Wszystko o Milanie
- wagner
- Juventino
Stało się
http://www.acmilan.com.pl/news/OFICJALN ... SANA-12789
Oby to pozwoliło dźwignąć AC Milan. A z drugiej strony gdy czytam nazwisko Bee Taechaubola, to wydaje mi się, że to jakiś fejk
http://www.acmilan.com.pl/news/OFICJALN ... SANA-12789
Oby to pozwoliło dźwignąć AC Milan. A z drugiej strony gdy czytam nazwisko Bee Taechaubola, to wydaje mi się, że to jakiś fejk

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Być może w tym szaleństwie jest metoda... Moim zdaniem dobry trener to połowa sukcesu. Kadra Milanu nie jest taka zła. Na pewno nie jest to 8 czy tam 8 kadra w Serie A. Sinisa to kawał gnoja. Pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wydaje mi się, że nie będzie u niego opcji pozoranctwa. Dwa dosyć spore transfery i Milan może być gotowy na walkę o podium.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
35 baniek?! No to jestem w szoku. Jeszcze zaraz dojdzie do tego gaża Ibry, która pewnie poniżej 6 mln € za rok gry nie zjedzie.Ivory pisze:Galliani przebywający aktualnie w Portugalii najwyraźniej dopiął transfer Jacksona Martineza, 35 mln - bo tyle dokładnie wynosi klauzula. Teraz rusza po Ibrę.
Milan wzmacnia się od przodu.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Ibra+JM w 4312
Muszą zainwestować i tak w środek pola, bo na Muntarim i Essienie nie ma co się opierać w nowym sezonie. No i co z Faraonem? Albo ława, albo trequartista, albo transfer out.

- kawek
- Juventino
Jakos nie chce mi sie wierzyc ze Milan bedzie w stanie utrzymac tych dwoch zawodnikow a przeciez oni musza jeszcze pół składu wymienic a obrone to prawie cała
Jesli Ibra zejdzie do 6 mln nie wierze ze Jackson bedzie mial mniej niz 4 to naprawde sprytnych ksiegowych maja w Mediolanie. Znowu bez pucharów, stadion cały sezon do połowy pusty
Wiadomo ze Taj wszedl i sypnie groszem ale przeciez nawet Inter nie grajacy w pucharach musi przestrzegac FFP czy to tylko oni sa wyjatkiem jako ze zostali juz ukarani za nieprzestrzeganie zasad?
Inna sprawa jest to ze jeszcze 2-3 lata i zostaniemy jedynym włoskim klubem z czołówki
Jesli Ibra zejdzie do 6 mln nie wierze ze Jackson bedzie mial mniej niz 4 to naprawde sprytnych ksiegowych maja w Mediolanie. Znowu bez pucharów, stadion cały sezon do połowy pusty
Wiadomo ze Taj wszedl i sypnie groszem ale przeciez nawet Inter nie grajacy w pucharach musi przestrzegac FFP czy to tylko oni sa wyjatkiem jako ze zostali juz ukarani za nieprzestrzeganie zasad?
Inna sprawa jest to ze jeszcze 2-3 lata i zostaniemy jedynym włoskim klubem z czołówki
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 206 razy
Jeśli to prawda i Milan pozyska tych dwóch zawodników to będzie potężne wzmocnienie...JM to genialny napastnik...zawsze chciałem go w Juve choć osobiście wolę Cavaniego...Ibra to Ibra...potrafi zrobić coś z niczego !

- Il Fenomeno
- Juventino
Zanim Eder (i jeszcze za Gabbiadiniego) się połamał to Sampdoria grała 4-3-3, więc nie jestem przekonany o tym, że Milan ma grać 4-3-1-2.Mehehehe pisze:Ibra+JM w 4312[...] No i co z Faraonem? Albo ława, albo trequartista, albo transfer out.
I nie będą, bo jednego już oficjalnie nie ma w Milanie, a drugiego nie będzie lada dzień.Mehehehe pisze:Muszą zainwestować i tak w środek pola, bo na Muntarim i Essienie nie ma co się opierać w nowym sezonie.
A w Matrineza i Ibrę jakoś nie wierzę.

- Dizzee
- Interista
Martinez to będzie flop okienka, coś a'la Doumbia w Romia. 35 milionów za napastnika, który ma już 29 lat, a wygląda na 35(przypomina mi się afera z wiekiem Falcao), całą kariere spędził w ogórkowych ligach, gdzie nie zachwycał statystykami (15+ bramek w Portugalii to strzela byle Eder czy Liedson co sezon) i właściwie dopiero w tym sezonie błysnął w LM.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
... strzelając 4 z ośmiu bramek Szachtarowi i Bate, zaś dwie bramki w już rozstrzygniętych meczach z Barceloną. Zgadzam się, to będzie lipa (w tym sensie, że nikogo nie powali na kolana).Dizzee pisze:Martinez to będzie flop okienka, coś a'la Doumbia w Romia. 35 milionów za napastnika, który ma już 29 lat, a wygląda na 35(przypomina mi się afera z wiekiem Falcao), całą kariere spędził w ogórkowych ligach, gdzie nie zachwycał statystykami (15+ bramek w Portugalii to strzela byle Eder czy Liedson co sezon) i właściwie dopiero w tym sezonie błysnął w LM.
- sebatiaen
- Juventino
Kibice Milanu podjarani.
W sumie wygląda super Martinez-Zlatan ale przecież oni mają po 30 lat.
Oby nasi zastąpili godnie Teveza.
Jeżeli ten odejdzie to nie jakieś Mandzukicie a konkretne wzmocnienia.
Oby nasi zastąpili godnie Teveza.
Jeżeli ten odejdzie to nie jakieś Mandzukicie a konkretne wzmocnienia.
- Alex96
- Juventino
Pomijając fakt, ze Martinez ma 28 to co oznacza argument, ze ktos ma po 30 lat? A jaka byla srednia wieku naszych zawodników w finale?sebatiaen pisze:Kibice Milanu podjarani.
- sebatiaen
- Juventino
Martinez ma 29 i lada moment 30
Zlatan jakieś 33/34
Oni dadzą za nich obu około 50 mln euro a my daliśmy jakieś 10 za Lorka i Teveza, ty naprawdę różnicy nie widzisz?
Na papierze wygląda super ale jak dla mnie ryzyko, gaża tej dwójki kosmos
Zlatan jakieś 33/34
Oni dadzą za nich obu około 50 mln euro a my daliśmy jakieś 10 za Lorka i Teveza, ty naprawdę różnicy nie widzisz?
Na papierze wygląda super ale jak dla mnie ryzyko, gaża tej dwójki kosmos