Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zapewniano mnie, że nie, zresztą rzeczywiście dobrze i profesjonalnie to wygląda.mnowo pisze: A to nie jest jakiś dobry fotomontaż? (nie zarzucam, pytam bo może to jakiś fan art).
Generalnie koszulka wygląda przednio i mimo tych zygzaków trzeba będzie to nabyć, zwłaszcza że pojawią się nowe elementy.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
mrozzi pisze:Generalnie koszulka wygląda przednio i mimo tych zygzaków trzeba będzie to nabyć, zwłaszcza że pojawią się nowe elementy.

Oby dali możliwość kupna wersji z długim rękawem

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Don Paolo, musiałeś zapytać?
Mam nadzieję, że to kiepski żart. Nie mam nic przeciwko różowi a'la Palermo, ale to coś to przegięcie. Okropne, jeszcze żeby chociaż ten jeep był inny... o fuuuuj.

Mam nadzieję, że to kiepski żart. Nie mam nic przeciwko różowi a'la Palermo, ale to coś to przegięcie. Okropne, jeszcze żeby chociaż ten jeep był inny... o fuuuuj.
- wagner
- Juventino
Byłem przygotowany na róż. Były czarne, żółte i niebieskie. Odświeżamy pamięć i powracam do różowego z sezonu 2011/2012gawron pisze:Don Paolo pisze:A wyjazdówki? Są jakieś nowe przecieki?![]()

- namelessKING
- Juventino
Też jestem zdecydowanie za różem "palermowskim", niż "madryckim", ale nasza domówka mimo czarnych pasów, jest bardzo jasna, z białymi plecami. Wydaje mi się, że dorobienie do tego jasnej wyjazdówki skazałoby nas na często granie trzecim kompletem. Stawiam, że 3 komplet na następny sezon (jeśli ten róż nie jest trzecim kompletem) będzie rewelacyjny.
- 15Kowal
- Juventino
Myślę, że jest to koszulka wyprodukowana na podstawie przecieków, które się pojawiły. Oryginał będzie bardziej dopracowany.
SJ na facebooku wczoraj opublikowało to zdjęcie:

Odwrócony herb
Wersja, która wyciekał jakiś czas temu przewidywała ciemny pas przez całą szerokość koszulki i tak mam nadzieję będzie.
SJ na facebooku wczoraj opublikowało to zdjęcie:

Odwrócony herb

Wersja, która wyciekał jakiś czas temu przewidywała ciemny pas przez całą szerokość koszulki i tak mam nadzieję będzie.
- MoreLL_FTL
- Juventino
@up w zeszłym sezonie tak było 8)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
A narzekaliśmy na Nike
Ani domówka, anie wyjazdówka mi się nie podobają. Miejmy nadzieję, że pierwsze koty, za płoty i w przyszłości będzie lepiej. Pewnie w realu i tak będzie lepiej niż na zdjęciach.

- mrozzi
- Juventino
Z tym różowym badziewiem to tak serio?
Przypomina mi się zdjęcie Pirlo w koszulce Hallo Kitty. Są gusta i guściki, ale jeśli trykot przejdzie w takim różu, takiej postaci, to w Adidasie pracuje/ą pajac/pajace.
Pozostaje mieć nadzieje, że powrócimy do łososiowego, stonowanego różu (jak niegdyś z Nike), a nie tego Barbie Style, bo to potwarz dla takiego klubu jak nasz.

- mrozzi
- Juventino
Zgadzałoby się, bo dokładnie takie były przecieki. Mi się podobają. Stonowane + te złote dodatki = dobra koszulka, a jeszcze lepiej będą rzecz jasna wyglądały z herbem Scudetto oraz tarczą i srebrną gwiazdką.15Kowal pisze:...
Coś takiego znalazłem na juvemania.it i praktycznie pokrywa się z tym, nad czym tak ubolewaliśmy, choć róż w o niebo lepszym odcieniu i w takim przypadku wyglądałoby to całkiem nieźle (Jeep na czarnym tle wyglądałby dużo lepiej moim zdaniem).