Mercato (Lato 2015)
- sebatiaen
- Juventino
Podobno za 35 mln euro.
Dla mnie to trochę taka ściema chociaż z drugiej strony Pereyra gra bardzo dobrze w destrukcji i dużo bardziej pasuje do taktyki Maxa.
Jeżeli przyjdzie Khedira to i tak myślę że Pereyra i Khedira całościowo dadzą nam w sezonie więcej od Vidala.
Może on już rok temu chciał odejść i umówił się na jeszcze jeden rok?
Jak tak to bez łaski ale naprawdę by to zabolało po tych znakach serca po bramkach skierowanych w stronę kibiców Juve, wyszedłby na niezłego pustaka gdyby rzeczywiście sam chciał odejść.
Dla mnie to trochę taka ściema chociaż z drugiej strony Pereyra gra bardzo dobrze w destrukcji i dużo bardziej pasuje do taktyki Maxa.
Jeżeli przyjdzie Khedira to i tak myślę że Pereyra i Khedira całościowo dadzą nam w sezonie więcej od Vidala.
Może on już rok temu chciał odejść i umówił się na jeszcze jeden rok?
Jak tak to bez łaski ale naprawdę by to zabolało po tych znakach serca po bramkach skierowanych w stronę kibiców Juve, wyszedłby na niezłego pustaka gdyby rzeczywiście sam chciał odejść.
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
nie ma szans żeby to się ziściło
- Filippo911
- Juventino
nie klei się tu kilka rzeczy:
1) rok temu nie odszedł za +/- 50 mln a teraz miałby odejść za 35?
2) miał by odejść z finalisty LM, klubu - hegemona we Włoszech do "zawsze trzeciego" Arsenalu?
ani dla nas, ani dla niego nie jest to oferta nie do odrzucenia
2) miał by odejść z finalisty LM, klubu - hegemona we Włoszech do "zawsze trzeciego" Arsenalu?
- Kucharius1
- Juventino
Wybacz ale nie mogę przejść obojętnie obok, gdy piszesz nieprawdę o Arsenalu...Filippo911 pisze:nie klei się tu kilka rzeczy:
... częściej są na 4 miejscu

Juve wszędzie jest uznawane jako faworyt do podpisu Khediry. Oby sprawa nie przycichła jak z Neto.
Nasi ponoć coraz mocniej zabiegają o Donsaha z spadkowicza. Widziałem go raptem 2-3 razy na boisku i robił dobre wrażenie. Ciekawe tylko czy metrykę ma prawdziwą

- Kucharius1
- Juventino
Jak dorzucisz do tego jakiegoś bocznego obrońcę(najlepiej dwóch, ale mogło by być już za słodko), to okienko będzie najlepsze z możliwych.sebatiaen pisze:No Khedira to byłby kozak transfer:)
Bajka jak dla mnie.
Dybala,Khedira,Berardi,Rugani - B0MBA
Ważne jest by kontynuować strategię wyciągania naprawdę klasowych młodych gracz. Coman to może nie jest jeszcze gracz na Juve, ale za rok/dwa wierze że takim będzie.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
ARturo wyraznie mowi ze moze zostac tu do konca zycia.Sorek21 pisze:Vidal jakiś czas temu powiedział że zostaje a dziennikarze i tak będą nas wkurzać.Niech sobie piszą o Pogbie,już wolę odejście Francuza,który nie jest tak przywiązany do Juve jak Arturo.
Moze ALexis zostanie jego klubowym kolegą, ale predzej w biało czarne pasy - co było by spelnieniem marzeń.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Yaro417
- Juventino
a jakby się jeszcze udało anulować klauzulę Morata i przedłużyć o 1 rok kontrakt z Tevezem, to byłoby nawet "cód miód malina" mecato w naszym wykonaniuKucharius1 pisze:Jak dorzucisz do tego jakiegoś bocznego obrońcę(najlepiej dwóch, ale mogło by być już za słodko), to okienko będzie najlepsze z możliwych.sebatiaen pisze:No Khedira to byłby kozak transfer:)
Bajka jak dla mnie.
Dybala,Khedira,Berardi,Rugani - B0MBA

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wiecie oczywiście, że plotki mówiące o odejściu kluczowych zawodników naszego klubu jak Vidal czy Pogba będą się pojawiać w najbliższych trzech miesiącach niemalże dzień w dzień, prawda? Nie wiem czy wszyscy są na to gotowi, tak było w ostatnim okienku, tak będzie i w tym. DOPÓKI NIE BĘDZIE ŻADNEJ KONKRETNEJ INFORMACJI radzę wciąć trochę na wstrzymanie, bo nie wiem czy jest sens to aż tak przeżywać 
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Według nowych doniesień ( Di Marzio ) podobno Zaza i Berardi są bliscy Juventusu, Allegri nalega bardzo na ich powrót. O ile z Berardiego się cieszę, tak z Zazą nie do końca jestem przekonany, no ale ufam naszym.
Druga sprawa - jutro lub pojutrze ma odbyć się decydujące spotkanie z agentem Khediry. Wiele wskazuje na to, że pozyskamy za darmochę dobrego piłkarza
Druga sprawa - jutro lub pojutrze ma odbyć się decydujące spotkanie z agentem Khediry. Wiele wskazuje na to, że pozyskamy za darmochę dobrego piłkarza

http://app.football-italia.net/?referre ... u=news-all. :lol:
Tyle w temacie - dać Vidalowi nowy kontrakt i uciąć uśmiechy z angielskich, pysznych, twarzy :twisted:
Tyle w temacie - dać Vidalowi nowy kontrakt i uciąć uśmiechy z angielskich, pysznych, twarzy :twisted:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ale serca w stronę kibiców były też w Leverkusen...sebatiaen pisze: Jak tak to bez łaski ale naprawdę by to zabolało po tych znakach serca po bramkach skierowanych w stronę kibiców Juve

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
W momencie, gdy odchodzi Pirlo, przestajemy grać z registą, a więc i nie jest potrzebny "ochroniarz Pirlo" na pozycji trequartisty (mówię o pozycji, nie o roli). Dzięki temu Max może ustawić chłopaków w choinkę (ponad 2 lata mijają, odkąd zacząłem uwielbiać właśnie "choinkę" jako ustawienie [i nie mówię o FMie
], więc tym bardziej mnie to cieszy). Powiedzmy, że na szpicy mamy Moratę i zmiennika Zazę (rzadziej Tevez). W tym momencie kończą się podobieństwa między choinką, którą możemy grać, a choinką Prandellego z Pucharu Konfederacji. Cesare stawiał na Marchisio-Candrevę/Marchisio-Giaccherini'ego za plecami Barwuaha. Ale też, w tej 'trójce' grali Pirlo, De Rossi i Motta, więc musiał więcej walki wystawić za Bario. W przypadku, gdy mówimy o Juve na przyszły sezon, w którym może atak będzie wyglądać tak: Tevez,Morata,Dybala,Berardi,Zaza, oraz pomoc (minimum): Pogba,Vidal,Marchisio,Khedira,Sturaro,Pereyra (i różni inni, ale jak dla mnie już nikt więcej nie jest potrzebny, ew Padoin i Asa do łatania tej formacji). Stąd wracam do tego najwyżej ustawionego Moraty, z Dybalą/Berardim po prawej stronie pleców Moraty i Tevezem wchodzącym od lewej. Widzimy Moratę (który oczywiście nie jest jakimś kreatywnym impotentem, wręcz przeciwnie) oraz dwóch kreatorów za jego plecami. A dalej spokojnie pomoc może wyglądać Vidal;Khedira;Marchisio (chociaż przy scenariuszu tych transferów i odejścia Pirlo, przez jakiś czas mielibyśmy nasze aktualne MVP w środku pola). Mniej kreatywności w środku, więcej walki, ale z przodu lepiej.
Oczywiście nie twierdzę, by MVPirlo z tego sezonu, w porównaniu z MKV, jest na innym poziomie, jeśli chodzi o kreowanie, ale bardziej rozbija się to o osobę Pirlo. Brak Pirlo = pomocnik potrafiący bronić w linii pomocy + ktoś kreatywny bliżej bramki rywala.
Są informacje o Donsahu. Imo wrzucimy go do Sassuolo na sezon (jeśli do takiego transferu dojdzie).
Oczywiście nie twierdzę, by MVPirlo z tego sezonu, w porównaniu z MKV, jest na innym poziomie, jeśli chodzi o kreowanie, ale bardziej rozbija się to o osobę Pirlo. Brak Pirlo = pomocnik potrafiący bronić w linii pomocy + ktoś kreatywny bliżej bramki rywala.
Są informacje o Donsahu. Imo wrzucimy go do Sassuolo na sezon (jeśli do takiego transferu dojdzie).