LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!
- Morgesztern
- Juventino
Ale mnie niesie! Nic innego mi nie przychodzi do głowy:
FORZA JUVE! 8)
FORZA JUVE! 8)

- kawek
- Juventino
Mecz ten rozgrywalem juz w glowie kilkadziesiat razy od gwizdka konczacego pierwszy mecz w Turynie. Ogolnie mam dobre nastawienie choc liczylem ze ktos z dwojki Kroos/Benzema nie zagra ale wyszlo inaczej. Licze na nasza pomoc ktora wedlug mnie z Pogba jest Top 3 na swiecie i przetrzymanie pierwszycg 20 minut bo Real pewnie sie rzuci od poczatku. Jestem super zadowolony z pol finalu hajs tez sie zgadza ale apetyt rosnie. Faworytem nie jestesmy ale czuje biało czarne koszulki w finale w Berlinie
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
UEFA zaakceptowała prośbę Juventusu o dodatkowe przerwy na uzupełnienie płynów. Jeśli zajdzie taka potrzeba, tj. jeśli temperatura będzie przekraczać 32 stopnie celsjusza (89,6 F) na 90 minut przed startem meczu. Dodatkowe przerwy odbędą się około 30 i 75 minuty.
Źródło
Źródło
- pablo1503
- Juventino
To ten dzień! Dziś możemy przypieczętować finał do LM! Niesamowite na jakie przeszkody napotykaliśmy przez ostatnie lata, a mimo to nadal jesteśmy w grze! Przed Nami bardzo ciężkie co najmniej 90min. Podejrzewam, że Real rzuci się do ataku od pierwszych sekund, aby zdobyć bramkę i potem kontrolować sytuację. Trzeba być bardzo ostrożnym i wytrzymać ten napór. Z każdą kolejną upływającą minutą, to My będziemy robili się faworytami. Obstawiam żółtą kartkę dla Nas w pierwszych 10 minutach.
Do boju, Juve!!
Aż niedobrze mi się robi, jak czytam tamtą stronę. Chciałbym, żeby Juventus utarł im nosa! Jest tam na pewno kilku mądrych człowieków, ale znaczna większość, to ludzie, którzy jeszcze pewnie nie opuścili gimnazjum, a mentalnie to chyba nawet podstawówki.
Do boju, Juve!!
Na stronie Realu jest wielki płacz o to. Twierdzą, że to nie przystoi, bo to przecież nie Liga Europy. Mówią też, że to celowy zabieg, aby wybić Real z rytmu, bo przecież przez całe 90min. będą atakować, a takie przerwy tylko Nam dobrze zrobią.Kimi pisze:UEFA zaakceptowała prośbę Juventusu o dodatkowe przerwy na uzupełnienie płynów. Jeśli zajdzie taka potrzeba, tj. jeśli temperatura będzie przekraczać 32 stopnie celsjusza (89,6 F) na 90 minut przed startem meczu. Dodatkowe przerwy odbędą się około 30 i 75 minuty.
Aż niedobrze mi się robi, jak czytam tamtą stronę. Chciałbym, żeby Juventus utarł im nosa! Jest tam na pewno kilku mądrych człowieków, ale znaczna większość, to ludzie, którzy jeszcze pewnie nie opuścili gimnazjum, a mentalnie to chyba nawet podstawówki.

- filippo
- Juventino
Patrząc na syf w jakim byliśmy po Calciopoli, czuje się fantastycznie, że mogę dziś oglądać Juve w meczu z realnymi szansami na awans.
Liczę na to, że dadzą z siebie wszystko. Tylko i aż. To jest sport i raz się przegrywa, raz się wygrywa.
Liczę na to, że dadzą z siebie wszystko. Tylko i aż. To jest sport i raz się przegrywa, raz się wygrywa.
forumowy ujadacz
- Marian50
- Juventino
Już się zaczyna TVP Real Madryt

Morata dzisiaj nic nie pokaże według 1 eksperta,a drugim ekspertem jest Dudek......
"Na Juventus nawet w Turynie nie stawiają wszyscy "

O i jeszcze koszula Realu w przerwie do wygrania,i oczywiscie obraz meczu to huraganowe ataki Realu i kontry Juventusu

Morata dzisiaj nic nie pokaże według 1 eksperta,a drugim ekspertem jest Dudek......
"Na Juventus nawet w Turynie nie stawiają wszyscy "

O i jeszcze koszula Realu w przerwie do wygrania,i oczywiscie obraz meczu to huraganowe ataki Realu i kontry Juventusu

Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 20:31 przez Marian50, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Po co ten Pyrlo?
Ide uzupelnic plyny.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- zbysioJuve
- Juventino
Szykują się niesamowite emocje, przynajmniej taką mam nadzieję. Powolutku człowiek robi się taki jakiś niespokojny. Miejmy nadzieję, że wreszcie nadszedł ten czas i znowu Juventus po 12 latach będzie miał ten upragniony finał najważniejszych rozgrywek w Europie. Miejmy nadzieję, że tak się stanie i będzie to dzień Juventusu i bianconerich. Liczę na zacięte spotkanie i obstawiam wynik remisowy 2-2 z dwukrotnym wyjściem na prowadzenie bianconerich.
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie przegramy tego. Jedziemy! Vamos Juventus :!: :!: :!:
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl