Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- paddi
- Juventino
Nie chcę przegrzebywać całego wątku, ale szukam fotki Juventusu z pucharem za wygraną Ligę Mistrzów z 1996 roku, Vialli, Ravanelli, Pesotto, Peruzzi, Del Piero itd. Szukałem na obrazach google ale są fatalne. Podrzuci tu ktoś? Będę wdzięczny.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wysłałem Ci na maila spakowane fotki, te co mam na dysku. Powinny Cię zadowolić.paddi pisze:Nie chcę przegrzebywać całego wątku, ale szukam fotki Juventusu z pucharem za wygraną Ligę Mistrzów z 1996 roku, Vialli, Ravanelli, Pesotto, Peruzzi, Del Piero itd. Szukałem na obrazach google ale są fatalne. Podrzuci tu ktoś? Będę wdzięczny.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Dzisiaj pojawił się bardzo ciekawy i obszerny artykuł Tomka Lipińskiego, który polecam...brawo Panie Tomku...
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wyda ... maksa.html
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wyda ... maksa.html

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
alessandro1977 pisze:Dzisiaj pojawił się bardzo ciekawy i obszerny artykuł Tomka Lipińskiego, który polecam...brawo Panie Tomku...
:naughty:Gigi. Nie trzeba pełnego imienia ani nazwiska. Po prostu Gigi i wszystko jasne. W krótkim pieszczotliwym zwrocie mieści się wielka sympatia i cały szacunek dla kapitana Juve. Właśnie po raz szósty zdobył scudetto, wyrównał osiągnięcie Dino Zoffa.
- Vanquish
- Qualità Juventino
Tak jeszcze z ciekawości zjechałem na dół aby poczytać komentarze i stwierdzam, że Internet powinien być zabroniony dla ludzi z IQ poniżej poziomu banana. Chciałem mu odpowiedzieć, ale facebook jakieś problemy stwarzał i trzeci raz już mi się nie chciało pisać.
- Prokson
- Juventino
mission completeKimi pisze:Tak jeszcze z ciekawości zjechałem na dół aby poczytać komentarze i stwierdzam, że Internet powinien być zabroniony dla ludzi z IQ poniżej poziomu banana. Chciałem mu odpowiedzieć, ale facebook jakieś problemy stwarzał i trzeci raz już mi się nie chciało pisać.
- MRN
- Juventino
Jest dwóch - ten MK i niejaki Ł Sz z kolczykiem...z tymi na okrągło wojuję a i mój komentarz się pojawił...Twój chyba teżKimi pisze:Tak jeszcze z ciekawości zjechałem na dół aby poczytać komentarze i stwierdzam, że Internet powinien być zabroniony dla ludzi z IQ poniżej poziomu banana. Chciałem mu odpowiedzieć, ale facebook jakieś problemy stwarzał i trzeci raz już mi się nie chciało pisać.

- Vanquish
- Qualità Juventino
Nie, mojego nie ma, ja pisałem w odpowiedzi na MK, że ma rację, że sam wpłacałem na konto w Szwajcarii 100 zł żeby Monaco poddało meczalessandro1977 pisze:Jest dwóch - ten MK i niejaki Ł Sz z kolczykiem...z tymi na okrągło wojuję a i mój komentarz się pojawił...Twój chyba teżKimi pisze:Tak jeszcze z ciekawości zjechałem na dół aby poczytać komentarze i stwierdzam, że Internet powinien być zabroniony dla ludzi z IQ poniżej poziomu banana. Chciałem mu odpowiedzieć, ale facebook jakieś problemy stwarzał i trzeci raz już mi się nie chciało pisać.
edit: teraz dodałem

- MRN
- Juventino
Poznikały, podobnie jak on więc i ja swój usunąłem...to kibic Milanu, który sfrustrowany jest sukcesami Milanu...ten drugi, którego pod tym artykułem akurat nie ma też milanista...
Ten MK wali komentarze a jak są odpowiedzi to usuwa...typ z Koszalina !

- Vanquish
- Qualità Juventino
Dziwne, ja jeszcze widzę komentarze, nikt nic nie usunął, a przynajmniej nie ten z Koszalina, odpowiedzi (w tym moja) również pozostały do tej pory.alessandro1977 pisze:Poznikały, podobnie jak on więc i ja swój usunąłem...to kibic Milanu, który sfrustrowany jest sukcesami Milanu...ten drugi, którego pod tym artykułem akurat nie ma też milanista...