LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!
- miki19
- Juventino
Jak się nie wypowiadam przeważnie na forum, tak dziś muszę.
W końcu się doczekaliśmy, za te wszystkie lata bez sukcesów, za tą degradację, za te siódme miejsca. Dziś jestem dumny, że człowiek tyle lat jest wierny tym barwom. Dawno nie byłem tak szczęśliwy, i jeszcze dziewczyna na, której mi zależy, wyznała mi dziś, że też coś czuje do mnie. Najpiękniejszy dzień mojego życia
:D
Miałem przeczucie, że gdy Barza wejdzie, to już nic nie stracimy
W końcu się doczekaliśmy, za te wszystkie lata bez sukcesów, za tą degradację, za te siódme miejsca. Dziś jestem dumny, że człowiek tyle lat jest wierny tym barwom. Dawno nie byłem tak szczęśliwy, i jeszcze dziewczyna na, której mi zależy, wyznała mi dziś, że też coś czuje do mnie. Najpiękniejszy dzień mojego życia

Miałem przeczucie, że gdy Barza wejdzie, to już nic nie stracimy

- Bruce Badura
- Juventino
- Lucas87
- Juventino
Ludzie! Mamy finał! Wywaliliśmy Real za burtę! Wierzycie, w to co widzicie?!
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 22:58 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- MCL
- Juventino
Ja nawet nie skupiałem się na tym co Juskowiak gada, finał jest nasz!!! Należało się. Zagraliśmy świetnie. Nasza obrona czyściła wszystko. Teraz jak mówiłem - PO PUCHAR! PO ZWYCIĘSTWO!! FORZA JUVE!!!1
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Lucas87
- Juventino
Chłopaki napisali nową, piękną historię. Z piekła do nieba. Max, Morata, Gigi, Tevez i pozostali. Dziś były arcytrudne momenty, było sporo kontrowersji, ale co tam...Mamy finał! Niesamowite! Forza Juve! Jesteście Wielcy!!!

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Pessos
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Jestem tak dumny z naszych zawodników że trudno to opisać w jakikolwiek sposób. Odpuszczę sobie narzekanie na to co było źle bo za to co zrobili należy się im wszystkim ogromny szacunek. Forza Juve!
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bruce Badura pisze:Czekałem na to 12 lat.

Pamiętacie co robiliscie 12 lat temu? Moje życie wyglądało zupełnie inaczej niż teraz. Ale emocje? Emocje zostały. Są te same. I smakują tak samo dobrze.
Nie. Smakują lepiej. Za te lata wycierania sobie nami dupy.
Brawo!!!

- Smolwin
- Juventino
Chłopie najpierw naucz się liczyć do trzech a potem wypowiadaj się na tym forum...Milano1910 pisze:Tak. Na drugim miejscu po Milanie i Widzewie zawsze była u mnie Barcelona. Gdyby przeciwko wam grała którakolwiek inna ekipa to kibicowałbym biało czarnym.LordJuve pisze:Hm, a masz jakiekolwiek powody ku temu?Milano1910 pisze:Gratuluje. W finale kibicuje Barcelonie, ale dziękuje Juve to była piękna edycja w ich wykonaniu.
Piękna chwila w historii naszego kochanego klubu. Czekałem długich dwanaście lat, aby znów w finale ligi mistrzów poczuć prawdziwe emocje.
Mam nadzieje, że ten piękny sen będzie miał swoje szczęśliwe zakończenie w Berlińskim finale.
- Dempsej
- Juventino
Nie ważne co zrobił Marchisio czy Pogba, nieistotne że Bale powinien kilka razy nas pokonać
Ważny jest teraz 6 czerwiec Berlin i Barcelona
Gdyby ktoś mi powiedział przed sezonem że zagramy w finale próbował bym mu jakoś to delikatnie przetłumaczyć że to jeszcze nie nasz czas. pasuje się tylko uderzyć w pierś, z wielką radością oczywiście.
Czyli w finale kolejna sensacja i potworny mecz Barcelony. Mogą to nazywać jak chcą, ważne jest jak my to widzimy.
Forza Juve!

Gdyby ktoś mi powiedział przed sezonem że zagramy w finale próbował bym mu jakoś to delikatnie przetłumaczyć że to jeszcze nie nasz czas. pasuje się tylko uderzyć w pierś, z wielką radością oczywiście.
Czyli w finale kolejna sensacja i potworny mecz Barcelony. Mogą to nazywać jak chcą, ważne jest jak my to widzimy.
Forza Juve!
- Mate.G
- Juventino
Rozpłakałem się jak dzieciak... po 12 latach... :płaczę:
Nie mam słów ... pięknie...
Nie mam słów ... pięknie...