Wzmocnienia Wisły Kraków

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2004, 11:18

Wisła obecnie to zdecydowanie najpoważniejszy kandydat do Mistrzostwa.Nawet Groclin nie poczynił tak znaczących wzmocnień jak Wislacy.Teraz lepiej powinna wyglądac defensywa Wisły;w końcu do klubu przyszli reprezentanci Polski Kłos,Kukiełka i były reprezentant młodzierzowki Jacek Kowalczyk.Dużym wzmocnieniem będzie także wychowanek Pogoni Radosław Majdan,ktory w końcu zakończył tułaczke po przeciętnych klubach Europejskich.Jedyny problem Wisły to według mnie atak..Po odejściu Dubickiego do Górnika Łęczna i Pawła Brożka do Katowic zostało praktycznie dwoch niminalnych napastników:Żurawski i Franek.W ataku ewentualnie może grac Gorawski,ale to i tak troche mało.
Według mnie skład Wisły będzie wyglądał mniej wiecej tak:
Majdan-Baszczyński,Kłos(Kowalczyk),Głowacki,Stolarczyk-Uche(Gorawski),Kukiełka(Strąk),Szymkowiak,Brożek-Żurawski,Frankowski(Gorawski).

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 16:06

UlTrAs pisze:
djjuve pisze:Wisle to nic nie da bo mistrzem i tak bedzie Legia :D wiec nie wiem po co ci z Wisly wydaja pieniadze tym bardziej ze kupuja odrzuconych np:Majdan
Mistrzem Legia!!!
człowieku zajdź na ziemie.... Legia po tym sezonie będzie najwyżej na 3 lub 4 miejscu...
Hahaha!!!!Kto tu powinien zejsc na ziemie.Przypominasz sobie moze taki mecz w poprzedniej rundzie przy ulicy Lazienkowskiej Legia-Wisla??? :D A moze wynik znasz 4-1!!!!!!! :D Nie ma druzyny ktora bylaby w stanie pokonac tak grajaca Legie.To ze odszedl Stanko jest jedynym oslabieniem ale i bez niego tytul mistrzowski powedruje na Lazienkowska!!!Wiec zbytnio nie nastawiajcie sie na transfery Wisly bo tam poza Zurawski nie ma kto bramek strzelac :D :D :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 16:08

fighter_juve pisze:
UlTrAs pisze:
djjuve pisze:Wisle to nic nie da bo mistrzem i tak bedzie Legia :D wiec nie wiem po co ci z Wisly wydaja pieniadze tym bardziej ze kupuja odrzuconych np:Majdan
Mistrzem Legia!!!
człowieku zajdź na ziemie.... Legia po tym sezonie będzie najwyżej na 3 lub 4 miejscu...
ma racje, ty chyba jeszcze nie zrealizowales ze Wisla juz jest mistrzem, i nikt im to nie wezmie.
Nie wiem o co ci chodzilo bo nie moge rozszyfrowac tego co napisales!!!
Legia-Wisla 4:1!!! :D :D :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ