LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 03:44

Panowie, zdajecie sobie sprawę, że gdyby Sturaro nie zbił głowy Jamesa na poprzeczkę w pierwszym meczu, to (przynajmniej na papierze) Real byłby w Berlinie? :D

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 04:39

#HALLOBERLIN#
Ostatnio zmieniony 14 maja 2015, 14:51 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 04:57

jarmel pisze:
Alessandro Del Piero pisze:From Berlin to Serie B, from Serie B to Berlin: Fantastic guys! JuventusFC
Nic dodać, nic ująć :-D
Wyśmienicie to Alex ujął, szczególnie tę trudną i wyboistą drogę. Jeśli nasze "Stairway To Heaven" to nie była autostrada a trudna wspinaczka pod wiatr, mimo rzucania w nas kamieniami oraz lawin opluwania i szyderstw, to naprawdę jest się czym teraz rozkoszować i.... Było warto to wszystko przejść i wierzyć! : :-D

Ech... w sumie było tu znacznie więcej, ale skoro kolega Cabrini popsuł stronę wielkim zdjęciem i mój post jest nieczytelny to ograniczę się teraz tylko do powyższego.

Molto grazie Ragazzi, Forza Grande Juve!

grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 06:58

Piękna chwila :) Teraz z Barcą powalczyć mimo ,że będzie na pewno ciężko i tak są wielkimi bohaterami :) Do boju Bianconeri ! :)

elpueblo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 07:10

piękna sprawa, po tylu upokorzeniach wreszcie na swoim miejscu :)
forza juventus

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 07:40

Ale dziś piękny dzień, mimo, że tak paskudny za oknem...jestem dumny jak cholera a mimo,że spałem przez to wszystko tylko 2 godziny to mogę wyrywać drzewa, takiego mam powera...tyle lat, tyle upokorzeń ale wiedziałem, że warto czekać i być z tą drużyną na dobre i złe...
Polskie media w żałobie bo w finale nie będzie el classico, Borek załamany a Kowalczyk na twitterze już dopisuje kolejne trofeum Barcelonie...Szpaku to chyba spać nie mógł przez to, że kalciopoli awansowało do finału... :rotfl:
Irytują mnie te wszystkie kołki...

Obrazek
zabekmj23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 07:40

Piękny mecz,wynik i awans.
Sam bylem jednym z tych którzy na Maxa psioczyli i muszę to odszczekać bo gościu robi piękna robotę.
12 lat temu to człowiek byl kawalerem a teraz zona i dwójka dzieci ale ten czas leci.
Oby to zwiastowało coroczne bicie się w półfinałach CL :lol: :lol:

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 07:42

LordJuve pisze:Czytając komentarze w sieci:
1) Tzw. "eksperci" się dziwią i szukają raczej przyczyn porażki Realu, a nie sukcesu Juve.
Do finału będziemy przystępować jako ukoronowany Mistrz Włoch i zdobywca Pucharu Włoch. Wygramy 2-0. Wygramy potrójną koronę. Przywołani przez Ciebie "eksperci" i tak będą szukać przyczyn porażki Barcy, a nie sukcesu Juve. Góra dwa dni później nikt nie będzie pisał o tryumfie Juve a o papierze toaletowym Lewandowskiego i Ani oraz o wakacjach piłkarzy Realu/Chelsea itd. Ale jeśli mój scenariusz się sprawdzi, to czy będzie nas to wkurzać? :wink:

Antek666 wykrakałeś już dawno, że jeszcze będziemy chcieli Twojej relacji z Berlina, ale takiego "krakania" nikt Ci nie ma za złe :)

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 07:42

ale wspaniale się czuję do dziś ;) tyle lat czekania. Conte zostawia nas na początku sezonu pytanie czy czyżby sezon stracony? A tutaj coś takiego... niesamowite. Jak z żoną i siostrą oglądaliśmy mecz to po ostatnim gwizdku całej naszej trójce poleciały łzy radości...

Jestem z Juve od sezonu kiedy przegraliśmy w finale z Borussią, Ajax pamiętam przez mgłę... Panowie wygrajcie dla siebie i dla mnie ten LM!

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 07:47

Natomiast ja zacząłem przygodę z Juve od 1985 roku i tragedii, której do końca nie rozumiałem...teraz jestem dumny, że nadal noszę w sercu ten herb... :wink:

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 07:54

mrozzi pisze:Morata już się spłacił. (...) Jego reakcja po golu zrozumiała, w końcu ma w tym środowisku wielu przyjaciół, ale dał tyle radości nam, kibicom.
True, szkoda jedynie, że kibice Realu, którym chciał okazać szacunek, nie potrafili tego docenić (choć pewnie w takich okolicznościach ciężko o to) i wespół w zespół wygwizdali go, kiedy schodził z boiska. Mam wrażenie, że nawet Pirlo dostał mniejszą porcję gwizdów.

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 08:10

BRAWO JUVENTUS! Chłopaki jesteście <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!
mnowo pisze:
mrozzi pisze:Morata już się spłacił. (...) Jego reakcja po golu zrozumiała, w końcu ma w tym środowisku wielu przyjaciół, ale dał tyle radości nam, kibicom.
True, szkoda jedynie, że kibice Realu, którym chciał okazać szacunek, nie potrafili tego docenić (choć pewnie w takich okolicznościach ciężko o to) i wespół w zespół wygwizdali go, kiedy schodził z boiska. Mam wrażenie, że nawet Pirlo dostał mniejszą porcję gwizdów.
Nie słyszałem gwizdów przy zejściu Pirlo tylko brawa. Z Moratą dobrze, że tak się stało. Może chłopak nie będzie chciał tam wrócić :D
Ostatnio zmieniony 14 maja 2015, 08:12 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.

FORZA JUVE!!!
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 08:12

Takie chamstwo możliwe jest tylko w hala mieście...niezrozumiałe było to potraktowanie Moraty i teraz wręcz żałuję, że Morata nie celebrował brami i nie poprowokował trochę tych halowców...

Obrazek
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 08:29

Kibice Realu to naprawdę dziwni ludzie. Piszą, że awansowaliśmy niezasłużenie, bo "Real miał więcej strzałów na bramkę". Haha. Są żałośni. Jak sobie przypominam to Juventus miał dwie 100% sytuacje Marchisio i Pogby. Real miał choć jedną tak dobrą? Chyba tylko ta Bale główka, ale brakło mu kilka cm wzrostu. Kopali się po czole, oddawali strzały w trybuny. Marcelo robił dużo szumu, ale nic z tego nie wynikało. Trochę mam żal, że nasi tak łatwo oddawali piłkę i murowali bramkę. Czasem wyglądało to naprawdę źle, ale się opłaciło i to jest najważniejsze. Z Barceloną będzie ciężko w ten sposób grać, ale mam dziwne przeczucie, że Barca będzie dla nas łatwiejszym przeciwnikiem niż Real, że bardziej nam leży ich sposób gry. Tylko ten Messi :/ Nie chcę powiedzieć, że już wygraliśmy finał, nie. Uważam Barcelonę za lepszą drużynę od nas, ale przy naszym wielkim sercu do gry wszystko może się zdarzyć. To będzie tylko jeden mecz i to daleko od Barcelony.

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Wspaniałe uczucie. Juventus w finale Ligi Mistrzów! :bravo:

FORZA JUVE!!!
Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2015, 08:35

Szkoda mi tylko jednego. :płaczę: Nie widziałem jak Ronaldo płacze. :smile:
:rotfl:

Obrazek
Zablokowany