Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- JuveGrzesiu
- Juventino
Niby racja, że stroje są w dosyć "żałobnych" kolorach, ale dla mnie są ok. Coś trochę innego i nawet nie mam słów, żeby powiedzieć co mi się w nich podoba. Tylko... Ten herb :shock:pumex pisze:Stroje Milanu mają chyba na celu odzwierciedlenie sytuacji w ich klubie, bo są strasznie smutne ze względu na kolorystykę - użyty czerwony kolor jest mocno wyblakły (taki zgniły bordo), a do tego jeszcze te smutne, szare paski adidasa na rękawach. Gdyby ta czerwień była jaśniejsza i nasycona a paski białe, wówczas ich koszulka byłaby dużo ładniejsza.JuveGrzesiu pisze:Bo stroje Milanu już są i powiem, że mi się podobają^^
Ostatnio zmieniony 10 maja 2015, 17:29 przez JuveGrzesiu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dempsej
- Juventino
Bardzo dziwne to nasze logo, dość szeroki zewnętrzny czarny. Ciekawe rozwiązanie z plecami, dolne zakończenie nie wygląda też najgorzej. Projekt wygląda naprawdę dobrze, dołożyć do tego czarne spodenki i mamy piękny komplet.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Generalnie bardzo fajnie się prezentują, zwłaszcza ze Scudetto. Spodziewałem się 3 gwiazdek w jednej linii, ale tak też wygląda zacnie. Doczepiłbym się jednak do tych pasów na rękawach (3 paski Adidasa). Jak dla mnie mogłyby one płynnie przejść w pasy na koszulce, coś w ten deseń.
Czekamy na srebrną gwiazdkę i będzie git.
Brałbym z miejsca. 8)
Czekamy na srebrną gwiazdkę i będzie git.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
A moim zdaniem trzy gwiazdki w jednej linii wyglądałyby fatalnie.mrozzi pisze: Spodziewałem się 3 gwiazdek w jednej linii, ale tak też wygląda zacnie.
I jeszcze wlepkę dzierżącego puchar LMmrozzi pisze:Czekamy na srebrną gwiazdkę i będzie git.Brałbym z miejsca. 8)

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
grałem w takich koszulce kilkanaście lat i dawało radęKimi pisze:moim zdaniem trzy gwiazdki w jednej linii wyglądałyby fatalnie.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Buffalo
- Juventino
Nie mamy na co narzekać, w przeciwieństwie do Romy, wygląda to tak jakby krawiec miał za mało materiału w jednym kolorze. Jak dla mnie - tragedia
http://4.bp.blogspot.com/-ATTqgWvUHiY/V ... 281%29.jpg
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- wojczech7
- Juventino
No widzisz, są gusta i guściki, bo mnie na przykład podoba się bardzo.Buffalo pisze:Nie mamy na co narzekać, w przeciwieństwie do Romy, wygląda to tak jakby krawiec miał za mało materiału w jednym kolorze. Jak dla mnie - tragedia
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Rękawy i plecy wyglądają tragicznie, jakby doszyte z innej koszulki
Chociaż tyle że kasę dostaną lepszą...

- wloski
- Juventino
Wiecznie się Wam nie podoba projekt koszulki
przypominam, że większość forum chciała Adidasa dlatego, że Nike... jest kiepskie jakościowo i robi gorsze projekty. Przecież wiadomo, że prochu się nie wymyśli. Zawsze będę bardziej za Nike niż za Adidasem.

- pumex
- Juventino
Odpowiem za siebie - koszulka nie jest brzydka, ale ja nie widzę w tym projekcie pomysłu. Ot, mamy materiał o odpowiednim wzorze (w naszym przypadku biało-czarne pasy), kroimy z niego tors, kroimy rękawy, wszystko łączymy nićmi i wuala. Nie trzeba robić iście rewolucyjnej koszulki, żeby zobaczyć w niej pomysł, ale w tym przypadku ja niestety tego pomysłu nie widzę.wloski pisze:Wiecznie się Wam nie podoba projekt koszulkiprzypominam, że większość forum chciała Adidasa dlatego, że Nike... jest kiepskie jakościowo i robi gorsze projekty. Przecież wiadomo, że prochu się nie wymyśli. Zawsze będę bardziej za Nike niż za Adidasem.
- wloski
- Juventino
Chodzi o to, że wiele osób myślało, że Adidas będzie zbawicielem, otóż nie. Adiadas jak każda inna marka leci z tematem, a nie będzie się pieprzyć z koszulkami. Nike wygrywa dla mnie i tyle. Rewolucji nie robili, było jak było, ale co rok koszulkę za 100 zł oryginalną miałem z Adidasem tak nie będzie. Czekam na koniec kontraktu od kiedy go podpisali.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
koszulki adidasa nigdy nie będą ładne bo zawsze będą te nieszczęsne trzy paski na ramionach a to żadnemu pasiakowi nie dodaje elegancji ;] jakość może i będzie lepsza ale już po pierwszym "oficjalnym" projekcie widać, że lepiej jeśli idzie o wzory nie będzie...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?