LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Twoje zdrowie bracie. Niech Ci się powodzi i obyś na kacu po weselu zobaczył Gigiego unoszącego Puchar Europy.wojczech7 pisze:Kiedy moja narzeczona, gdzieś w okolicach fazy grupowej, wyraziła obawy faktem, że finał jest 6 czerwca (w dniu mojego ślubu) i "co to będzie, jak Juventus w nim zagra" myślałem - spokojna głowa, raczej im to nie grozi...
No i masz, jak się można pomylić :-D
Finału z udziałem ukochanej drużyny nie zobaczę, ale mam nadzieję, że chłopaki sprawią mi niezły prezent.![]()
FORZA!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- jarmel
- Redaktor
Hahaha aż żal wlepiać kartkę :-D :rotfl: :rotfl: nie żebym coś miał do Makiavela, no offencepan Zambrotta pisze:Cały mecz to dusilem, teraz mogę to wykrzyczec - Makiavel, ty <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!!!
Pewnie dostane żółta kartkę, czy będę pauzował w finale? Czy one się resetuja, wie ktos chłopaki?
Kartkę dostaniesz, ale nie jest ona ważna w finale, jedynie ban obowiązuje na ostatni mecz

#AllegriOut
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
To co się dzieje to nie wynik szczęścia czy cudu. To efekt pracy piłkarzy, Allegriego, zarządu ale też i Conte. Allegri znów udowodnił że potrafi świetnie przygotować zespół pod względem taktycznych.
- MCL
- Juventino
A ja muszę się powstrzymywać, dammit, choć będąc po %%% jest to wysoce trudne
JESTEM ZA AMNESTIĄ PRZED FINAŁEM!!!
Chłopaki pokazały klasę! Teraz ugramy Barcelonę! Będzie trudno, ale trzeba wierzyć! Nawet i włoskim stylem! Avanti!
Szkoda że Pirlo w destrukcji dużo nie działa, ale Vidal i Markiz ładnie go dublują. Wygramy to, czuje to w kościach, wygramy!

Chłopaki pokazały klasę! Teraz ugramy Barcelonę! Będzie trudno, ale trzeba wierzyć! Nawet i włoskim stylem! Avanti!
Szkoda że Pirlo w destrukcji dużo nie działa, ale Vidal i Markiz ładnie go dublują. Wygramy to, czuje to w kościach, wygramy!
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Milano1910
- Milanista
Z tym, że z tą Barceloną mu nie bardzo szło. Choć pierwszy mecz zawszy miał lepszy niż drugi. Więc czemu nie miałoby to być teraz
- Shadow Marshall
- Juventino
Gdzie to się lajkuje?pan Zambrotta pisze:Cały mecz to dusilem, teraz mogę to wykrzyczec - Makiavel, ty <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!!!
Pewnie dostane żółta kartkę, czy będę pauzował w finale? Czy one się resetuja, wie ktos chłopaki?

- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Czekam na finał. Allegri co jak co, ale potrafi grać z tikitaką. Ze słabszym kadrowo Milanem dobrze dawał sobie radę, wygramy to 8)
- jpjp5
- Juventino
Pięknie 12 lat czekałem. Od 12 lat musiałem słuchać upokorzeń czemu tak słabo grają. Byłem z nimi jak spadali do serie b. Inni mówili czemu im jeszcze kibicuje. Bo ich kocham taka była odpowiedź zawsze. Teraz odpłacają mi się w najlepszy sposób za tą wierność. Dziękuje.
Teraz mogę się szczycić nad większością kumpli którzy kibicują realowi.
Teraz mogę się szczycić nad większością kumpli którzy kibicują realowi.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
PZ, gdzieś się ukrywał przez te lata?pan Zambrotta pisze:Pewnie dostane żółta kartkę, czy będę pauzował w finale? Czy one się resetuja, wie ktos chłopaki?

Nie wiem jakich słów trzeba użyć, by w pełni docenić co zrobił dla nas Allegri i Morata.
Molto Grazie dla wszystkich Juventinich. Przeżywamy historię

:płaczę:Kazimierz Pawlak: Na okoliczność. Że nasza wędrówka ludów już się zakończyła. I trzeba było wojny, żeby zdobyć pokój. A teraz… płacz. Władek! Nie wstydź się! Płacz! I tak nikt nie widzi. Wszystkie i tak płaczą. Władek!
Władysław Kargul: Kaźmirz! (…)
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 23:21 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Danielpiero
- Juventino
JEST!! Piękny wieczór, 12 długich lat czekania. Wierzę że z Barcą damy z siebie wszystko, nie mamy nic do stracenia. To że będzię bardzo ciężko wiadomo, ale wierzyć trzeba. Pogba ma 2 tygodnie aby dojść do swojej formy, będzie dobrze!!! :-D :-D
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Allegri napisał swoją historię, przychodził, mało kto w niego wierzył, ba większość go na starcie skreślała a on pokazał tym osobom,że jest super trenerem:) Czas na Berlin!
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 23:19 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 1 raz.