LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Co niby wskazuje,że to Ogbonna wyjdzie w 11? Przecież Barzagli normalnie trenował i chyba nie ma problemów ze zdrowiem a to byłaby jedyna opcja żeby grał Angelo.Cabrini_idol pisze:Najgorsze jest to, że to Ogbonna wyjdzie w podstawie, dlaczego w ogóle sądzicie, że Barzagli ? Nic na to nie wskazuje.
Oczywiście wolę Barzagliego, bo jest inteligentniejszy, szybszy i lepiej czyta grę.
- Cabrini_idol
- Juventino
Bo Allegri nie raz pokazywał, że preferuję zawodników w pełnej formie i przygotowaniu fizycznym.
Barzagli pauzował ponad pół sezonu, zagrał kilka niepełnych meczy i znowu złapał lekka kontuzję, gdzie Ogbonna jest przygotowany i sprawny w 100%, Barazagli takiej pewności nie ma. Dlatego jestem przekonany, że wyjdzie Ogbonna, co niestety nie jest dobra wiadomością.
Barzagli pauzował ponad pół sezonu, zagrał kilka niepełnych meczy i znowu złapał lekka kontuzję, gdzie Ogbonna jest przygotowany i sprawny w 100%, Barazagli takiej pewności nie ma. Dlatego jestem przekonany, że wyjdzie Ogbonna, co niestety nie jest dobra wiadomością.

- grande amore
- Juventino
Pamietam to biadolenie na godzine przed pierwszym meczem z Realem, gdy w podstawie mial wyjsc Sturaro. Sami dzis wiecie, ze mu zawdzieczamy obrone meczu :twisted: Ufam Allegriemu. Zna lepiej swoich zawodnikow niz ja, zna sie na trenerskim fachu lepiej niz ja, wiec powinien wiedziec co robi. I jesli w pierwszej 11-stce finalu LM znajdzie sie miejsce dla Ogbonny, zamiast dla Barzagliego (lub odwrotnie), to znaczy, ze istnieje ku temu jakis powod.
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2015, 17:10 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Prokson
- Juventino
+1wagner pisze:Wyjdziemy formacją Evra - Bonucci - Barzagli - Lichtsteiner. Nie ma dyskusji nawet.
Chodzą głosy że na trzepaku z kolegamiA ogarnia ktoś czy Barza grywał już z lewej strony w 4-osobowym bloku obrony?

- wagner
- Juventino
Tak na szybko:Poprostu pisze:A ogarnia ktoś czy Barza grywał już z lewej strony w 4-osobowym bloku obrony?
http://www.transfermarkt.pl/spielberich ... ht/2478942
http://www.transfermarkt.pl/spielberich ... ht/2478922
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
@Cabrini - absolutnie sie z Toba nie zgadzam. Zagra Barzagli i to jest pewne.
Rzeczywiscie Chiellini ma sklonnosc do robienia prostych bledow. Czesto karne sa dyktowane po jego interwencjach. Barzagli jest na pewno szybszy i bardziej zwrotny.
Numery 3 i 30 to liczby, ktore sie czesto powtarzaja w kontekscie tego finalu. 3 bohaterow z Berlina, 3 ostatnie przegrane przez nas finaly LM, 3 ostatnie wygrane przez nich, to jest rok 33 Scudetto, ktory moze nam przyniesc 3. puchar. 3 to numer Chielliniego, jego kontuzja przytrafila sie na 3 dni przed finalem, 3.06. Tevez zdobyl w sezonie 29 bramek, oczekuje na gola nr 30. 30 rocznica Heysel. Ten puchar LM bylby naszym 3.
Rzeczywiscie Chiellini ma sklonnosc do robienia prostych bledow. Czesto karne sa dyktowane po jego interwencjach. Barzagli jest na pewno szybszy i bardziej zwrotny.
Numery 3 i 30 to liczby, ktore sie czesto powtarzaja w kontekscie tego finalu. 3 bohaterow z Berlina, 3 ostatnie przegrane przez nas finaly LM, 3 ostatnie wygrane przez nich, to jest rok 33 Scudetto, ktory moze nam przyniesc 3. puchar. 3 to numer Chielliniego, jego kontuzja przytrafila sie na 3 dni przed finalem, 3.06. Tevez zdobyl w sezonie 29 bramek, oczekuje na gola nr 30. 30 rocznica Heysel. Ten puchar LM bylby naszym 3.
- trayor
- Juventino
Barzagli jeśli tylko jest zdrowy i gotowy w 100% zapewni nam odpowiednią jakość. Na początku sezonu kiedy to nie było Barzagliego a Chiellini także miał kontuzję Ogbonna był najlepszym obrońcą Juve. Był nie do przejścia i odegrał dużą rolę w świetnym starcie sezonu i tym, że długo zachowywaliśmy czyste konto w Serie A. Wierzę, że który by nie wyszedł to da sobie radę.
- juvemaroko
- Juventino
Panowie spokojnie do soboty moze kogos z ataku Barcelony zlapac kontuzja.
:C
Tak na serio to moze dzieki tej kontuzji nasza obrona swietnie zagra.
Badzmy dobrej mysli.
:C

Tak na serio to moze dzieki tej kontuzji nasza obrona swietnie zagra.
Badzmy dobrej mysli.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A ja uważam, że wyjdzie Barzagli, ponieważ zdążył już podreperować formę fizyczną, a w defensywie jest po prostu profesorem.Cabrini_idol pisze:Bo Allegri nie raz pokazywał, że preferuję zawodników w pełnej formie i przygotowaniu fizycznym.
Pirlo też leczył kontuzję i praktycznie z buta wjechał do 1 składu.
Co mistrz to mistrz.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Brak Chiellini'ego = spadek szans na babola w obronie o 50%, został tylko Pirlo.
Im więcej w necie tekstów na temat tego meczu, wypowiedzi i przede wszystkim komentarzy 'kibiców' Barcy, tym bardziej się stresuję. I chyba zaczynam się przejmować tymi 'wybitnymi' komentarzami. Wiem, że nasi nie wypuszczą takiej okazji, skoro 12 lat na to czekali (zwłaszcza Gigi), to kolejna szansa wcale nie musi być w przyszłym roku (ani też za 12 lat). Wierzę w naszych, wierzę w umiejętności Alvaro (który już może się normalnie cieszyć z bramek) i Carlitosa, wierzę w to, że Pirlo zagra jak w 2012 oraz w to, że Gigi pozostanie bramkarzem, któremu Messi nic nie strzelił.
Barza+Bonuc w obronie =
Los nam sprzyja.
Im więcej w necie tekstów na temat tego meczu, wypowiedzi i przede wszystkim komentarzy 'kibiców' Barcy, tym bardziej się stresuję. I chyba zaczynam się przejmować tymi 'wybitnymi' komentarzami. Wiem, że nasi nie wypuszczą takiej okazji, skoro 12 lat na to czekali (zwłaszcza Gigi), to kolejna szansa wcale nie musi być w przyszłym roku (ani też za 12 lat). Wierzę w naszych, wierzę w umiejętności Alvaro (który już może się normalnie cieszyć z bramek) i Carlitosa, wierzę w to, że Pirlo zagra jak w 2012 oraz w to, że Gigi pozostanie bramkarzem, któremu Messi nic nie strzelił.
Barza+Bonuc w obronie =

Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2015, 18:33 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Taa Barzagli jest profesorem, ale w Serie A, moim zdaniem jest za wolny na Barcę. Tylko kto za niego? Ogbonna wydaje się, że zatracił gdzieś pewność siebie z Torino gdzie był przecież kapitanem tu jakiś jest bez charakteru także wystawienie go do pary z Bonuccim skończyłoby się katastrofą. Nie ma rady, niestety trzeba zagrać dwójką stoperów Barzagli-Bonucci i oczywiście bez Pirlo od pierwszych minut, za niego ktoś kto wspierałby stoperów na przykład Sturaro czy nawet Padoinmateelv pisze:A ja uważam, że wyjdzie Barzagli, ponieważ zdążył już podreperować formę fizyczną, a w defensywie jest po prostu profesorem.Cabrini_idol pisze:Bo Allegri nie raz pokazywał, że preferuję zawodników w pełnej formie i przygotowaniu fizycznym.
Pirlo też leczył kontuzję i praktycznie z buta wjechał do 1 składu.
Co mistrz to mistrz.
Jak pech to pech

FORZA JUVE!!!
- Swider10
- Juventino
Mówcie co chcecie, ale kontuzja Chielliniego w takim meczu to DUŻE osłabienie ... 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"