Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- bajbek17
- Juventino
Nie, nie tam wpisujesz 1 i jedna sztuka dla Ciebielordmari pisze:Nie wiem jakiej są jakości, ale na pewno dzięki Tobie kupię to cudowne żółte polo
Dzięki gościu!
Forza Juve!
EDIT: Tylko martwi mnie fakt, że przy każdym rozmiarze dostępność jest równa 0.

Coś za tanio jak dla mnie, ale chyba się też skuszę.
- CalcioBoli
- Juventino
Witam
Od przyszłego sezonu wchodzi Adidas. W takim razie, do kiedy można będzie kupić koszulkę Juve na nike.com lub juvestore.com?
Od przyszłego sezonu wchodzi Adidas. W takim razie, do kiedy można będzie kupić koszulkę Juve na nike.com lub juvestore.com?
- wloski
- Juventino
Śmieszna odpowiedź szczególnie, że wszystkie koszulki kupione w sklepach Nike oraz w nike.com miało herb, a osoba odpowiadająca po prostu pewnie nie ma wiedzy, bo przecież... pod swoimi skrzydłami mają wiele innych drużyn, ale tylko jedna z nich ma tarczę za mistrzostwo. Pewnie jego wiedza jest tak uboga, że nie wie, że chodzi o mistrza Serie A. W przyszłości nie może zmienić skład zestawu szczególnie, że my przechodzimy pod skrzydła adidasa. W zestawie na pewno jest tarcza, jeśli przysługuje ona danemu klubowi na dany sezon (a tak jest w naszym przypadku) to ta tarcza jest, zamawiaj.Wojtek pisze:A jednak:mrozzi pisze:Szczerze jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, by herbu Scudetto nie dodawali (oczywiście w sezonach, w których byliśmy mistrzami...). Sam swego czasu kupowałem swoje w sklepach Nike i tarcza znajdowała się na zawieszce razem z metką, więc raczej na pewno ją dostaniesz. Oczywiście warto zapytać drogą mailową, ale to formalność.Wojtek pisze: Czyli możliwe, że na nike.com dostanę tą tarczę wraz z koszulką?Witaj Wojciechu,
Cieszy nas Twoje zainteresowanie produktami naszej marki.
Sprawdziem i niestety herb Scudetto nie jest częścią zestawu. Zgłosiłem do centrali Twoje pytanie, możesz w przyszłosci skład zestawu ulegnie zmianie.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, z przyjemnością na nie odpowiem.
Pozdrawiam,
Patryk
Nike.com
- CalcioBoli
- Juventino
Czym różni się koszulka z nike.com od tej z juvestore.com?
- dp10
- Juventino
Można się jeszcze dopisać do grupy chętnych na koszulki? Czy już temat zamówienia jest zamknięty?szczypek pisze:Liczyłeś może jak mniej więcej wyjdzie nam to przy większej liczbie chętnych?kratom pisze:Koszt dostarczenia z juvestore podskoczył do 23 euro...
- CalcioBoli
- Juventino
Również chciałbym zamówić koszulkę z juvestore.com. W jaki sposób chcecie to zorganizować?dp10 pisze:Można się jeszcze dopisać do grupy chętnych na koszulki? Czy już temat zamówienia jest zamknięty?szczypek pisze:Liczyłeś może jak mniej więcej wyjdzie nam to przy większej liczbie chętnych?kratom pisze:Koszt dostarczenia z juvestore podskoczył do 23 euro...
- wloski
- Juventino
Pisze Ci na przestrzeni ostatnich paru stron. Tym, że herb na Juvestore jest przyprasowany już do koszulki, na Nike nie. Na Nike taniej wychodzi wysyłka do PL.CalcioBoli pisze:Czym różni się koszulka z nike.com od tej z juvestore.com?
- CalcioBoli
- Juventino
Dzięki. Po napisaniu posta znalazłem. Dopiero uczę się tego forum.
- bendzamin
- Redaktor
Nie ma w tym nic dziwnego, nieraz zamawiałem coś ze sklepów zagranicznych i zawsze płaciłem kartą. Przelew może iść parę dni, pewnie przyszłoby Ci za niego dodatkowo zapłacić bankowi - kartą zapłacisz za darmo i wszystko będzie załatwione w ciągu 30 sekund.Wojtek pisze:Panowie co jest z tymi zamówieniami na nikestore? Chcę wreszcie zamówić sobie koszulkę a tu lipa bo nie mogę wybrać przelewu bankowego...
- Wojtek
- Juventino
aha, tylko co zrobic w przypadku jesli nie posiadam karty?bendzamin pisze:Nie ma w tym nic dziwnego, nieraz zamawiałem coś ze sklepów zagranicznych i zawsze płaciłem kartą. Przelew może iść parę dni, pewnie przyszłoby Ci za niego dodatkowo zapłacić bankowi - kartą zapłacisz za darmo i wszystko będzie załatwione w ciągu 30 sekund.Wojtek pisze:Panowie co jest z tymi zamówieniami na nikestore? Chcę wreszcie zamówić sobie koszulkę a tu lipa bo nie mogę wybrać przelewu bankowego...

- CalcioBoli
- Juventino
Nie ma innej możliwości. Tylko karta. W Aliorze albo w mBanku karta kredytowa jest za darmo (cała reszta też za 0 zł).