WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- syczu
- Juventino
Dla osób bez transportu, ciekawa opcja z Wrocka do Berlina, trochę wczesna pora, ale za to w dobrych pieniądzach 
https://www.blablacar.pl/podroz-wroclaw ... -168300678

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- blk01
- Juventino
Mo zależy na czasie wiec pociagi odpadają, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trudno.
Poświece się i zostanę w NoStresie bo tam nie przegrywamy
Kto we Wrocku zostaje oprócz Premiera? Będziemy mieli z kim ogladać?
Poświece się i zostanę w NoStresie bo tam nie przegrywamy

Kto we Wrocku zostaje oprócz Premiera? Będziemy mieli z kim ogladać?
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Greger
- Juventino
To chyba Jarecki jedzie! :rotfl:syczu pisze:Dla osób bez transportu, ciekawa opcja z Wrocka do Berlina, trochę wczesna pora, ale za to w dobrych pieniądzach

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Myślałem, że śmiechem padnę jak to przeczytałem. Jeszcze mapę sprawdziłem - toż to spod granicy MołdawskiejGreger pisze:To chyba Jarecki jedzie! :rotfl:syczu pisze:Dla osób bez transportu, ciekawa opcja z Wrocka do Berlina, trochę wczesna pora, ale za to w dobrych pieniądzach
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- hazet
- Juventino
Finał Ligi Mistrzów z Juventusem w roli głównej jest świętem, chciałbym poczuć atmosferę tego święta z innymi kibicami:)
Tak więc chciałbym się dołączyć do jakieś grupki kibiców.
Z tego co widzę na forum Wrocławianie idą do No Stresu, czy to jest na Bogusławskiego 19 ? Spotykamy się tam o 20 ?
Jadę samochodem z Wałbrzycha, jeżeli ktoś chciałby się zabrać po drodze to chętnie podrzucę
No i czy w okolicy pubu jest możliwość postawienia samochodu czy trzeba go zostawić gdzieś dalej ?
Z tego co widzę na forum Wrocławianie idą do No Stresu, czy to jest na Bogusławskiego 19 ? Spotykamy się tam o 20 ?
Jadę samochodem z Wałbrzycha, jeżeli ktoś chciałby się zabrać po drodze to chętnie podrzucę

- daniel85
- Juventino
Tak to jest Bogusławskiego 19 zresztą jest duża zielona strzałka No Stres. Wbijaj o 20. Forza Juve!hazet pisze:Finał Ligi Mistrzów z Juventusem w roli głównej jest świętem, chciałbym poczuć atmosferę tego święta z innymi kibicami:)
Jadę samochodem z Wałbrzycha, jeżeli ktoś chciałby się zabrać po drodze to chętnie podrzucęNo i czy w okolicy pubu jest możliwość postawienia samochodu czy trzeba go zostawić gdzieś dalej ?
- syczu
- Juventino
Auto najlepiej zaparkować przy starym placu Zielińskiego, po drugiej stronie skrzyżowania, bo ta droga jest jednokierunkowa i wjechać do niej można tylko jadąc od rynku.
A tak, kawałek dalej (kwestia 150-200 metrów) powinno być dużo miejsca, a i tak jak Greger mówi, spiny o latające kufle nie będzie
W tym sezonie mało co lata, bo wszystko wygrywamy 
A tak, kawałek dalej (kwestia 150-200 metrów) powinno być dużo miejsca, a i tak jak Greger mówi, spiny o latające kufle nie będzie

- Greger
- Juventino
O której mistrzu będziesz w Berlinie?syczu pisze:Auto najlepiej zaparkować przy starym placu Zielińskiego, po drugiej stronie skrzyżowania, bo ta droga jest jednokierunkowa i wjechać do niej można tylko jadąc od rynku.
A tak, kawałek dalej (kwestia 150-200 metrów) powinno być dużo miejsca, a i tak jak Greger mówi, spiny o latające kufle nie będzieW tym sezonie mało co lata, bo wszystko wygrywamy

- syczu
- Juventino
Ponoć koło 7 rano z Bielan ma mnie i jeszcze 2 osoby zawinąć autobus jadący z Krakowa. Także pewnie jakoś koło 11 będę na miejscu.
Ile Was tam łącznie osób rusza razem, bo jak coś wcześnie się trafi, to żebym wiedział dla ilu osób ogarniać miejsce
Ile Was tam łącznie osób rusza razem, bo jak coś wcześnie się trafi, to żebym wiedział dla ilu osób ogarniać miejsce

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dolicz też mnie i 3 osoby ze mną.syczu pisze:Ponoć koło 7 rano z Bielan ma mnie i jeszcze 2 osoby zawinąć autobus jadący z Krakowa. Także pewnie jakoś koło 11 będę na miejscu.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- syczu
- Juventino
Na spokojnie we Wrocławiu chyba.
Mam już jeden prestiżowy zakład o to samo, ale o 0.7 Jacka Danielsa z Barceloniarzem, także jak popłynę to na grubo od razu i lepiej na polskiej ziemi
Co nie przeszkadza w żaden sposób do wzięcia ze sobą flaszki na cały dzień w Berlinie
Mam już jeden prestiżowy zakład o to samo, ale o 0.7 Jacka Danielsa z Barceloniarzem, także jak popłynę to na grubo od razu i lepiej na polskiej ziemi

Co nie przeszkadza w żaden sposób do wzięcia ze sobą flaszki na cały dzień w Berlinie