WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Berlina.Greger pisze:Mówisz w kontekście Wrocławia, czy Berlina?Push3k pisze:Ludzie macie jakieś plany, co do tego, gdzie się zbieramy i oglądamy?
Was porypało. Idźcie do No Stresu. Premier zostaje to rezerwacje zrobi.Sossar pisze:Jeśli chodzi o wro to jak ktoś się wybiera do multi w pasażu to można walnąć jakieś piwko przed czy po :-)Push3k pisze:Ludzie macie jakieś plany, co do tego, gdzie się zbieramy i oglądamy?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Sossar
- Juventino
'Was porypało. Idźcie do No Stresu. Premier zostaje to rezerwacje zrobi'
Każdy mówi idź tam idź tam, a nikt nie podaje konkretów. Dlaczego tak doradzacie pub kosztem kina? Nigdy nie byłem ani na takim meczu w pubie ani kinie, wiec pytam
Każdy mówi idź tam idź tam, a nikt nie podaje konkretów. Dlaczego tak doradzacie pub kosztem kina? Nigdy nie byłem ani na takim meczu w pubie ani kinie, wiec pytam
- Push3k
- Juventino
Bo w kinie będziesz miał gimbe od barcy, a w zaprzyjaźnionym pubie będą swoi, będzie atmosfera, piwo itp, no i możesz złapać kontakt na następne mecze. Tylko szkoda, że sporo z nas będzie akurat w Berlinie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Greger
- Juventino
Nie mówiąc już o takich miłych akcentach jak kolejka od właściciela lokalu dla juventinich po półfinale z RealemPush3k pisze:Bo w kinie będziesz miał gimbe od barcy, a w zaprzyjaźnionym pubie będą swoi, będzie atmosfera, piwo itp, no i możesz złapać kontakt na następne mecze. Tylko szkoda, że sporo z nas będzie akurat w Berlinie.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja Panowie niestety odpadam... W ostatnim momencie wypadła opcja z dojazdem... Chyba, że macie jakieś miejsca w aucie (dokładniej mówiąc 2) - ci, którzy jadą z Wrocka.
:płaczę:
:płaczę:
- Pissu
- Juventino
Gdzie się zbieramy, gdzie oglądamy. Hmmm. Gdzie się zbieramy to wiemy, na dworcu w sobotę rano
A gdzie oglądamy? To już wielka niewiadoma, przyjeżdzamy i czegoś szukamy.
Co do meczu w sobotę we Wrocławiu: kto jest z Wrocławia to niech uderza śmiało do No Stresu, na godzinę 20. Premier zrobi rezerwacje, im was będzie więcej tym lepiej.

Co do meczu w sobotę we Wrocławiu: kto jest z Wrocławia to niech uderza śmiało do No Stresu, na godzinę 20. Premier zrobi rezerwacje, im was będzie więcej tym lepiej.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jeśli będzie dojazd to nie powinno być problemu z oglądaniem - w temacie Wyjazd do Berlina jest kilka osób, które prężnie działają w tym temacie i prawdopodobnie udałoby się ze sporym wyprzedzeniem zrobić nawet jakąś rezerwację. Okazuje się, że na miejscu jest kilka wartych uwagi miejscówek, w których byłoby miejsce i rzecz jasna możliwość obejrzenia spotkania.Pissu pisze:Gdzie się zbieramy, gdzie oglądamy. Hmmm. Gdzie się zbieramy to wiemy, na dworcu w sobotę ranoA gdzie oglądamy? To już wielka niewiadoma, przyjeżdzamy i czegoś szukamy.
Jakimi połączeniami jedziecie, w ilu, o której godzinie?
- blk01
- Juventino
No sory wielkie
Auto mi siadło jak wracałem do Świeradowa, prosto z holowania poszło na warsztat, chłopaki się nie wyrobia bo we czwartek świeto i mechanicy robia sobie długi weekend...a do środy części nie przyjdą. Pociagiem nei jadę bo w poneidziałek mam egzamin i musze w niedziele od rana już się wziąć ostro do roboty...
Będę w NoStressie

Będę w NoStressie
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- syczu
- Juventino
Ja w końcu jadę autobusem jadącym z ekipą z Krakowa i do niego się podłączam.
Koło 7 rano start, powrót o 4 jakoś.
Będziemy w kontakcie Greger i reszta, bo dobrze by było, żebyśmy się zebrali razem, w jedno miejsce i odpowiednio wcześniej na porządną trzodę
Koło 7 rano start, powrót o 4 jakoś.
Będziemy w kontakcie Greger i reszta, bo dobrze by było, żebyśmy się zebrali razem, w jedno miejsce i odpowiednio wcześniej na porządną trzodę

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Push3k
- Juventino
Złapałem transport z kimś z Krakowa, na ostatnią chwilę, bo mi jeden znajomy ostatnie miejsce zarezerwował. Wracam do gry. Greger, ja was będę szukał, to numery mamy i też jesteśmy w kontakcie.
Gajowy, spróbuj tam jeszcze pytać, może ktoś ma gdzieś miejsce. Jest grupa na fb: wyjazd na mecz Juve, może tam kogoś znajdziesz.
Gajowy, spróbuj tam jeszcze pytać, może ktoś ma gdzieś miejsce. Jest grupa na fb: wyjazd na mecz Juve, może tam kogoś znajdziesz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy