LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- Kamex22
- Juventino
Sędzia irytuje. Szpaq też. Barcelonie wszystko wychodzi, nam nie bardzo. Oby coś strzelili i nic więcej nie stracili....
P.s karnego po ręce Lichego nie było. Przy ciele bez ruchu ręki.
Edit: WIARA DO SAMEGO KOŃCA!!!
P.s karnego po ręce Lichego nie było. Przy ciele bez ruchu ręki.
Edit: WIARA DO SAMEGO KOŃCA!!!
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2015, 21:38 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- grande amore
- Juventino
Mamy jeszcze 45 minut, by co najmniej wyrownac. FORZA JUVE!!!
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2015, 21:38 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Yaro417
- Juventino
Oby w przerwie chłopaki się zmobilizowali i po przerwie wzięli się bardziej za konstruowanie akcji przed bramką Barcy...Wierzę na powtórkę z rewanżu z Realem i odrobienie strat, a potem na przebłysk geniuszu w dogrywce. Będzie dobrze, musi. FORZA JUVE !!!
- mnowo
- Qualità Juventino
Kurde, jak zwykle nie pisałem nic na sędziów, bo uważałem, że to w większości subiektywne opinie, tak tym razem muszę przyznać, że to jest jakaś porażka.
Pierwszy kwadrans to obłędny ostrzał naszej bramki, Buffon wyjął jedną piłę której wręcz nie miał prawa obronić. Później nasi, wydaje się, złapali Barcę za kark, ale to jeszcze za mało. Trzeba za pysk, do ziemi, a później za jaja - pytanie, czy wystarczy nam sprytu i umiejętności, bo o determinację się nie martwię.
Aha, Vidal. Jego ktoś dzisiaj zdejmie z boiska - albo Allegri, albo sędzia.
Pierwszy kwadrans to obłędny ostrzał naszej bramki, Buffon wyjął jedną piłę której wręcz nie miał prawa obronić. Później nasi, wydaje się, złapali Barcę za kark, ale to jeszcze za mało. Trzeba za pysk, do ziemi, a później za jaja - pytanie, czy wystarczy nam sprytu i umiejętności, bo o determinację się nie martwię.
Aha, Vidal. Jego ktoś dzisiaj zdejmie z boiska - albo Allegri, albo sędzia.
- Shadow Marshall
- Juventino
Fajnie by było jakby Max zmienił tego człapiącego parowoza i wpuścił Pereyre bo kiepsko to wygląda.
- PlanetJuve
- Juventino
Nie wygramy w zyciu jak nasza jedyna bronia beda dlugie podania do wysunietego zawodnika.. CO oni robili caly tydzien. TO wyglada smisznie i w dodatku dwie zolte kartki. Gdzie sa jaja, glowa i pomysl.. To jest final! Kibice pokazali w Berlinie czego chca!
- Morgesztern
- Juventino
Szpakowski, sędzia, Vidal -
Arturo to jakiś chory psychicznie buldog...
Ale Buffon? Wielkie brawa.
Nie jest tragicznie, ale chyba jednak Barca.
Nie mniej jednak:
FORZA!

Arturo to jakiś chory psychicznie buldog...
Ale Buffon? Wielkie brawa.
Nie jest tragicznie, ale chyba jednak Barca.

Nie mniej jednak:
FORZA!

- deszczowy
- Juventino
Ujmę to następująco: nie widzę w tym meczu podstaw do ewentualnego triumfu.
- zbysioJuve
- Juventino
Niestety nie jest najlepiej, jednak mamy jeszcze całą drugą połowę. Może role się odwrócą. Jakby co dla mnie też ten Cakir jest irytujący a z tymi kartkami dla Pogby i Vidala to naprawdę przesadził. Do tego ten nie odgwizdany rzut wolny na Pogbie na skraju pola karnego. No cóż w drugiej połowie nie pozostaje nic innego jak doprowadzić do wyrównania.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Który z naszych dotknie te gwiazdeczki to od razu kalosz gwiżdże. W ogóle kto go wybrał na sędziowanie takiego meczu, do okręgówki z nim!
Nie straszymy Barcy, gramy i tyle. Ogólnie słabo to wygląda, nastawiałem się na coś lepszego w naszym wykonaniu po tym nerwowym Barcy początku. Ale od 3 minuty jest lipa. Daliśmy dupy, mam nadzieję że wyjdziemy bardziej ofensywinie trzeba ich przycisnąć, nie mamy nic do stracenia. Są trochę za szybcy dla nas, widać, że nie graliśmy z takim rywalem który gra w ten sposób bez piłki no cóż. Trzeba grać swoje, a niestety dostosowaliśmy się do Barcy zamiast ona do nas. To jest wnerwiające.
I TAK JESTEM DUMNY, ŻE JESTEM JUVENTINO!!!!
Nie straszymy Barcy, gramy i tyle. Ogólnie słabo to wygląda, nastawiałem się na coś lepszego w naszym wykonaniu po tym nerwowym Barcy początku. Ale od 3 minuty jest lipa. Daliśmy dupy, mam nadzieję że wyjdziemy bardziej ofensywinie trzeba ich przycisnąć, nie mamy nic do stracenia. Są trochę za szybcy dla nas, widać, że nie graliśmy z takim rywalem który gra w ten sposób bez piłki no cóż. Trzeba grać swoje, a niestety dostosowaliśmy się do Barcy zamiast ona do nas. To jest wnerwiające.
I TAK JESTEM DUMNY, ŻE JESTEM JUVENTINO!!!!
FORZA JUVE!!!