LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!
- KeRmit19
- Juventino
1,5h czekania jest niczym w stosunku do ubiegłych 12 lat. Spokojnym być nie można ale z drugiej strony osiągneliśmy to, co chcieliśmy osiągnąć przed sezonem, a nawet więcej. Mimo to, szkoda zmarnować taką szanse. Szczerze wierze, ze historia zatoczy koło i i nasi pojadą do Berlina. Dawać już ten mecz, pokażmy jak wielkie mamy jaja. 2:2 po horrorze.. albo byle jak, byle finał!
- Shadow Marshall
- Juventino
W związku z tym ustawieniem mam pytanie...kto będzie bronił?Loczeno pisze:Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, James, Isco; Bale, Benzema, Cristiano.
Ofensywnie.
- Zizou_1989
- Juventino
Iker CShadow Marshall pisze:W związku z tym ustawieniem mam pytanie...kto będzie bronił?Loczeno pisze:Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, James, Isco; Bale, Benzema, Cristiano.
Ofensywnie.

- zahor
- Juventino
Bez przesady, nie dałbym radę przez dwanaście lat walczyć z drżeniem kończyn i utrzymywać kreta w tunelu. Odpaliłem sobie hymn Ligi Mistrzów. Niepotrzebnie, jak się okazuje, bo efekty się jedynie nasiliły.KeRmit19 pisze:1,5h czekania jest niczym w stosunku do ubiegłych 12 lat.
- Cabrini_idol
- Juventino
Widzę, ogień. Tak na prawdę tylko 2 piłkarzy którzy potrafią odebrać piłkę i zagrać stricte defensywnie czyli Varane i Ramos, choć i nawet do tego drugiego nie jestem tak super przekonany co do defa ( bardzo dobry technicznie obrońca z niesamowitą skutecznością pod bramką przeciwnika - TO FAKT).
Jeśli, Juve zamknie środek i będzie kontrował jak z BVB, możemy dzisiaj mieć historyczny mecz. Nikt jeszcze nie wygrał 3x na Bernabeu w Pucharze Europy, Juve może być pierwsze.
Dziewczyna wyeksmitowana, zaraz przybędą Juventini i cóż życzyć ? EMOCJI i AWANSU !!!
FORZA JUVE !
EDIT :
#Juve: Buffon; Lichsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal; Morata, Tévez
Jeśli, Juve zamknie środek i będzie kontrował jak z BVB, możemy dzisiaj mieć historyczny mecz. Nikt jeszcze nie wygrał 3x na Bernabeu w Pucharze Europy, Juve może być pierwsze.
Dziewczyna wyeksmitowana, zaraz przybędą Juventini i cóż życzyć ? EMOCJI i AWANSU !!!
FORZA JUVE !
EDIT :
#Juve: Buffon; Lichsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal; Morata, Tévez

- Shadow Marshall
- Juventino
Siła ognia Realu potężna...oby jakoś udało się to przetrzymać.
- sFieSu
- Juventino
Będzie 2:0 dla naszych.
Przed dwumeczem powiedziałem znajomym, że w Turynie będzie 2:1 dla Juventusu, zaś w Madrycie 2:0 dla Juve. Wynik pierwszego meczu się sprawdził, mam wrażenie, że wynik drugiego meczu też : )
Przed dwumeczem powiedziałem znajomym, że w Turynie będzie 2:1 dla Juventusu, zaś w Madrycie 2:0 dla Juve. Wynik pierwszego meczu się sprawdził, mam wrażenie, że wynik drugiego meczu też : )

- Babinicz
- Juventino
Pamiętam jedynie 2:0 po dwóch golach Alexa. Możesz mi przypomnieć, kiedy był ten drugi raz?Cabrini_idol pisze:Nikt jeszcze nie wygrał 3x na Bernabeu w Pucharze Europy, Juve może być pierwsze.
Również odpaliłem hymn "Ligi Mistrzów". Tak, marzyłem o tej chwili. "Stara Dama" jest dziś piękna!
- Cabrini_idol
- Juventino
26.02.1962 1/4 pucharu Europy Real Madryt - Juventus 0:1Babinicz pisze:Pamiętam jedynie 2:0 po dwóch golach Alexa. Możesz mi przypomnieć, kiedy był ten drugi raz?Cabrini_idol pisze:Nikt jeszcze nie wygrał 3x na Bernabeu w Pucharze Europy, Juve może być pierwsze.
Również odpaliłem hymn "Ligi Mistrzów". Tak, marzyłem o tej chwili. "Stara Dama" jest dziś piękna!