Najbardziej lubiany zawodnik Juve! Dlaczego wlasnie ten!
- Wojtom
- Juventino
oczywiście kocham cały Juventus, ale chyba nikt nie powie mi że lubi bardziej np. Montero niż Del Piero !!! :? ja tam sie bardzo ciesze jak to własnie Alex strzela bramki i gra dobre mecze !! ale Juventus to Juventus i kocham cały , całym sercem !!! FORZA JUVENTUS
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Tomusmc
- Juventino
No oczywiscie Alex bo jest on Legenda Juve!! ale ostatnimi czasy pokochalem Nedveda i Buffona! co do pilkarzy starszych to uwielbiam do dzisiaj Gianluce Vialiego!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- kouba
- Qualità Juventino
ja wszystkich lubie...Każdy piłkrz, nawet wczesniej nielubiany, jest akceptowany w pewnym sensie prze zemnie. Także tych piłkarzy którzy grali wczesniej w Juve bardzo lubie (oprócz Inzaghiego) Wiadomo, że jest kilku piłkarzy którzy w większym stopniu sobie zasłuzyli na wieksze tolerowanie. Ja bardzo lubie Buffona, a czemu, to sam nie wiem

- Olszan
- Juventino
Buffon - tytan bramki jak wiele komentatorów móiwło otarłsie o geniusz to jest geniusz broni fantastycznie jest jeszcze bardzo młody jak na bramkarza myśle że zdominuje tapozycje przez najbliższe 10 lat na bank a moze i dłużej uwielbiam patrzeć jak zawodnicy "płaczą" nie mogąc go pokonać 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Johnny777
- Juventino
Hmm....nie wiem czy komuś nie podpadnę bo mój ulubiony gracz Juve to nie wielki gwiazdor ale raczej "solidna firma". Chodzi mi o Antonio Conte. Jakoś mam do niego największy sentyment - utkwił mi w pamięci jako zdobywca niewielu bramek, ale za to tych decydujących o być albo nie być Juventusu :-D Szczególnie utkwiła mi bramka z meczu LM z Olympiakosem Pireus rozgrywanego w Atenach - jeszcze za czasów Ancelottiego w Turynie...ech to było coś...
Oczywiście całą resztę Juve również cenię bardzo wysoko. :-D
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Moj ulubiony kopacz z Juve to oczywiscie David Trezeguet :!:
Szkoda tylko, ze jest w niskiej formie ostatnio...
Apropos: dziwie sie czemu ten temat jest jeszcze otwarty... :?
Szkoda tylko, ze jest w niskiej formie ostatnio...
Apropos: dziwie sie czemu ten temat jest jeszcze otwarty... :?
http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=1964Medi pisze:Jako, że ostatnio pojawia sie mnóstwo podobnych tematów (notabene najlepszych do nabicia sobie licznika) kolejne tematy z cyklu:
1. Ulubiony piłkarz Juve
(...)
itp...zostaną usunięte.
Dziękuję za uwagę.
- Kamil de Lellias
- Juventino
Dla mnie Zambrotta - wszechstronny w pomocy, rewelacja w obronie, jesli mialbym sobie wybrac jakiego zawodnika umiejetnosci chchilabym przejac to wlasnie jego