LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- kuba2424
- Juventino
Ależ po co tyle jadu :)jackop pisze:Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! Forza Juve! Storia Di Un Grande Amore!LORDZIE <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!111111oneoneoneLordJuve pisze:Żenujący jesteście.
Przegrywamy n-ty finał, a Wy: "jestem z was dumny." Widzę, że niektórzy już się przyzwyczaili do n-tego miejsca w europejskim szeregu.
Panie Lordzie - a czym ty się różnisz od tych, którzy dziś są dumni ze swojej drużyny za, bądź co bądź, wielkie osiągnięcie? Przecież kibicując Juve ty też się przyzwyczaiłeś do n-tego miejsca w europejskim szeregu. Jeśli byłoby inaczej, pisałbyś na innym forum. Ochłoń trochę, bo bzdury wypisujesz i jednocześnie obrażasz innych.
- Lucas87
- Juventino
Pewne posty w stylu gimbusiarskiej szczujni. Dzięki wielkie za wszystko - raz jeszcze dla Maxa, Gigiego, Alvaro, Carlosa, Arturo, całego zespołu i zarządu. Barca jest najlepsza, ale jak zawsze z pomocą sędziego. Wierzę, że czas zemsty nadejdzie!
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Odchodzi Pirlo, cóż nie ma co się martwić jest Marchisio dziś najlepszy na boisku w Juventusie.
Dzisiaj dobrze Buffon, Bonucci dosłownie klasa światowa i Evra.
1 bramka Barcelony po pierwszej akcji i pressingu (o dziwo) Juve, tak jak bramka 2.
Koniec przygody. Teraz czas na mercato i czekam na kolejną edycję.
Dzisiaj dobrze Buffon, Bonucci dosłownie klasa światowa i Evra.
1 bramka Barcelony po pierwszej akcji i pressingu (o dziwo) Juve, tak jak bramka 2.
Koniec przygody. Teraz czas na mercato i czekam na kolejną edycję.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2015, 23:28 przez -10-, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Juventusem od 1997 roku.
- Robaku
- Juventino
Trzeba spokojnie przeanalizować mecz, znowu nam ta bramka Chorwata ustawiła I połowe. Calkiem jak Bayern w 2013 r. szkoda bardzo szkoda.
Pierwsza połowa do bani. Trzeba dodatkowo zauważyć, że nie mogliśmy nawet dłużej przytrzymać piłki.
Druga połowa odmienieni wyszliśmy i nawet gdyby był karny na Pogbie to puchar byłby nasz,ale nie zasłużyliśmy z przekroju mecz na zwycięstwo.
Pirlo, Pogba i Tevez słabiej niż zwykle. Zwłaszcza można mieć pewne zastrzeżenia do Andrzeja, który trzymał ciśnienie zawsze w takich meczach o taką stawkę.
Evra zaspał w sytuacji z Suarezem i wedlug mnie mógł lepiej zachować się na początku spotkania.
Żal Gigiego, który naprawde wyciągał piękne piłki.
Arturo przeładowany i niestety to tez w pewien sposób mogło zdeterminowac nasz środek pola. Z drugiej strony gdyby Morata miał piłki Ferdka, a Arturo - Perreyry to byśmy ten mecz dociągneli do 2:2.
Szkoda, straconej bramki na 3:1... z drugiej strony kto będzie pamiętał wynik za 2-3 lata.. Poprawiamy się, ale nie możemy spocząc na laurach...
Pierwsza połowa do bani. Trzeba dodatkowo zauważyć, że nie mogliśmy nawet dłużej przytrzymać piłki.
Druga połowa odmienieni wyszliśmy i nawet gdyby był karny na Pogbie to puchar byłby nasz,ale nie zasłużyliśmy z przekroju mecz na zwycięstwo.
Pirlo, Pogba i Tevez słabiej niż zwykle. Zwłaszcza można mieć pewne zastrzeżenia do Andrzeja, który trzymał ciśnienie zawsze w takich meczach o taką stawkę.
Evra zaspał w sytuacji z Suarezem i wedlug mnie mógł lepiej zachować się na początku spotkania.
Żal Gigiego, który naprawde wyciągał piękne piłki.
Arturo przeładowany i niestety to tez w pewien sposób mogło zdeterminowac nasz środek pola. Z drugiej strony gdyby Morata miał piłki Ferdka, a Arturo - Perreyry to byśmy ten mecz dociągneli do 2:2.
Szkoda, straconej bramki na 3:1... z drugiej strony kto będzie pamiętał wynik za 2-3 lata.. Poprawiamy się, ale nie możemy spocząc na laurach...
- Alex96
- Juventino
A co maja sytuacje Juve do bledow sedziego?meda11 pisze:Co Wy macie z tymi sędziami? Mieliśmy bodajże 4 dogodne sytuacje z 17-20 metrów (sam Tevez miał 2 + po 1 Pogba i Marchisio) gdzie powinniśmy albo trafić w światło bramki albo nie wprost w ręce bramkarza (Marchisio). Zostawcie już Turka w spokoju.
- MichałJuve124
- Juventino
Jestem dumny z mojego kochanego JUVE za piękny sezon, za emocje, za wszystko!:-D
Szkoda tego ostatniego gola bo się nie należał
Jakbym widział "szpaka" po meczu to nie wiem co by było
JUVE! JUVE! JUVE!
Szkoda tego ostatniego gola bo się nie należał

Jakbym widział "szpaka" po meczu to nie wiem co by było

JUVE! JUVE! JUVE!

- fala33
- Juventino
Media i kibice skupiają się na czymś innym. I na pewno nie "przerżnęliśmy" tego finału.LordJuve pisze:jackop pisze:Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! Forza Juve! Storia Di Un Grande Amore!
Media (i kibice) skupiają się na tym, że przerżnęliśmy 6 finał LM.
- mat
- Juventino
Brawo za walkę. Mieliśmy grę prawdziwego Juve w tym meczu i gdyby coś wpadło przy 1-1 to pewnie bylibyśmy w niebie.
Teraz trzeba sprytnie i bezboleśnie "odświeżyć" zespół w przerwie letniej, a kto wie, może za rok będzie nam znów dane bić się w finale.
Ave
Teraz trzeba sprytnie i bezboleśnie "odświeżyć" zespół w przerwie letniej, a kto wie, może za rok będzie nam znów dane bić się w finale.
Ave
- Robaku
- Juventino
Powiem tak grubo:
http://forzaitalianfootball.com/2015/06 ... -juventus/
Po tym co mówił ojciec Alvaro kilka dni temu...zaczyna się robić dziwnie. Czyzby podchody pod Zaze, Berardiego, Cavaniego jednak miały sens?
http://forzaitalianfootball.com/2015/06 ... -juventus/
Po tym co mówił ojciec Alvaro kilka dni temu...zaczyna się robić dziwnie. Czyzby podchody pod Zaze, Berardiego, Cavaniego jednak miały sens?
- cerb
- Juventino
Jak dla mnie to zawiodl Tevez, mial kilka okazji a nie zrobil nic,
zero groznych sytuacji, a w pierwszej polowiej w zasadzie chodzil po boisku, zero presingu, zeby wygrac w finale z taka barca to trzeba bylo grac tak jak Atletico Madryt twardo i wkurzac ich i prowokowac a na boisku bylo odwrotnie to oni nas prowokowali. Praktycznie nas nie faulowali, bez zoltych kartek co tylko potwierdza ze czuli soe bardzo pewnie
zero groznych sytuacji, a w pierwszej polowiej w zasadzie chodzil po boisku, zero presingu, zeby wygrac w finale z taka barca to trzeba bylo grac tak jak Atletico Madryt twardo i wkurzac ich i prowokowac a na boisku bylo odwrotnie to oni nas prowokowali. Praktycznie nas nie faulowali, bez zoltych kartek co tylko potwierdza ze czuli soe bardzo pewnie
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
lolwut bramka dla nas padła głównie dzięki Carlosowicerb pisze:Jak dla mnie to zawiodl Tevez, mial kilka okazji a nie zrobil nic,

- rad
- Juventino
[quote="cerb"]Jak dla mnie to zawiodl Tevez, mial kilka okazji a nie zrobil nic,
Mnie też. Występ zupełnie nie na miarę "10", którą nosi na plecach. No i Pirlo. Szacunek dla niego, ale czas odejść i wzmacniać Juve.
Mnie też. Występ zupełnie nie na miarę "10", którą nosi na plecach. No i Pirlo. Szacunek dla niego, ale czas odejść i wzmacniać Juve.
- mnowo
- Qualità Juventino
Rzeczywiście, po tym, co pokazali w tym sezonie, nie wzbudza. Praktycznie wszystkie media trąbiły i trąbią, że "Juventus wrócił", lokalnie kosi co może, w Europie zapędził się aż za daleko zdaniem niektórych, w finale postawił Barcelonie warunki trudniejsze niż Bayern, no faktycznie - żenada. Chyba tylko TVP i Szpakowskiego oglądasz.LordJuve pisze:Juventus ma wzbudzać strach i podziw przede wszystkim wśród innych - bo takie jest jego miejsce i rola, bo tak było w najlepszym okresie dla tego klubu.
Pamiętaj, że dla mediów jeszcze swego czasu byliśmy skorumpowanymi sprzedawczykami. To tak a propos mediów, którymi tak się przejmujesz.