Serie A 14/15 (36): Inter 1-2 JUVENTUS
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mam gdzieś ynter, ich powiązania z telekomem, nieistniejące dowody, podejrzanych, którzy umarli ze starości itp. Dla mnie są bandą złodziei i oszustów. Romaniści to awanturnicy, ale ynter to zwykła kupa gówna. Przez lata nas gnoili. Teraz są tam gdzie ich miejsca - w środku tabeli. To oraz fakt, że nie traktujemy ich jak rywali jest miodem dla mojej świadomości. Prawdziwym nektarem było by odzyskanie tytułów, ale czy to w ogóle możliwe to się dowiemy dopiero za jakiś czas...
Na czas jutrzejszego meczu z dziką przyjemnością pójdę grillować i niech żyje 5 maja.
Na czas jutrzejszego meczu z dziką przyjemnością pójdę grillować i niech żyje 5 maja.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Dizzee
- Interista
Uwielbiam argument, że Inter wrócił tam gdzie jego miejsce. Faktycznie, od zawsze był średniakiem ligowym, kręcącym się na 8-10 miejscu. 18 Scudetto (Ok, 17
) , 3 Puchary Europy, 3 Puchary UEFA i pomniejsze sukcesy wzięły się znikąd. Moglibyście się silić na trochę trafniejsze argumenty.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Gdyby nie włoska farsa wciąż wspominalibyście Scudetto z 1989r. jako ostatnie, a Puchar Europy w 2010r. wasza drużyna oglądałaby w TV 
W tym momencie może "zepniemy się" na was jak na Parmę. Bądźcie wdzięczni

W tym momencie może "zepniemy się" na was jak na Parmę. Bądźcie wdzięczni

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- cziro
- Juventino
Jak mawiał klasyk: "olać ten mecz". Niech Matri coś wsadzi, tak jak ostatnim razem w naszej koszulce na San Siro. Nie pamiętam meczu z tym krystalicznie szczerym i uczciwym klubem, który nie wzbudzałby żadnych emocji. Kiedyś musi być ten pierwszy raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Buffon, Tevez, Pirlo, Evra i Vidal nie powołani.
Na TuttpJuve awizują 4-3-1-2 (Storari; Lichtsteiner, Barzagli, Ogbonna, Padoin; Romulo, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Morata, Llorente.)
Inter ostatnio całkiem ogarnięty. Wypadli im Guarin i Hernanes. To będzie ciężki mecz, dla nas na szczęście bez znaczenia, dla nich walka o LE. Mogą mieć swój dzień i później się chwalić, że z nami wygrali, pomijając okoliczności. Jakoś nam nie idą te mecze o ,,pietruszkę'' więc remis nie będzie zły. Oby Icardi znowu nam nie wpakował
Przeczuwam, że Inter będzie jedyną drużyną jakiej w tym sezonie nie pokonamy
Może Llorente odpali, bo nie wiem jaki pomysł na atak w CI ma Allegri.
Na TuttpJuve awizują 4-3-1-2 (Storari; Lichtsteiner, Barzagli, Ogbonna, Padoin; Romulo, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Morata, Llorente.)
Inter ostatnio całkiem ogarnięty. Wypadli im Guarin i Hernanes. To będzie ciężki mecz, dla nas na szczęście bez znaczenia, dla nich walka o LE. Mogą mieć swój dzień i później się chwalić, że z nami wygrali, pomijając okoliczności. Jakoś nam nie idą te mecze o ,,pietruszkę'' więc remis nie będzie zły. Oby Icardi znowu nam nie wpakował

Może Llorente odpali, bo nie wiem jaki pomysł na atak w CI ma Allegri.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2015, 22:53 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- jakku1
- Juventino
Oj, przestancie. Inter moze gra slaby sezon, tez ich nie znosze, ale nie ma sensu sie nad nimi pastwic. To nam chluby nie przynosi, zwlaszcza ze jeszcze niedawno lekcewazono nas w podobny sposob. Vimes dobrze ujal to w jednym z postow na forum Realu: "Pycha zawsze kroczy przed upadkiem". Dajmy zagrac w tym mecz rezerwom, ale przesadna pewnosc siebie nigdy dobrze sie nie konczy. Trzeba zachowac pewien umiar.
Licze na dobry wystep Comana i Ogbonny. Niech Angelo pokaze, ze nie warto go sprzedawac.
Licze na dobry wystep Comana i Ogbonny. Niech Angelo pokaze, ze nie warto go sprzedawac.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Mate.G
- Juventino
Push3k pisze:Mam gdzieś ynter, ich powiązania z telekomem, nieistniejące dowody, podejrzanych, którzy umarli ze starości itp. Dla mnie są bandą złodziei i oszustów. Romaniści to awanturnicy, ale ynter to zwykła kupa gówna. Przez lata nas gnoili. Teraz są tam gdzie ich miejsca - w środku tabeli. To oraz fakt, że nie traktujemy ich jak rywali jest miodem dla mojej świadomości. Prawdziwym nektarem było by odzyskanie tytułów, ale czy to w ogóle możliwe to się dowiemy dopiero za jakiś czas...

- Vimes
- Juventino
Juventusowi w tym sezonie zostały do rozegrania już tylko dwa mecze. Finały są najważniejsze, pozostałe spotkania można zagrać na pół, a nawet na ćwierć gwizdka. Tym razem wisi mi, że przeciwnikiem jest Inter i uważam, że można wystawić rezerwowy skład. Nawet jak przegramy to w następnym sezonie będą okazje do rewanżu. Priorytet to dwa nowe puchary w gablocie klubowej.
- albertcamus
- Juventino
Niech sobie zagrają Claudio i Alvaro (ktoś jeszcze jest zawieszony na finał Coppa Italia?) + rezerwowi i wracamy z trzema punktami.
- Shadow Marshall
- Juventino
Niech sobie zagra Coman, Llorente, Padoin, Ogbonna, Sturaro i inni. Reszta niech ładuje baterie na finały.
- bramek
- Juventino
Hej!
Mam gorącą prośbę do osób, które będą oglądały dzisiejszy mecz. Proszę przetestujcie apkę LakiLuk i dajcie feedback co o tym myślicie.
Więcej informacji tutaj: http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... 319#807319
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Mam gorącą prośbę do osób, które będą oglądały dzisiejszy mecz. Proszę przetestujcie apkę LakiLuk i dajcie feedback co o tym myślicie.
Więcej informacji tutaj: http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... 319#807319
Z góry dzięki
Pozdrawiam
- pumex
- Juventino
Niestety dzisiejsze prognozowane składy nie wyglądają już tak fajnie jak te wcześniejsze. Ponoć Allegriego nie przekonuje 4-3-3 w wydaniu Pepe-Ktoś-Coman i rozpoczniemy w 4-3-1-2 z Bonuccim, Lichtem, Marchisio i Pogbą w pierwszym składzie :doh: Trochę nie rozumiem dlaczego w takim ogórkowym meczu mają grać wyżej wymienieni, którzy w środę będą niezastąpieni, a w tym sezonie spędzili już gigantyczną ilość minut na boisku...Shadow Marshall pisze:Niech sobie zagra Coman, Llorente, Padoin, Ogbonna, Sturaro i inni. Reszta niech ładuje baterie na finały.
Obecności Matriego w pierwszym składzie również nie skumam. Jeszcze zrozumiałbym, jeśli stawką tego meczu byłoby cokolwiek, a tak? W takiej sytuacji minuty dla Matriego to strata, skoro lada chwila robi wypad z Vinovo, a każda tego typu szansa dla Comana to swego rodzaju inwestycja.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2015, 10:57 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Cabrini_idol
- Juventino
Jak jeszcze Pogbe można zrozumieć w pierwszej 11, tak Bonucciego i Marchisio trochę mniej mimo że drugi jest zawieszony na finał. Ci dwaj przebiegli najwięcej minut z całego zespołu w tym sezonie.

- wagner
- Juventino
Co do Bonu i Szwajcara to zgadzam się. Marchisio i Morata pauzują w Pucharze Włoch za kartki (dobrze pamiętam ?), a Pogba musi dość do optymalnej formy na finał LM więc jego występu się raczej spodziewam.pumex pisze:Bonuccim, Lichtem, Marchisio i Pogbą
- annihilator1988
- Juventino
Oby bez kontuzji, reszta nieistotna. Jeśli Juve wygra i LM i PW, to ulubiony tekst Materaca straci na wartości. Właściwie będzie mógł się nim podcierać
Edit
Na stronie interu jest notka, że Juve zarobiło już 80,89 mln euro na LM
Edit
Na stronie interu jest notka, że Juve zarobiło już 80,89 mln euro na LM
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG