Ba. Jest też opcja, że przedłuży z nami kontrakt i według ostatnich doniesień nie jest to wcale mało prawdopodobne.Robaku pisze:Ok, SKY podało, że Pirlo opuszcza drużyne bez względu na wynik finału. Tevez chce zostać. Czyli Khedira, ew. Allan zaczyna się powoli wyjasniać po co nam oni.
Ciężko nam będzie powtórzyć taki sezon, więc decyzja Pirlo o odejściu byłaby jak najbardziej zrozumiała. Błagam, wygrajmy ten finał dla niego i Buffona.
Podbijam - w takich okolicznościach przybycie Allana i Khediry ma sens i jednocześnie nie musi oznaczać odejścia Pogby.
Słowa Dybali dla Sky: Juventus był zespołem, który zrobił wszystko, by mnie pozyskać, bardzo to doceniam. Chcę wygrac 5 Scudetto z moimi nowymi kolegami. W Juve mogę się rozwinąć. Gra u boku Teveza sprawiłaby, że wszystko byłoby łatwiejsze, musi pozostać w klubie.
IT: La Juve è stata la squadra che ha fatto di tutto per prendermi, io questo l'ho apprezzato davvero molto. Voglio vincere il quinto scudetto con i miei nuovi compagni. Alla Juve posso crescere, stando al fianco di Tevez sarebbe tutto più facile, deve rimanere.