna jak w tym sezonie;)Kamex22 pisze:Btw lepiej kupić za duży pasiak czy odpowiedni rozmiar wyjazdówki? Te niebieskie jednak podobają mi się w opór dzięki tym gwizdom wokół herbu. Ale klasyczny pasiak to jednak klasyka
- wloski
- Juventino
Serio żyjesz w przekonaniu, że producent sprzedaje podróbki. Cena jest taka, a nie inna, bo jest koniec sezonu i Nike już nie będzie sponsorem Juventusu. Czekam aż będą w fashion po stówce heh.evmer pisze:Panowie, ktoś tutaj kupował czy orientujcie się czy to oryginał?
http://store.nike.com/pl/pl_pl/pd/2014- ... d-10928031
Cena bardzo kusząca
- Vanquish
- Qualità Juventino
Piąty rok studiów, nowe koszulki z Juvepoland nie zdążyły dojść zanim mi się skończyły ubrania więc musiałem się nauczyć i prać i prasowaćKamex22 pisze:Wiem, że offtop, ale kurde skąd wiesz takie rzeczy? Lasce ubranie rozwaliłeś i pod groźbą głodu i kanapy kazała się nauczyć?)

I racja, multijęzykowy tasiemiec to instrukcja do scudetto.
- Vanquish
- Qualità Juventino
Ręcznie, w 30 stopniach, nie prasuj - sprawdziłem na swojej, MUSISZ mieć metkę po wewnętrznej stronie koszulki wszytą gdzieś z boku.Wojtek pisze:no wayKimi pisze:Kimi pisze:W ostateczności daj mamieona nie zadba odpowiednio o nią
dalej czekam na odpowiedź
- Wojtek
- Juventino
Chłopiee, to gadaj od razu, że to wewnątrz koszulki jest to odnośnie praniaKimi pisze:Ręcznie, w 30 stopniach, nie prasuj - sprawdziłem na swojej, MUSISZ mieć metkę po wewnętrznej stronie koszulki wszytą gdzieś z boku.Wojtek pisze:no wayKimi pisze:
ona nie zadba odpowiednio o nią
dalej czekam na odpowiedź

no nic, dzięki!

- CalcioBoli
- Juventino
To znaczy gdzie dokładnie?wloski pisze:Czekam aż będą w fashion po stówce heh.
- CalcioBoli
- Juventino
Teraz są jakieś aktualne kody rabatowe do nike.com?
- bajbek17
- Juventino
Panowie poszukuję koszulki wyjazdowej czarnej z sezonu 2012/2013 najlepiej z trzema gwiazdkami i Pirlem na plecach. Macie może jakieś strony gdzie coś bym takiego znalazł bo słyszałem, że na tej jest niebezpiecznie.
http://www.shopsoccerkit.com/2012-13-Ni ... 02178.html
http://www.shopsoccerkit.com/2012-13-Ni ... 02178.html